ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 442
  • 716
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Тогава аз препоръчвам мидите с вино в Рапонги.

# 196
  • Варна
Здравейте момичета!
Някоя от Вас да е посещавала това лято ресторанта към хотел "Реджина Мария Спа" в Балчик?
http://www.reginamariaspa.com/

Миналото лято мои роднини бяха отседнали в хотела и бяха много доволни от кухнята, в което се убедих и аз. Но тази година дали е същото положение се чудя и дали си заслужава разходката до там newsm78

# 197
  • varna
Много добри миди ядох във Вила Рома вчера.Бяха с перно.както и в Бодега.

# 198
Най-вкусните миди, които съм хапвала за сега това лято бяха в ресторант Гарибалди, срещу летния театър. Сосът им беше с вино, лимон, чесън, лук, зелен пипер и някаква зелена подправка. Поисках си лъжичка и хляб, за да го изям  Embarassed!

# 199
Здравейте момичета!
Някоя от Вас да е посещавала това лято ресторанта към хотел "Реджина Мария Спа" в Балчик?
http://www.reginamariaspa.com/

Миналото лято мои роднини бяха отседнали в хотела и бяха много доволни от кухнята, в което се убедих и аз. Но тази година дали е същото положение се чудя и дали си заслужава разходката до там newsm78

това в самия Дворец/градината ли е?

# 200
  • Варна
Не. Като застанеш на крайбрежната ивица с лице към Двореца, той се пада в ляво.
В линка, щракни върху "хотел", после върху "въведение" и ще видиш снимки на хотела и Двореца до него и ще се ориентираш.

# 201
аха, да.. видях го
щях да питам приятелка, ако беше нещо вътре в самия дворец или градина, но за този хотел - нямам познати

# 202
Мирама пита за нещо голямо,тъй че тъпите Рагонги и Хепи може да я устроят.До Аквариума и до Ролбата е много добре,ама зависи от вкуса.

# 203
Аз пък искам да кажа, че мидите на барбекю в ново Хепи срещу Черно море изобщо не са хубави. Почти всички бяха сурови - затворени, не можеш да ги отвориш, а ако успееш, самата ядка не е оформена, а остава залепена по стените на черупката. От друга страна там е най-вкусната салата от водорасли, която съм яла. Ще посетя следващия път този ресторант Гарибалди, за когото говорите. Къде точно се намира, виждам, че до Летния театър, но къде и могат ли да се намерят спокойно места или е с предварителна резервация? Също така има ли места на открито?

# 204
Гарибалди е на самия булевард Цар Освободител,навън май има една-две маси,но е ужасно шумно.
Аз бях писала зимата за този ресторант,само веднъж съм ходила,няма да повторя.

# 205
На Любен Каравелов и Цар Освободител е Гарибалди. Да близко е до Булеварда, има едно закътано дворче с малко масички, но на нас не ни беше шумно, въпрос на усещане. Като интериор си е точно италианско кръчме, нищо луксозно или дизайнерско, но храната е вкусна.

# 206
Благодаря.

# 207
  • Варна
Имам въпрос за Ди Вайн, на ул.Шкорпил.

Разгледах снимките и прочетох, че отвън има 150 места, но не мога да се ориентирам дали е тясно. Притесненията ми са, че ако отидем там, сме с 4 малки деца и искаме да сме отвън, но да има място да играят децата и все пак да не притесняваме много другите клиенти.

Каква е кухнята?

Имаше снимки само на обедни менюта. Останах с впечатление, че е предимно  морска кухня, някъде прочетох и гурме специалитети.

# 208
Здравейте,искам да попитам дали такситата влизат до БМ-градината.Имаме резервирана маса,но имаме малък проблем,единият от компанията е контузен и не е много за вървене пеш.

# 209
Имам въпрос за Ди Вайн, на ул.Шкорпил.

Разгледах снимките и прочетох, че отвън има 150 места, но не мога да се ориентирам дали е тясно.
.

Къде отвън на Шкорпил ще има маси със 150 места? В момента не мога да си го визуализирам? От къде е инфото? newsm78 Според мен 150 места е целия ресторант, абсурд навън да има толкова много място .....

Общи условия

Активация на акаунт