ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 328
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
В целия ресторант се пуши, така че за това нямай грижи.

Само да кажа че това не е така. Моя грешка. Явно сме били на маса до вратопрозорец и са ни дали тогава пепелник. Но днес приятелка ме уведоми че вътре не се пуши!

# 181
Благодаря ви! Направих резервация за Капитан Кук и има маси за пушачи на терасата.  Като мине тържеството, мога да дам свежо инфо.

# 182
Може ли някой да ме посъветва все пак с мнение за ресторант с екзотична кухня? Praynig

# 183
Екзотична кухня - май във Варна няма.  newsm78
Виж, в София - любим ми е "Шафран" - индийски е. Просто .... когато сме там - не пропускаме да го посетим.

# 184
Вечерята в "Капитан Кук" мина много добре - бяхме на терасата, времето беше разкошно, салатите не са големи, но са прецизно приготвени. Обслужването - на ниво - когато ти потрябва сервитьор, винаги има наоколо. Храната - много вкусна.
Пак ще го посетим!

# 185
  • Варна
Някой знае ли защо е затворен Фанси в Гранд Мола? Thinking

# 186
Някой скоро ходил ли е в Класико?
Как е като кухня, обслужване?
Имам идея скоро да заведа там приятели по повод.

# 187
Здравейте момичета,
дали може да ми препоръчате хубав ресторант на крайбрежната ивица, в който да се предлага разнообразие от миди?
И да е евентуално достатъчно широко, а не масите да са наблъскани една в друга.
Миналата година посетихме един, имаше доста богат избор в менюто, но за съжаление никак не бяха вкусни. И клиентите бяха почти един върху друг. ( за съжаление не си спомням името точно.

# 188
  • ВАРНА
В събота вечерта посетихме Мемо. Доволни сме - добро обслужване, вкусна храна. Нямаше много хора. Спокойно и приятно. Детето и то остана доволно от пързалката  Simple Smile

# 189
Здравейте момичета,
дали може да ми препоръчате хубав ресторант на крайбрежната ивица, в който да се предлага разнообразие от миди?
И да е евентуално достатъчно широко, а не масите да са наблъскани една в друга.
Миналата година посетихме един, имаше доста богат избор в менюто, но за съжаление никак не бяха вкусни. И клиентите бяха почти един върху друг. ( за съжаление не си спомням името точно.

Няма да е  точно отговор на въпроса, защото аз не обичам миди , но бих препоръчала място, където всичко е много прясно, предлагат и миди, т.е.предполага се, че и те са вкусни и добре приготвени.
Заведението е до "Аквариума", до малката детска площадка, сега има и батут там,/Да не се бърка с Делфинариума, че гостите на града често го объркват Simple Smile/, има миди в обедното меню, но не зная как точно се приготвят.Не е точно до морето, но е на две крачки от морската алея, а има и атракциони за деца, както и дебели сенки от дърветата.

Иначе , срещу спирка "Севастопол" има семпло заведение на самообслужване-"Капитан Немо", много чисто и вкусно готвят, но е просто да похапнеш, не е като за много време.Там предлагат миди с ориз, салата от миди, калмари ,риба с още нещо, май имаше и др. ястия с миди.

# 190
  • Deutschland/HE
Миди има и в БМ Сити /това е във Фестивалния комплекс, точно до входа на Морската/. На крайбрежната има едно заведение Сардиния май се казваше, там мидите са хубави, също така и калмарите на туч /плюс на това заведение е, че има детска площадка!/

# 191
Благодаря момичета. )

# 192
  • Варна
Мирама, миди се предлагат навсякъде по заведенията. Вече е въпрос на личен вкус да си избереш подходящото за теб.
По бегли спомени, избягвай Сардиния и Норд по Плажната алея. Доста натровени имаше там.

# 193
  • Deutschland/HE
Мирама, миди се предлагат навсякъде по заведенията. Вече е въпрос на личен вкус да си избереш подходящото за теб.
По бегли спомени, избягвай Сардиния и Норд по Плажната алея. Доста натровени имаше там.

Норд-а трябва да се избягва от много отдалеч!
Сега се сетих, че миди предлагат и Годзила, но не съм опитвала  как са на вкус.

# 194
Приятно ми е - Богиня!, то че има навсякъде ясно, но на доста места не струват. )
А нямаме това време да обикаляме с детето и да търсим и избираме дълго. За това попитах за проверени места и които все пак е лесно да се открият от туристи. )

Общи условия

Активация на акаунт