ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 318
  • 716
  •   1
Отговори
# 165
Може да се е получило като мен с БМ, както споделих по-назад. Като се оплаках, донесоха много добре приготвени ястия.
За Норд, не съм ходила, но съм чувала ужасни отзиви.
За Ла Пастерия няма да ходя повече. Специално тази до Стоматологията. Колкото и пъти да отида, винаги обслужването е ужасно. Хем ходя рядко и в големи интервали от време именно заради обслужването. Обръщението е на "ти" и последния път ми стана много грозно като си поръчах вода и келнерката държеше да ме уведоми, че била италианска и скъпа да го знам преди да поръчам. Няма да коментирам това изказване, че като започна няма да се спра. А после ми пращат разни покани на пощата, на една им отговорих защо повече няма да отида и нямам отговор, но за сметка на това продължавам да получавам покани.
Преди малко бях на онова ресторантче, което е на мястото на Хепи срещу Валентина. Седнах с малко нежелание, защото на вид не ми хареса особено, музиката ми беше странна - италиански шлагери, но обслужването и кухнята много ми харесаха. За бързо хранене без претенции е добро, много по-добро от Хепи. Поне засега.

# 166

Преди малко бях на онова ресторантче, което е на мястото на Хепи срещу Валентина. Седнах с малко нежелание, защото на вид не ми хареса особено, музиката ми беше странна - италиански шлагери, но обслужването и кухнята много ми харесаха. За бързо хранене без претенции е добро, много по-добро от Хепи. Поне засега.

Аз съм една от малкото в града, която никак не харесва Хеппи.Не ми е вкусно, не мога да си намеря моето ястие.Но това, за което говориш ми е близо и скоро ще опитам.Рибни ястия има ли?

# 167
Има, има риби, но за съжаление май само пържени, няколко ястия с калмари и миди.
Аз си поръчах за ядене само гриловани чушки, тук им казвате пиперки, пълни със сирене, нарязани на колелца - бяха превъзходни. Другите хора си поръчаха други неща, бяха също доволни.
Цените са като на Хепи ориентировъчно.

# 168
Има, има риби, но за съжаление май само пържени, няколко ястия с калмари и миди.
Аз си поръчах за ядене само гриловани чушки, тук им казвате пиперки, пълни със сирене, нарязани на колелца - бяха превъзходни. Другите хора си поръчаха други неща, бяха също доволни.
Цените са като на Хепи ориентировъчно.

Много добре звучи, как съм го пропуснала до момента.Може би предубедена от Хеппи.
Мерси много, все не можех да си намеря наблизо място за хапване.  bouquet

# 169
А в този район има едно Бордо. Преди много го харесвах. С кухня малко към френска ако не се лъжа и музиката беше или лека френска или непретенциозен джаз. Заведението беше семейно. Не съм ходила от няколко години там. Дали работи и дали е приятно?

# 170
Бордо e в Гръцката махала сега. Не се сещам улицата как се каваше, но си е по същия начин- френска кухня, вкусно, семеен ресторант

# 171
  • Deutschland/HE
Бордо e в Гръцката махала сега. Не се сещам улицата как се каваше, но си е по същия начин- френска кухня, вкусно, семеен ресторант
ул. Шишман, но не знам кой номер. Като се тръгне от ул. Граф Игнатиев се пада от лявата страна.

# 172
Някой знае ли телефона на Алба за резервации, има в нета 2 номера, но вече са невалидни, няма значение коя Алба...

# 173
Благодаря  bouquet.

# 174
А като стана въпрос за Бордо, на негово място сега има ли заведение и какво?

# 175
Някой знае ли телефона на Алба за резервации, има в нета 2 номера, но вече са невалидни, няма значение коя Алба...
Алба нямат телефон. Правят резервации само на място срещу 20.00 лв. които ти връщат като си заемеш мястото на резервираната маса. Ако ще ходите на тази на Батенберг се напръскайте против комари, кошмарно е!

# 176
Отидох с компания до Интер Тай ресторанта с тайландска кухня, който е до Фестивалния комплекс. Общото ни впечатление е негативно. Сервитьорката беше миличка, но много разсеяна, забравяше поръчки, а останалия персонал се мотаеше в ресторанта без да помага по никакъв начин. Храната се забави около един час, като поръчките бяха объркани, двама, трима си получиха за десерт салатите. Повечето десерти ги нямаше в наличност, ястията не бяха овкусени с тайландски сосове и подправки, тук таме имаше нотки на джинджифил или кокосово мляко, месото беше твърде алангле. Ами това е от мен, надявам се да съм ви била полезна.

Исках да пробвам узбекистанския ресторант, но се оказа, че или го местят или го затварят. Моля да ми препоръчате ресторант с екзотична кухня?
Някой има ли отзиви за арменския в центъра и занякакъв арабски по комплексите?

# 177
Намислихме да отидем събота вечер в "Капитан Кук".
Имате ли скорошни наблюдения? Какво ще ми препоръчате от менюто? Има ли тераса за пушачи, че от компанията има такива?

# 178
Непременно си направете резервация. Последната събота едвам ни намериха маса за двама.
В целия ресторант се пуши, така че за това нямай грижи.

# 179
Бордо ми е любимия,до нас е,който иде,няма да съжелява,Толкова е уютничък и приятен1 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт