ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 259
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, моля предложете ми варианти за ресторант или някакво заведение  където да има детски кът .

Зависи какъв вид детски кът искаш. Мемо до Чаталджа и Прего имат пързалка, Мемо в Мамс енд ми център има огромен детски кът с пързалка и доста играчки.
Благодаря ти

# 526
Аз пък одма слагам в черния списък заведението в сградата на драматичния театър(операта).
Наложи ни се едно бързо хапване в района и се зачудихме от трите по реда кое ще е по-малкото зло.Избрахме това,Pantini или както там му е името.
Сервитьорката бе крайно флегматична и отнесена,като основното й занимание бе да виси на приказка при клиентите на една от масите-няколко мъже,явно постоянното присъствие там.
От поръчани две салати и едно основно не била чула поръчката за едната салата.Основното-панирани пилешки филета,приготвени преди нам си колко дни,прилежно притоплени де,но вече усилено клонящи към жилав каиш.
За капак двама от кухненския персонал излязоха да пушат на съседната маса.Колкото и да ме устрайваше  да се надявам,че кухнята им е що годе прилична и хигиената не клони към нула,то по техните работни дрехи личеше красноречиво за каква мръсотия иде реч. Sick

# 527
Момичета,
някой има ли отзиви за Гръцкия ресторант, който се намира малко над спирка Траката?

# 528
не е ресторант , но искам да дам отлични отзиви за сладкарницата в Гранд Мол- Мармалад- на мястото на Крамер. Супер обстановка, личи че са вложени доста пари в заведението, ужасно вкусни сладолед , торти...от другото не успях да опитам;. Рядко във Варна се среща заведение с такова качество на продукти и обслужване  Peace определено цените си заслужават

# 529
  • Варна
не е ресторант , но искам да дам отлични отзиви за сладкарницата в Гранд Мол- Мармалад- на мястото на Крамер. Супер обстановка, личи че са вложени доста пари в заведението, ужасно вкусни сладолед , торти...от другото не успях да опитам;. Рядко във Варна се среща заведение с такова качество на продукти и обслужване  Peace определено цените си заслужават

Сладоледът им е разкошен!
Повече ми харесва от този в пицария Радо.

# 530

Сладоледът им е разкошен!
Повече ми харесва от този в пицария Радо.

Аз пък искам да дам отрицателно мнение, онзи ден ходихме отново - обстановката е наистина добра, но само толкова - цените са страшно завишени - вече съм опитвала 2 вида от техните чийзкейкове и морковената торта - и 3-те с абсолютно еднакъв вкус - и за мен това не е чийзкейк, а сладкиш със сметана ... Сладоледите, чета тук, че са много вкусни и колкото пъти отидем и се наканя и като ги видя полуразтопени във витрината и ми минава мерака ... Крамер може да не беше толкова добре откъм мебели и дизайн, но поне всичко беше със страхотен и идентичен вкус ...

Ядохме чийзкейк в Риалто пак в Гранд Мол - е, няма по-вкусно нещо, въобще няма да коментирам страхотната им сникърс торта, тирамисуто и домашната им торта с маскарпоне и течен шоколад ....

Та да кажа и за цените в Мармалад - за едно парче морковена торта над 5лв цена (която беше толкова сладка, че ..... ) - много ще ме извиняват, повторихме, но няма да потретим в това заведение  Naughty

# 531

вече съм опитвала 2 вида от техните чийзкейкове и морковената торта - и 3-те с абсолютно еднакъв вкус - и за мен това не е чийзкейк, а сладкиш със сметана ...

Странно как морковена торта и чийзкейк могат да имат еднакъв вкус...но не съм ги тествала,просто ми стана интересно и при първа възможност ще опитам.Сладоледът им наистина е отличен,повече ми хареса дори от този в Джолитти.И не го намирам за скъп.

# 532

вече съм опитвала 2 вида от техните чийзкейкове и морковената торта - и 3-те с абсолютно еднакъв вкус - и за мен това не е чийзкейк, а сладкиш със сметана ...

Странно как морковена торта и чийзкейк могат да имат еднакъв вкус...но не съм ги тествала,просто ми стана интересно и при първа възможност ще опитам.Сладоледът им наистина е отличен,повече ми хареса дори от този в Джолитти.И не го намирам за скъп.

И на мен ми стана интересно, но ... факт - просто явно е използван един и същи крем и украсата отгоре, едни оранжеви стърготини, се повтаряше, а те бяха с доста сладък вкус и така ...

# 533
  • Варна
Съжалявам, че не съм изчела всички теми, но да попитам.
Трябва ми ресторант за обеден рожден ден. Искам да се паркира удобно наблизо, естествено кухнята да е хубава и на сносни цени (основните ястия да са по 7-8 лв.). По възможност да има зала за непушачи, че ще има малки деца и да е широкичко, че ще има две или три колички. Става въпрос за 9 души. Да не е тип пицария.
Някакви предложения?

Ресторант МЕМО - или в комплекс ВИВА или зад Чаталджа (но там е проблем паркирането в непосредствена близост до ресторанта)

# 534
Какви са впечетленията от тук?Някой хапвал ли е скоро да каже дали добре готвят?

# 535
 Пробвах сладоледа на Мармалад и една домашна торта. Сладоледът - нищо, ама нищо общо с истинско талянско джелато, но тортата биваше. Има атмосфера, наистина, но кухнята може да е по-добре.
Какви са впечетленията от тук?Някой хапвал ли е скоро да каже дали добре готвят?
Храната е средна хубост, не останах впечатлена. Малък двор, няма много хора. Ние бяхме ходили по-миналото лято. Но пътят до там е доста лош и аз не бих повторила.

# 536
  • Варна
Понеже обсъждате торти, не мога да не похваля тези в MyCafe  - до сега съм яла 4 - 5 вида само, но всички бяха много вкусни.

# 537
  • На брега на морето
Иванчов хан бих го сложила в белия списък, главно заради кухнята. Каквото съм опитвала, винаги ми е харесвало. Градината също е много приятна.

За Пицикато съм малко със смесени чувства. Мъжът ми много го харесва, но аз лично не съм убедена, че храната е чак толкова вкусна. Може би е въпрос на вкус.

Хубави торти има в Ендорфино, 2 вида съм яла, и двата бяха страхотни. Бял списък.

# 538
  • ВАРНА
Момичета,подочух за нов вегетариански ресторант.Знаете ли нещо по въпроса?

# 539
  • Варна

Масти и столове има от всякакъв вид и модели. Събрали са на куп каквото са имали в наличност в магазините си и което е останало.

Общи условия

Активация на акаунт