ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 335
  • 716
  •   1
Отговори
# 105
Ето,че най-после някой във варна се сети да направи това, за което тук много се говореше- а именно това:
http://www.facebook.com/events/103519623106207/
Днес бях там и искам да кажа,че прекарахме чудесно, беше много полезно за всички ни, научихме много тънкости, които ни бяха убягнали. Групите са от по 6 човека, другата седмица продължаваме с десерти, а за тези,които сега научават за това, ще има отново "Суши "- вероятно в събота отново. Задължителна е предварителното записване, защото местата са много ограничени, но при повече желаещи, ще се помисли за повече групи. Продължителността е около 3 часа. Горещо препоръчвам. Темите си ги задаваме ние от предната седмица( за да могат да се подготвят продуктите), като можем да задаваме и всякакви други въпроси, които са извън темата.

Всяка събота 12:00 - 15:00ч.
“Di Wine Cooking Academy”

С предварително записване на тел. 0898 309 318.
Такса за участие - 10 лв + стойността на приготвените ястия.

Шеф Петър Йоргов ще разкрие за Вас своите “Тайни от кухнята”.
Всеки участник ще сготви и похапне своето кулинарно творение.
Чаша селектирано вино и вода за всеки е комплимент от страна на ресторанта.

# 106
Много хубаво. Трябва ли да си носим престилки и кърпи или шапки?

# 107
Не, оттам дават престилки

# 108
Ммм наистина звучи много интересно  Peace

# 109
Темата е за ресторанти,но ще попитам за новата таверна Олимп ?Някой ходил ли е?Само гръцко ли се пее?Варна отдавна имаше нужда от такова заведение.

За това на лятно кино Тракия ли става въпрос?

Да.Намирало се над Макдрайв.

.......Според мен това е една много удобна опция разрастваща се в последните години.
Иска да привлека вниманието Ви конкретно към един сайт за онлайн поръчка на пица за град Варна,
това е www.redhotpizza.bg.

И да сме си мислели да ги опитаме, вече ни отказахте  Mr. Green Що продължават да се излагат тези хора, направо им се чудя на акъла  Crazy Crazy Crazy
Темата е за ресторанти,но ще попитам за новата таверна Олимп ?Някой ходил ли е?Само гръцко ли се пее?Варна отдавна имаше нужда от такова заведение.

За това на лятно кино Тракия ли става въпрос?

.......Според мен това е една много удобна опция разрастваща се в последните години.
Иска да привлека вниманието Ви конкретно към един сайт за онлайн поръчка на пица за град Варна,
това е www.redhotpizza.bg.

И да сме си мислели да ги опитаме, вече ни отказахте  Mr. Green Що продължават да се излагат тези хора, направо им се чудя на акъла  Crazy Crazy Crazy

И да ти обясня, пак няма да разбереш. Защо просто не пропускаш да отговаряш на някой теми.
Хубав Ден ! Simple Smile

# 110
  • Варна
V.Rangova, вземи почети малко преди да публикуваш във форум - правила, как се цитират мнения ... ей такива простички неща.  Simple Smile

# 111
Я да обсъдим малко китайските ресторанти. Имате ли любим, къде храната е най-вкусна? Аз съм посещавала само Чжоу и като цяло храната не е зле, малко мазна за съжаление. Най-много ми допадна телешкото по съчуански.

# 112
Моля,бързичко кажете механа с програма от  български народни танци.  bouquet

# 113
Днес в р-т "БМ -Градина" или както там се казва до Делфинариума ,искахме да пием по една бира с едни пържени картофи около 15 4аса.
Сервитьор:
"Картофите свършиха на обед".
Ние:
"Ми само две бири тогава"
Сервитьор:
"Не може само бира.Трябва и консумация  на храна.Може да пиете на онова заведение отсреща."

Дали ще посетя отново това заведение????

# 114
И аз имам подобна случка с панорамния бар на Черно море преди няколко дни. Не могат да направят Лонг Айлънд Тий, защото нямат ром. Не могат да направят направят друг коктейл, защото нямат сок от ананас, не могат да направят трети коктейл, защото нямат водка, накрая като направиха един коктейл, не можеха да направят втори, защото пак нещо основно беше свършило. Аз си поръчах Мохито, беше изключително разредено, после цяло денонощие ме болеше ужасно главата.

# 115
  • ВАРНА
Днес в р-т "БМ -Градина" или както там се казва до Делфинариума ,искахме да пием по една бира с едни пържени картофи около 15 4аса.
Сервитьор:
Ние:
Сервитьор:
"Не може само бира.Трябва и консумация  на храна.Може да пиете на онова заведение отсреща."

Ееее това е ужасно !Аз съм доволна от кухнята им ,но това е недопустимо.Да вземат да напишат и ,,Обслужване над десет лева''.Варна е малка и всичко се разчува.Явно се имат за скъп ресторант,но са далече от истината.Истинските рибни ресторанти са в Гърция,Испания и ако щеш тук Мистър баба и Капитан кук.В момент на криза така да си гониш клинтите.....

# 116
Сервитьор:
Ние:
Сервитьор:

Shocked
А уж го имах за сносен ресторант

# 117
  • Варна
Сервитьор:
Ние:
Сервитьор:

А аз ги жалих, че укрепването на ската под тях с всичката дандания сигурно им бърка в здравето. Те сами си го бъркали ........... много жалко.

# 118
Здравейте, в Чжоу наистина е мазна храната им, но се справят добре и обстановката е приятна. Харесвам кухнята на ресторант Пекин.

# 119
И аз имам подобна случка с панорамния бар на Черно море преди няколко дни. Не могат да направят Лонг Айлънд Тий, защото нямат ром. Не могат да направят направят друг коктейл, защото нямат сок от ананас, не могат да направят трети коктейл, защото нямат водка, накрая като направиха един коктейл, не можеха да направят втори, защото пак нещо основно беше свършило. Аз си поръчах Мохито, беше изключително разредено, после цяло денонощие ме болеше ужасно главата.
направо ми е мъчно за този бар! Такава даденост има.....защо е така занемарен, не знам...Нито го менажират както трябва, ното го дават на друг. Много жалко!

Общи условия

Активация на акаунт