ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 251
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Има ли хубав индийски ресторант във Варна, имате ли впечатления от храна, обслужване...?
Може ли да ми препоръчате ресторант с екзотична кухня?

# 151
Препоръчайте ми ресторант в града , към някоя къща за гости примерно или хотел  към който обаче да има басейн -с детска част:)

# 152
Здравейте,
Нахлувам в темичката ви с молба за съвет. Нужно ни е читаво заведение до плажа, където да се съберем около 20 души. Храната да е добра и да не е от най-скъпите. Ще съм много благодарна на всякакви предложения. Налага се да организирам събитието, но покрай малките социалният ми живот клони към нула и изобщо нямам наблюдения.  Rolling Eyes
Около плажа не знам, но можете да отидете в BM City -ресторанта на Фестивалния. Отиди на място, разгледай и прецени

Благодаря за информацията!   bouquet

# 153
препоръчайте ми ресторант с детски кът с нормални цени Hug

# 154
препоръчайте ми ресторант с детски кът с нормални цени Hug
Панамера

# 155
а има ли лятна градина там, че нито една такава снимка не видях.. и детския кът вътре ли е?

# 156
Такаааа....Има огромна затревена площ и само високи дарвета.Идеално за деца,които бягат  и т.н.
Има пясъ4ник  с много игра4ки.Има отделно една стая отстрани ресторанта,в която има моми4е което се грижи за децата.Вие в самия ресторант имате огромна плазма и наблюдавате децата какви ги вършат в стаята.На двора може да си ги гледате през прозорците.Собствениците имат дете и са помислили за вси4ко  WinkНа нас много ни допада и даже РД на 3 деца беше там.Не разбрах ,4е има деца с нас Laughing

# 157
Vali, благодаря ти...днес отидох да го видя и резервирах там...  Simple Smile
има нещо покрито с тента, което наричат топла връзка (явно зимата изпълнява такава функция)... резервирах там от страх да не вали дъжд точно на нашия рожден ден.. но беше много топло и толкова задушно под нея, че се притеснявам дали ще се чувстваме добре...  Confused
пък не ми се завираше вътре...

# 158
И ние бяхме под тази тента.Спокойно.Нашите РД съвпаднаха с абитуриентските и трябваше да из4акаме едно изпращане,а после ни преместиха вътре.Изкарахме си супер.Ирена е много отзив4ива /дано не бъркам името Embarassed/

# 159
току що се връщаме от Панамера и не мога да не споделя разочарованието си!

поръчах пилешки жулиени и не знам дали можете да си представите порция с 2-3 къса пилешко месо с полусварен лук на шайби (повече от една глава лук) върху него и залети с разреден сметанов сос, но както е от кутията! грам сол нямаше в ястията! не знам дали имаше 100-150гр в порцията, а в менюто беше над 300г.

аз съм на 40 години човек, но такова разочарование от ресторант не е имало никога!!!! Дори останах със съмнение, че това не може да го сътвори готвач...че то мъжът ми може да готви по-добре!!!  #Cussing out как не влязох вътре да се запозная с "готвача".. това не е възможно да е направено от готвач!!!

бира нямаха, а само от 330мл. Хайнекен!!! а при този задух под тентата (имаше вентилатор, но той не работел), просто не можеш да задоволиш 14 големи човека с такива бирички. Наливна нямаха (нямали кислород).. абе, никаква друга бира! Чак когато влязох вътре и им показах, че това е невъзможно се оказа, че можело да се достави... Старопрамен.

и капака на всичкото отгоре - розе от известна марка, но, което не знам как е бутилирано, защото беше толкова изветряло (сок).. дори мъжете го нарекоха - трето вино! Производителите ще ме разберат!

такова фиаско и разочарование, и срам пред гостите си не съм изпитвала никога! и искам да подчертая, че нашата компания не сме хора претенциозни... и беше невъзможно да се хареса храната на никого! не знам..  Sad много съм разочарована.
Единственото хубаво е че детето игра на воля, но все пак не сме отишли на някаква си детска площадка, а на ресторант да забравим за проблемите си и да се отпуснем, за което си плащаме!!! А не да ни натоварват..  Tired

и добавям, че тортата ни я сервираха в пластмасови чинии... все пак де са бяха съобразили, че не сервират само на деца... пък и цените в заведението не отговарят на пластмасови чинии!

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 01:59 от Бо_

# 160
  • ВАРНА
Никога никога никога не ходете в Норд!Миризмата на това долно заведение ще ме преследва много време.Лепкави маси,развалени домати,най-нискокачествно сирене за салатите,сервиз нула(сърдити носачи).Приятелките ми решиха да отидем и да опитаме.Няма никъде такавя воня и смрад!Сто на сто си цакат много яко в ХЕИ.Не е възможно чиниите да са с мазни пръсти.Не е!В 21 век сме и колкото и заведението да е  селско.
За сметка на това ще похваля Ла пастария с най-вкусните телиатели с морски домати и салата с розови домати.Както винаги безупречни.

# 161
О Никога Норд, ама никога никога!!!! Rage

# 162
  • ВАРНА
Мислех, че норд отдавна не съществува.

Бо_ , съжалявам, че така се е получило  Confused  Hug
И да дам един акъл  Simple Smile
Когато става въпрос за личен и много скъп за мен празник, не се доверявам много-много на написаното във форума (освен на мненията на 1-2 потребители), а предварително отивам на мястото и проучвам кое и как. В никакъв случай не искам да звучи като назидание  Peace

# 163
Бо,съжалявам.Аз ли4но бях много доволна.Незнам защо така се е полу4ило.Ние го харесахме след като бяхме на РД минлата година септември.
Просто незнам какво да ти кажа Sad((
Мога и снимки да покажа на едни джолани /уникални от нашия РД/ за смешни 9 лв и нещо.

# 164
прасунчо, този път нямах никакво време да проучвам.. такава беше моята възможност.  Sad

Vali, и аз съжалявам.. не знам защо така се получи..  Sad Sad Просто, аз трябваше повече да проуча...

единия от гостите ми забеляза, че сайта им е уникален и бълва от към ястия и плата... всъщност кухнята им на вкус е като диетичната - безвкусна и без грам сол!!!

Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт