Януари наближава, а в коремчето на мама все по-тясно става - тема 14

• 30 611
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • На морето!
Привет и от мен, болежките гледам обсъждате
Не, бе, какви болежки. Първо обсъдихме секса, после десертите, сега виното. Много леко ни вървят тези теми, само сега някой да не заговори за пари, че ще станем съвсем по образец.  Mr. Green

# 661
  • Canada, ON
и аз нямам киселини - слава богу.Никогапрез живота си не съм имала.Дали е вярно това за косата ?
Според мен връзката киселини - коса е поредната измислица. Джулия се роди с мноооого коса, а през цялата бременност нямах киселини (нито преди това в живота ми). Чак в последните 2-3 дни преди раждането разбрах какво е това. Тогава киселините ми пристигнаха и с екстрата отекли крака. Тази ми бременност обаче е различна - имам киселини от 6-ти или 7-ми месец, но рядко мога да ги класифицирам като ужасни.

За виното - и аз в последно време си позволявам по половин чаша с вечерята, но сърцето ми иска още и още... Simple Smile

# 662
 Ооо, дойдохме си на приказката значи, е тогава cheers
Обаче, аз пък не пия, никакво желание нямам и даже само и да опитам и ми е гадно, но ще си наваксам бързо, бързо после Wink

От болежки не мога да се оплача, сънят ми също е добре, само съм започнала леко като пингвин да се поклащам като ходя. Ама коремът ми е огромен според мен и е съвсем различен от при девойките Crazy

Мама Мечка, и аз, откакто родих, съм много капризна на превръзки, може ли да препоръчаш някои Simple Smile

Lucanka, много добре си се ориентирала в пелените. Аз избрах по-евтина система, ама няма как да мина без 4 ФБ (сгънати в гардероба) Hug

# 663
Хайде и аз си налях една чашка ,да не се цепя от колектива Wine Glass.
(малко ми е пиянска иконката Mr. Green)Това с киселините и колко коса ще има бебето си е пълна измислица.С Криско си имах доста киселини ,а той се роди с пухче по главичката,милото и мигли си нямаше Heart EyesСега от известно време ми намаляха ,дано не се завръщат пак или поне с тази сила,гореше ми хранопровода направо.Пу-пу да не чуе дявола.
Отивам да лягам ,не ми се спи изобщо ,но ще позяпам нещо по тв.Лека нощ и сладки сънища.

# 664
  • Canada, ON
Мама Мечка, и аз, откакто родих, съм много капризна на превръзки, може ли да препоръчаш някои Simple Smile
Пазарът в Щатите е доста по-богат от канадския, така че твоят избор там ще е по-голям от моя тук. Може някоя мама от там да се произнесе по въпроса. Аз лично ползвам Kotex, на които гледам да пише Cottony-Soft cover, щото имат и "пластмасови" варианти. Ползвам също Stayfree, на които трябва да пише Cottony Dry Cover.

# 665
  • София
Дубрутрууууууу
mirelailiya за нощувката подарък, не я отписвай, не знам как е при вас, но нашия татко с такъв кеф би се възползвал някога от нея Joy
за болежките  Rolling Eyes първия  път бях пушка, сега обаче .... полежава ми се, трудно се движа и за съжаление трудно спя - не успявам да си намеря поза в която да ми е удобно повече от час ooooh! истинска баба Rolling Eyes
Шоколадово бонбонче абе все се надявам заради нея да устискаме до след празниците Crazy че не е весело рождения ти ден да се стопи в коледните празници и винаги да си прецакан с подаръците Crazy
за багажа - време е вече аз от известно време лека полека го събирам но тия дни трябва да седна окончателно да го спретна, че Ого както беше тръгнал месец по рано да излиза - много неподготвени ни хвана Whistling дано този път не е така Praynig
MartiSUNSHINE няма нищо по - хубаво от лека бременност Peace наслаждавай й се!!!!
Честито на всички за новите придобивки  bouquet
г-жа Монк Joy Hug Heart Eyes така ме развесели с това вино, танци и любов Hug Peace Crazy
и аз обичам по малко винце - рядко но е мерак, но ме е страх пък заради кръвното, че се опитва да ми се качва от време на време Rolling Eyes Crazy Whistling
желая ви спокоен и усмихнат ден и успешна нова седмица изпълнена с много хубавини Peace Hug Heart Eyes

# 666
  • София
Добро утро.
Сервирам кафето за всички ранобудни като мен. Хубава и успешна седмица желая на всички и да я изкараме в пълен състав, да не бързат мъниците.

Това за връзката коса-киселини и аз не го вярвам, струва ми се поредната бабина деветина.

# 667
  • Бургас
Добро утро!

Днес се възползвайте от предпоследните по-силни слънчеви лъчи за разходки, че го дават след това захлаждане.Та тогава мисля повече ще се отчитате тук Simple Smile
Значи за багажа - няма никоя от нас, която да го е стегнала, оптимистки го раздаваме  Laughing
Атадар, хайде, дано всеки от вас си има свой ден за празник!
Лек и приятен ден на всички ни!
П.С. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!НЕКА СВ.САВА ДА ДАВА ЗДРАВЕ И МНОГО ЛЮБОВ НА ИМЕННИЦИТЕ!
Почерпете се и за здравето на моята сестра, която на днешния ден празнува именния си ден!Нека ми е жива и здрава и много щастлива!

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 08:27 от Шоколадово бонбонче

# 668
Добро утро Simple Smile .И аз да се включа по темичката за виното .Аз от 8ми  месец си позволявам от време на време по 1 чашка , обаче на последната консултация преди седмица доктора от ЖК ми каза 4е не трябвало изобщо да пия защото преминавало през плацентата .Е , не го послушах .Като излезем на ресторант пак си пия и бебо поне малко мирува тогава  Simple Smile

# 669
  • София
Добро утро!
надявам се всички да сте спали спокойно!

Аз до преди 2 години бях заклета ергенка, страстна любителка на чашката и цигарките.... божеее как се промениха нещата. С първата бременност мъжът ми викаше, че ще отвикна от жаждата за винце, аз не вярвах, но сега мисълта за чашка вино дори ми е абсурдна.... толкова отдавна не съм близвала - 2 години!!!!!  Mr. Green ама знае ли човек - след още две години може и да ми се допие...само за цигарите съм категорична, че не искам и да чуя повече за тях!
 На мамите, които си позволяват по едно малко - наздраве!

Багаж още не съм стягала, дрешки не съм прала, офлянквам се още Wink

А за връзката с косата на новороденото, аз вярвам, че ако една мама повръща или поне й прилошава през абсолютно цялата бременност - то бебето ще е с огромна грива, но за киселини - коса не бях чувала.
Хайде, желая на всички много слънчев и топъл ден - ои да стискате кълки още малко! Hug

# 670
Добро утро!

Месри за кафенцето - имам нужда  Wink
Като гледам вече е време да помислим за чантите за болницата  newsm78 Аз все отлагах това мероприятие, както прането и гладенето на дрешките на бебчо, но от петък съм в такава треска  Shocked Та след като изсъхнат започвам  1ironing
В петък бяхме на преглед при д-р Даскалов и вече си имаме дата за секцио - 27.12., нооооо може и да не си дочакаме датата  Shocked След прегледа се оказа, че шийката на матката е омекнала и може срещата е бебо да е по-скоро! От петък насам не си знам мястото! Толкова мисли ми се въртят в главата! Хем ме е страх, хем се радвам... А и все имам 1уството, че нищо не е готово  Confused
Иначе малкия юнак расте не с дни, а с часове  Laughing Вече сме 3600 гр.! И сигурно му е вече доста тясно в квартирката - по цял коремама приема странни и чудати форми  Laughing Имаме мира само нощем.

За сега това е от мен! Хубав ден и спокойна седмица момичета!

# 671
Добро утро и от м мен.
Вчера местихме спалнята, за да има място още за една кошара. Така сме си ние ще си спим 4-мата заедно поне още година. За да направим детската трябва да се покрие една тераса и да приспособи за спалня....абе дълга и широка. Затова сме си в една спалня засега. После ще го мислим.
Та изпокарахме се с мъжо тотално. Винаги когато правим ремонт се караме  Crazy луда работа , и двамата с мнение и не харесва предложението на другия и се изнервяме тотално.
Днес за мен остана да подреждам шкафове малко по малко и свекито ще дойде да глади дрешките на беба.
И така.
За винцети пийвам си по 2 пръста вечер, но не винаги. Доктора ми каза че няма проблем стига да не се прекалява, но по малко може.
Хайде хубав ден от мен   bouquet

# 672
Добро утро
Снощи бая ви е било забавно с това винце  Laughing , аз от няколко години си позволявам да пийна ракийка и то 20 гр. някъде и то само с повод. Сега мъжа ми като се върне и като направя салатка и пак си пийвам, иначе преди това да не близна алкохол, пък вино, бира и други подобни не можеш да ме накараш да близна. Предната седмица беше издивял нещо и в 3,30ч. през нощта като почна да рита и така до сутринта - следващата вечер праснах една ракия и спа непробудно или аз съм спала така, че не съм го усетила  Laughing
Шоки, то моя багаж е стегнат, но само не е прибран в сака  Laughing , ще почака още седмица-две. Да ти е жива и здрава сестричката, както и всички празнуващи  Hug
Лек и спорен ден на всички, ох как ми се иска и ние да се разходим, ама не мога  Sad

# 673
  • Китна Тракия
ама че сте сладурани всички с това винце - хахахха. Тъкмо оня ден се бях присетила как мин. година по това време "вечерях" с половин чашка червено винце и мезе  Laughing Е, не всяка вечер де, ще ме помислите за тотална алкохоличка  Mr. Green Като се замисля, идеята за мъничко винце чат пат не е лоша Wink

За багажа бистрите от вчера - май аз съм най-голямата "оптимистка", нииищо не съм приготвила Simple Smile То и не бързам де, щото реално ще трябва да си взема само мои принадлежности+бельо и чехли, иначе от болницата, в която мисля да раждам ми обясниха, че всичко за беб и мама осигуряват, вкл. превръзки и нощница. Е, аз си мисля да си взема някакви памучни превръзки за всеки случай. И бебешки неща не съм купувала, нито прала наличните, но днес мисля една "бяла пералня" да извъртя от последните, че времето се очертава да е слънчево. После ще ги прибера в чист найлонов плик и ще гладя по-нататък, като наближи срещата с бебешони Simple Smile

Чакайте да ви разсмея с моя син - този 6-годишен образ безподобен... Съблича се вчера преди баня, вече е по бельо и аз го препирам "хайде, не се моткай, а по-бързичко, зима е все пак", а той ми отвръща нахилен "ееее, че какво ме зяпаш, мъж не си ли виждала?!" Joy Joy Joy С баща му припаднахме от смях... Викам му "абе дребен, какво се криеш - да не съм те родила с потник и слипове, а? Тъй че някак си съм те виждала без тях"  Mr. Green

# 674
Здравейте Grinning
Честито на именяците,със здраве да си носят имената.Шоки ,да ти е жива и здрава сестричката  bouquet
Александрина,ще имате голям мъж  за Нова Година.
Бубанка ,и ние сме в една стая.Живеем в гарсониера,доста ни е тесничко ,но за сега ще сме така.Сега проучваме майстори да направят легло на баткото,ще е двуетажно,без долното легло.Отдоло ще е бебешкото.А ,ако бебето реве много ,баткото и таткото ще спят на дивана в кухнята,няма начин.Ще се нагодим някак си,какво да правим,само да сме живи и здрави.
Невва ,опасни са дечурлигата,аз много пъти съм мигала на парцали без да знам какво да отговоря на моя син.
На мен вчера ми донесоха и последните пликове с бебешки дрешки от село.Та днес мисля да ги пусна в пералнята.Поне като ги огледам ще знам какво имам да купувам.
Приятен ден момичета,възползвайте се ,времето е разкошно.

Общи условия

Активация на акаунт