Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля за мнение за НУИ "Д.Христов"(музикалното у-ще), Варна

 • 22 120
 • 53
 •   1
Отговори
# 45
 • Варна
 • Мнения: 761
Мислех тази година дъщеря ми /след 4 ти клас/ да кандидатства там с рисуване. Като чета обаче коментарите, лошо ми стана. Май няма никакъв смисъл да я местя. Нови , по -актуални мнения има ли?
Също така, да попитам и за хуманитарната?

# 46
 • Мнения: 3 205
Ние сме решили да кандидатстваме.
Мненията , който слушам са от едната до другата крайност.
Но то за всяко едно училище е така!

# 47
 • Мнения: 2
Учих там от 8 до 12 клас с профил изящни изкуства. Наистина леко е занижено изучаването на общообразователни предмети, но не прекалено, и не се получават оценки "подарък" при тях.
Честно казано точно общообразователните предмети ми бяха любими. Специалните се увеличаваха с всяка година и ставаха все по-странни. Попринцип се стараех да бъда многи тиха и да не се набивам на очи. Така имах възмижност да наблюдавам какво се случва с другите. По спец. предмети половината учители са много груби. Имаше едно момче, тихо, също като мен, но винаги рисуваше за тройка. Явно му беше трудно. Учителите не спряха да го упрекват три години и някой от тях реши да му помогне с рисуването чак в 10 клас. Повечето помагат само на най- добрите, за другите пръста не си мърдат, само устата. Последната година ми се налагаше да ходя на работа и учителите не спряха да ме упрекват че не влизам редовно в часовете, а бях толкова уморена. Накря заради това, че си правих дипломната работа сама вкъщи вечер, а не в часовете заместник директорката ми намали оценката от 5 на 4 в дипломата...

# 48
 • Мнения: 903
Някой знае ли какво е работното време на гишето на Училищното настоятелство в Училището? Също така, ако има някакъв телефон за връзка.

# 49
# 50
 • Мнения: 4

Какво значи базата е много зле? Стара сграда в центъра на Варна, строена специално за тази цел. Панелена конструкция в кварталите ли трябва да е?
Много си е добре музикалното училище, но разбира се е място за деца-артисти. Това, че не учели отдавна вече е остаряло клише.

Някой пита за балетните паралелки от първи клас. Тя е само една и за първи път прием имаше тази учебна година. До сега беше само от пети клас. Всичко си е нормално - учат и играят балет. Екатерина Чешмеджиева и Коста (забравих му фамилията), които отговарят за балета са възможно най-добрата опция за Варна. Другите преподаватели също са много добри. Дъщеря ми играе при едната от 4 годишна.

Дъщеря ми ще се пробва тази година да влезе с приравнителен изпит по класически инструмент. Ако не стане, догодина с балет. Все си мисля обаче, че с инструмент има много повече реализация, а балета не пречи да продължи допълнително. Пък и не ни се чака още една година в ОУ-то.

# 51
 • Мнения: 4
Много е стара публикацията но много ми помогна

# 52
 • Мнения: 164
Здравейте! Събирам мнения за това училище.Актуални към настоящия момент.Може ли да се кандидатства още от първи клас.Детето ми има изявен талант да рисува и се чудя,дали да я запиша на уроци или да я запиша в училището директно?

# 53
 • Мнения: 9 867
Рисуването е с кандидатстване след 4клас.

Общи условия

Активация на акаунт