Математически турнири - 12

• 71 753
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, дали има вече резултати от Салабашев, София? Проверих на познатите сайтове, но нищо, а в училище нещо са коментирали, че са излезли и сега моят юнак Косьо ще ме изяде, докато не ги намеря.

# 136
Преди време се чудехме кога точно ще е олимпиадата по математика. Вече има публикуван график на олимпиадите за 2011/2012 (http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … 011_olimpiadi.pdf) и според него 3-те кръга на олимпиадата по математика са на:

- общински кръг - до 07/01/2012
- областен кръг - 08-09/04/2012
- национален кръг - 12-13/05/2012.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 20:42 от Obsolete

# 137
  • Sofia
 Аз разбрах, че общиннският кръг за София ще бъде на 6.01., ама може и детето да не е разбрало. Все пак датите за първите кръгове са краен срок  Peace. Ще чакаме официалното решение на РИО София.

# 138
Аз разбрах, че общиннският кръг за София ще бъде на 6.01., ама може и детето да не е разбрало. Все пак датите за първите кръгове са краен срок  Peace. Ще чакаме официалното решение на РИО София.

Да, може и да си права. Пише - "до 7-ми".

За да не заблуждавам други, ще редактирам горния си пост.

# 139
За София общинският кръг на олимпиадата по математика в 107-мо училище ще е на 06.01.2012г-в петък!Това са казали на децата

# 140
  • Sofia
За София общинският кръг на олимпиадата по математика в 107-мо училище ще е на 06.01.2012г-в петък!Това са казали на децата
Ха , значи все пак моичкия правилно е разрал  Hug. То каквото за 107-мо , това за цяла София. Те на нашите вчера им казали за 6-ти , ама аз нали Тома неверни ...

# 141
  • София
Според РИО общинският кръг на олимпиадата по математика ще бъде на 18.12.2011 г.То детето ми каза,че ще бъде на 18.12,тук гледам,че е написана друга дата,но в крайна сметка явно правилно е разбрало.

ЗАПОВЕД

№ РД 28-39/06.12.2011 г.

На основание чл.8, ал.1, т.22 и чл.11, т.16 от Правилника за устройството и дейността на регионалните инспекторати по образование, в изпълнение на заповед № РД 09–1738/24.11.2011 г. на министъра на образованието, младежта и науката за организирането и провеждане на ученическите олимпиади и национални състезания през учебната 2011/2012 година и на заповед № РД 28-37/5.12.2011 г. на началника на РИО – София-град

І. ОПРЕДЕЛЯМ:

Общинският кръг на олимпиадата по математика да се проведе на 18.12.2011 г. от 9:00 ч. във всички училища на територията на град София.

# 142
Според РИО общинският кръг на олимпиадата по математика ще бъде на 18.12.2011 г.То детето ми каза,че ще бъде на 18.12,тук гледам,че е написана друга дата,но в крайна сметка явно правилно е разбрало.

Мерси, РИО София се погрижиха да има повече време за ски, сега остава и сняг да падне Simple Smile

# 143
  • Sofia
 Да , браво на РИО, веднъж да ни изненадат с хубава новина  Laughing. Чудесно е , че няма да се прекъсва ваканцията на децата  Hug.
 Ali&Meli ,   bouquet!

# 144
Заформи се истински математически маратон този месец.

# 145
Дъщеря ми казва, че ще се явява на Коледното в събота в 125-то, което ни е далеко. Може ли да избира за Коледно и Великденско в кое училище от изброените - 119 и ПЧМГ или ги разпределят от училище предварително?
За децата от СМГ и НПМГ е задължително да са в 125  Peace.
Благодаря! Ние сме в СМГ, ама аз не знаех Embarassed

# 146
  • Germany
Здравейте,
Синът ми е 1ви клас и изяви желание да се яви на Коледния турнир по математика и имам нужда от малко помощ. Извадих му задачите от предните години, но не ми е ясно на последната 10та какво ще рече "подробно решение".  Може ли някой да ми разясни? Също така ме интересува сами ли си надписват листата? Не съм сигурна, че ще може да си напише сам 2те имена и училището /не пише добре, все още.../

# 147
  • у дома
Здравейте,
Синът ми е 1ви клас и изяви желание да се яви на Коледния турнир по математика и имам нужда от малко помощ. Извадих му задачите от предните години, но не ми е ясно на последната 10та какво ще рече "подробно решение".  Може ли някой да ми разясни? Също така ме интересува сами ли си надписват листата? Не съм сигурна, че ще може да си напише сам 2те имена и училището /не пише добре, все още.../

Предполагам,че за имената и училището квесторите ще помогнат  newsm78 -нека детето ги помоли.
Иначе това,че 10-та задача се разписва подробно се отнася за след първи клас-от втори натам последната задача е с отворен отговор и трябва да се разпише подробно,за да се получат точките...

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 07:37 от svetlaem

# 148
  • Germany
Здравейте,
Синът ми е 1ви клас и изяви желание да се яви на Коледния турнир по математика и имам нужда от малко помощ. Извадих му задачите от предните години, но не ми е ясно на последната 10та какво ще рече "подробно решение".  Може ли някой да ми разясни? Също така ме интересува сами ли си надписват листата? Не съм сигурна, че ще може да си напише сам 2те имена и училището /не пише добре, все още.../

Предполагам,че за имената и училището квесторите ще помогнат  newsm78
Иначе това,че 10-та задача се разписва подробно се отнася за след първи клас-от втори натам последната задача е с отворен отговор и трябва да се разпише подробно,за да се получат точките...

Благодаря!   bouquet

# 149
Общинският кръг на олимпиадата по математика да се проведе на 18.12.2011 г. от 9:00 ч. във всички училища на територията на град София.[/b]
Еййй, най- после! Браво на РИО! Наистина ме изненадаха приятно. Вече се чудех, като запиша математика на ски-лагер през ваканцията, как да го взимам оттам, та да ходи на НОМ...
Декември стана по-натоварен от март. Дупе да им е яко на децата! Wink

Общи условия

Активация на акаунт