Математически турнири - 12

• 70 812
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
А някой знае ли кога ще са готови с резултатите от 125 и дали ще са качени на сайта, да не тичам до там.

Ако е като при Салабашев, едва ли ще бъдат качени. Пиши ЛС с името на детето и ще ти кажа резултатите. Този път ще ми е невъзможно да снимам 20 страници резулати. Simple Smile

Мерси! Като ходим на плуване в 144 ще минем и през 125 Wink Само някой да каже кога ще ги има изнесени.

# 286
Ако е като при Салабашев, едва ли ще бъдат качени. Пиши ЛС с името на детето и ще ти кажа резултатите. Този път ще ми е невъзможно да снимам 20 страници резулати. Simple Smile
Направо си вземи флашка и поискай да ти запишат резултатите. После ще ги качим на достъпно място и  ще спестим тревоги, разкарване и висене пред списъците на половин София.  Mr. Green

# 287
Направо си вземи флашка и поискай да ти качат резултатите. После ще ги качим на достъпно място и  ще спестим тревоги, разкарване и висене пред списъците на половин София.  Mr. Green

Добре де, а те защо не ги качат?Толкова ли е трудно? newsm78

# 288
# 289
# 290
Преди малко го отворих, но вече не се отваря.Дава ми грешка.

# 291
резултатите според мен би следвало да качат тук http://iztok-smb.hit.bg/

ред. извадка от писмо на Секция „Изток” при СМБ до РИО на МОН: "Класирането и наградените се обявяват в интернет-страница на секция „Изток” – http://iztok-smb.hit.bg до 15.12.2011г. Наградите се получават в 125 СОУ до 31.01.2012 г.."

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 16:11 от shrekie

# 292
Момичета,как ви се видяха задачите за 4-ти клас?
Ирина,в книжката няма подробно разписана 10-та задача!

# 293
# 294
  • София
В техникума по фризьорство организацията беше добра, но не успях да купя книжката със задачите.
Моля, който има възможност да ги качи някъде!  
Каситаsmile3525

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 14:40 от Ironic

# 295
# 296
В техникума по фризьорство организацията беше добра, но не успях да купя книжката със задачите.
Моля, който има възможност да ги качи някъде!  
Виж линка в поста точно над твоя.

# 297
Ironic,кажи ми какво точно те интересува и за кой клас?Книжката е с много дребен шрифт,а аз не разбирам от качване,но мога да ти напиша например отговорите на някой клас!

# 298
резултатите според мен би следвало да качат тук http://iztok-smb.hit.bg/

bouquet Страхотно!

# 299
  • София
Касита, а къде бяха качени резултатите от Салабашев в 125 СОУ?
Понеже на снимките липсва 5 клас и така младежът още не си знае
точките и по-интересното за него - къде е спрямо останалите.
Питах охраната и други служители - никой не знаеше, долу
във фоайето нямаше списъци с резултати, на теб са ти
направили проблем да снимаш - страшно потайно състезание стана  Rolling Eyes

А за организацията днес в 125 СОУ просто нямам думи - особено за
решението списъците с разпределението по стаите за 5 до 12 клас да се закачат на
входната вратата, така че всички да се тъпчат и бутат, докато си намерят стаята;
и естествено вратите се отвориха едва след като вече се бяха събрали
поне 1000 деца и родители. Нима наистина сме толкова прост народ  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт