Математически турнири - 12

• 70 868
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
 5класниците , записани в 119СОУ бяха в ПГ по фризьорство. Нямам оплаквания от организацията. Беше много спокойно. Има ли някъде отговори за 5 клас.
ПП видях , че има
 Peace
Наистина ли са писали отговорите в бланките със задачите и са им ги събрали или моя синковец ме пързаля за да не го тормозя да ми показва какво е рещил...

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 13:17 от bloomnicer

# 271
  • София
И ние се завърнахме от състезанието, бяхме в 119 училище, организацията беше добра, задачите бяха познати. Ние имахме късмет, че в помагалото по ЗИП Математика вчера бяха решавали подобна задача като 9-та. При нас продаваха за 1 лв. книжка с всички задачи, но е много дребно напечатана. Ще чакаме резултатите, независимо колко са, ще имаме по-реална преценка.

Това и вместо запис в новата тема Simple Smile

# 272
  • хасково
Момичета, моля дайте условията на задачите за 4 клас.

# 273
  • София
Момичета, търся подробното решение с оценяването на 10-та задача за втори клас. Дали някой може да ми помогне?

# 274
Аз съм много разочарована от 125.Бяхме в липсващата стая 114. Такава просто нямаше.Квестора 3 пъти ходи до директорската стая докато там разберат ,че такава стая просто няма. Crossing Arms Накрая настаниха децата в компютърната зала.След 20мин. закъснение.Моя каза че всичко е решил, но две задачи са му грешни.Питам го, поправи ли ги ," НЕ" - ми отговаря,не знаел. ooooh! голяма е шматка. JoyАко може някой да качи задачите за 1 клас.

# 275
# 276
Организацията в 125-то беше под всякаква критика. Това надмина и най-големите ми надежди.  Mr. Green
Около 40-на деца бяха разпределени в несъществуваща стая-114..... Разпределиха ги чак към 10,20 часа...

Задачите за първи клас бяха доста елементарни.  Simple Smile

Хахаха, Тя, здравей от розовото яке.  Wink

# 277

Наистина ли са писали отговорите в бланките със задачите и са им ги събрали или моя синковец ме пързаля за да не го тормозя да ми показва какво е рещил...
И моя петокласник в 125то е писал в бланката със задачите. Много странно (и аз мислех, че се е объркал нещо ). Може да са имали недостиг на бланки за отговори.

# 278
  • Варна
З клас, задача 9 в книжката с отговорите е различна от тази, която е била на бланката, съответно и отговора би трябвало да е различен. Дали и някой друг е забелязал тази разлика?

какво имаш в предвид - според отговорите, които са дадени в сайта на у-ще Славейков-Варна отговора е Б-28
аз просто съм изумена от тази задача - за пореден път доказаха, че някои задачи са абсурдни с условията си - и според мен начина, по който е формулирано условието, далеч не отговаря на отговора
аз лично разбирам начина, по който я е решило и моето дете - а именно броя на всички цифри 2, т.е. в 20.01 - я има един път, в 20.02 - я има 2 пъти, в 20.03 - 1 път, в 20.22 - 3 пъти ..... и т.н

# 279
# 280
Ето задачите и отговорите:

http://sou-ivanvazov.eu/%D0%A3%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B8-%D0 … D0%BE%D1%80%D0%B8

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 14:36 от didi80

# 281
Мерси! Hug

# 282
  • Sofia
З клас, задача 9 в книжката с отговорите е различна от тази, която е била на бланката, съответно и отговора би трябвало да е различен. Дали и някой друг е забелязал тази разлика?

какво имаш в предвид - според отговорите, които са дадени в сайта на у-ще Славейков-Варна отговора е Б-28
аз просто съм изумена от тази задача - за пореден път доказаха, че някои задачи са абсурдни с условията си - и според мен начина, по който е формулирано условието, далеч не отговаря на отговора
аз лично разбирам начина, по който я е решило и моето дете - а именно броя на всички цифри 2, т.е. в 20.01 - я има един път, в 20.02 - я има 2 пъти, в 20.03 - 1 път, в 20.22 - 3 пъти ..... и т.н

Да, задачата публикувана в сайта на варненското у-ще е точната, просто в книжката от 119 ОУ има съвсем друга задача.

# 283
А някой знае ли кога ще са готови с резултатите от 125 и дали ще са качени на сайта, да не тичам до там.

# 284
А някой знае ли кога ще са готови с резултатите от 125 и дали ще са качени на сайта, да не тичам до там.

Ако е като при Салабашев, едва ли ще бъдат качени. Пиши ЛС с името на детето и ще ти кажа резултатите. Този път ще ми е невъзможно да снимам 20 страници резулати. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт