Математически турнири - 12

• 70 648
  • 749
  •   1
Отговори
# 540

Дидева Извади заека от ръкава и дай и резултатите от София. Mr. Green Heart Eyes

# 541
Като погледнах класирането в Пловдив и се сетих за вечния си въпрос, чийто отговор от година на година все не мога да запомня  Blush ooooh! : За кои състезания правеха отделно класиране за хлапетата от математическите гимназии?

За Коледното със сигурност са с отделно класиране математическите гимназии

# 542
  • София
Като погледнах класирането в Пловдив и се сетих за вечния си въпрос, чийто отговор от година на година все не мога да запомня  Blush ooooh! : За кои състезания правеха отделно класиране за хлапетата от математическите гимназии?

Точно за Коледното и Великденското. Интересно, че тази година на нашите седмокласници им
дадоха абсолютно същите задачи, като тези в книжката, т.е. предполагам, като на
всички останали седмокласници. Въпреки това не очаквам да ги видим в общото класиране
за София, сигурно до петък ще изнесат класирането за СМГ във фоайето на гимназията.
BTW, на петокласниците (от СМГ) им казаха резултатите от КМС още в понеделник.

# 543

Различни ли са били задачите за 5 клас за СМГ?
Без СМГ на състезание е голяма скука. Няма никаква тръпка.
Чак такова нещо не бях виждала като в нашия случай този път - никакъв ентусиазъм. Може би трябваше да си спестим ходенето. 

# 544
  • Sofia
 Знам, че някъде напред бяха бубликувани задачите от КМС , но сега наистина не мога да ровя. Може ли линк, моля  Hug.

# 545
  • София
Знам, че някъде напред бяха бубликувани задачите от КМС , но сега наистина не мога да ровя. Може ли линк, моля  Hug.
Заповядай!
http://math-bg.com/?page_id=340

# 546
Момичета, да ви кажа една смешка. Нашият батко, който е мнооого мързелив, макар че е умно момче, се засрами от второкласника, че две поредни седмици ходи на математически състезания и в неделя ще се явява на олимпиадата (ако успея да стана, ми каза). Направо ще падна от смях. Ето как и малките братя могат да служат за пример на големите, хихихи!

Ето и задачите за Али-Сан

http://math-bg.com/?page_id=340

# 547
Не мога да разбера защо на една и съща задача има обявени няколко верни отговора - става въпрос за задача 9 за трети клас. Според мен верният отговор е 15, както е обявено в отговорите в секция Русе. Продължават да смятат отговор 33 за верен - в Пловдив например. И така изнасят класиране - каква е тая бъркотия!!! Знае ли някой къде трябва да се подаде контестация и на кого

# 548
  • София

Доколкото разбрах от хлапето, две задачи са били различни - първа (доста засукана)
и ? не помня коя.
Явно тази година задачите са ги затруднили, защото в класа първото дете е с 50 т.,
моето с 45 т. е второ, а смяташе, че ужасно се е изложил.
(Това по негова непотвърдена   Wink информация.)

# 549
  • София
В паралелката на сина ми (5 клас, СМГ), първото дете е с 53т от КМС. Синът ми е на трето място с 48т.

# 550
Не мога да разбера защо на една и съща задача има обявени няколко верни отговора - става въпрос за задача 9 за трети клас. Според мен верният отговор е 15, както е обявено в отговорите в секция Русе. Продължават да смятат отговор 33 за верен - в Пловдив например. И така изнасят класиране - каква е тая бъркотия!!! Знае ли някой къде трябва да се подаде контестация и на кого
Браво на русенци! Корекцията в отговора на задача 9 би трябвало да е тяхна. Изтеглих файла със задачите и отговорите от тяхната страница още в деня на състезанието и там също беше посочен отговор 33. Сега отново изтеглих файла и виждам, че с червено е нанесена корекция в отговора на задача 9, като за верен е посочен 15. Дали случайно не ни четат?  Mr. Green

# 551

Доколкото разбрах от хлапето, две задачи са били различни - първа (доста засукана)
и ? не помня коя.
Явно тази година задачите са ги затруднили, защото в класа първото дете е с 50 т.,
моето с 45 т. е второ, а смяташе, че ужасно се е изложил.
(Това по негова непотвърдена   Wink информация.)

Carmela Biscuit, summer beauty, благодаря за информацията! Поздравления за децата!

Жалко, че се явяваме отделно. Ако имаше възможност да се избира в коя категория да се участваме, бих предпочела тази на математическите гимназии, без значение на кое място щяхме да сме. Много тъпо разделение.

# 552
  • София
уф, съвсем се омотах - и по мои спомени коледното е с отделно класиране, но в линка за Пловдив, децата от 5 клас са на едно, т.е. на първите две места са деца от ОМГ - т'ва нали е матенатическата гимназия?

нечие хлапе от София днес ще ходи ли на награждаване в Еврейския културен дом за СМТ, че нашата класна е болна и моят, както винаги, нищо не е разбрал и с нищо не е наясно?  Close

# 553
  • София
нечие хлапе от София днес ще ходи ли на награждаване в Еврейския културен дом за СМТ, че нашата класна е болна и моят, както винаги, нищо не е разбрал и с нищо не е наясно?  Close
Какво по-точно те интересува?
Награждаването е от 13.00 часа в сградата на еврейския културен дом.

# 554
Здравейте!
Дъщеря ми е в 4 клас и ми съобщи, че в събота ще ходи на Олимпиада. Къде мога да открия задачи от предишни години?

Общи условия

Активация на акаунт