Математически турнири - 12

• 70 621
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
ехееее първият  макс резултат за трети клас 60 т. вече е факт - в Бургас - браво на детенце
Честито на детето ама кой отговор са му признали за 9 задача?
Възможно е в Бургас да не е била задачата за часовника.
Не, същата беше. По информация от госпожата са проверявали за отговор 15. Моята хубавица е с 53 точки /без 9 разбира се/
Честито и моя е с 53 точки без 9

# 616
Дали някой има резултатите от Салабашев от 138?

# 617
За КМС в Бургас нещо не ми се отваря линка   Sad,

# 618
Явно качват резултатите след 4-ти клас, след обяд си работеше.

# 619
Явно качват резултатите след 4-ти клас, след обяд си работеше.
Вече работи!

# 620
http://iztok-smb.hit.bg/rez.pdf

Софийските резултати. Не мога да не се похваля, в челната десетка сме от 560 дечица Simple Smile А аз мислех, че са малко 45 точки.

# 621
Моля ви, дайте инфо за награждаването в София - кога, къде и до кое място.

# 622
За Коледното няма награждаване,а отивате в 125-то училище и си взимате грамотата безславно в библиотеката!Преди това обаче изчакайте да публикуват наградените деца на сайта им.Награждават обикновено до 6-то място по резултат!

# 623
За Коледното няма награждаване,а отивате в 125-то училище и си взимате грамотата безславно в библиотеката!Преди това обаче изчакайте да публикуват наградените деца на сайта им.Награждават обикновено до 6-то място по резултат!

Я, ние сме на шесто, значи и грамота ще получи. Много ще е доволен!

# 624

Миналата година и за КМС и за ВМС ми бяха сбъркали грамотите 1 го бяха изпуснали после му объркали училището, но пък беше след 3 място. А за по-предните дават ли награди?

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 20:54 от marsoft2000

# 625

Я, ние сме на шесто, значи и грамота ще получи. Много ще е доволен!
честито

# 626
И от мен честито на всички Simple Smile)) Другия път още по-добре!

# 627
Мисля че всеки път е добре щом децата ходят с желание а и все пак са отишли там а не в градинката!!!!

# 628
Направо съм възмутена. Може ли да няма някаква предметна награда.А в Русе ето как е :

НАГРАЖДАВАНЕ:
 •Класиралите се  на първите три места се награждават с предметни награди;
•Класираните до шесто място  се награждават с грамоти;
 •Място на награждаване: аулата на МГ „Баба Тонка” –  гр. Русе
 •Ден: 14.12.2011 г. (сряда)
 •Време: ◦17:30 ч. за учениците от І  до VІІ  кл.
 ◦18:10 ч.  за учениците от VІІІ до ХІІ кл.

В София им дай само пари да прибират.Дори списъка с резултатите не е направен като хората.

Мисля че всеки път е добре щом децата ходят с желание а и все пак са отишли там а не в градинката!!!!

А, не съм съгласана!Моя умира да кара колело, ролери и да се катери по катерушките и на състезанието отида с кеф, а после на площадката. Laughing Heart Eyes

# 629
Тя друго имаше предвид - в градинката със спринцовките и фасовете. Simple Smile Иначе за спорта - и там сме все с грамоти ние. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт