Елия е още будна, което се е случвало 2-3 пъти в живота и:))) Много сополи и кашля...ама не съм я водила още на док...
Ралче, да ти е жив и здрав мъжа и скоро да си намери желаната работа:)
Утре откриваме сезона...ей, кога минаха 3 години

Не знам от какво е, ама днес ми носят детската кухня и тръгвам да отключа - ключове -тц
След два часа тършуване намерих резервния, ама оригиналните ги няма. От вкъщи, от работата, от касата в работата - там са ми всички неща
А ключа е единствен и има специален режим на съхранение
Как ще се оправям
Преди малко успях да излея една бутилка вода върху леглото, тръгвайки да целувам Делян, щото забравих, че освен всичко друго дет съм взела имам и отворена бутилка вода под мишница 
Успокояващото в случая е, че след лошото идва хубаво - е нас колко хубаво ни чака 
Да са ти живи и здрави 

А с тия болнични и заплата няма да видя тоя месец

Той вчера разбра, че не е одобрен на едното място, за което той много разчиташе
, ама няма начин, борбата продължава до успешен край 

- Колежката купила правилния парфюм, но е pour homme - пфу, да му се невиди.

Да са живи и здрави!

, просто нямам думи
, защо е толкова сложно човек да си намери работа, не знам- той и образование има и стаж има, английския му е на средно ниво, ама за неговата сфера, това не е голям проблем...колкото му се налага да го ползва, се оправя, кандидаства за позиции, на които отговаря на изискванията и въпреки това, не става и не става,:(
. Офффф, дано до празниците наистина има някакво положително развитие, че иначе това ще са един много тъжни празници за нас...той с всеки изминалд ен се угнетява все повече и повече, изкарва си го и на ЙоЙо, тя също усеща напрежението и е станала по сприхава и нервна, преди не беше такова дете
.

Препоръчани теми