С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 927
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Добър вечер, дами!

Елия е още будна, което се е случвало 2-3 пъти в живота и:))) Много сополи и кашля...ама не съм я водила още на док...

Ралче, да ти е жив и здрав мъжа и скоро да си намери желаната работа:)

Утре откриваме сезона...ей, кога минаха 3 години Shocked

# 226
Ха, добра вечер и от мен  Hug
Ей голям заплес съм станала  ooooh! Не знам от какво е, ама днес ми носят детската кухня и тръгвам да отключа - ключове -тц  Rolling Eyes А трябваше и да плащам, а няма и няма ключове, та извиках през вратата, че не мога да се отключа, добре, че мацката ме познава та се изхили и си тръгна  ooooh! След два часа тършуване намерих резервния, ама оригиналните ги няма. От вкъщи, от работата, от касата в работата - там са ми всички неща  ooooh! ooooh! ooooh! А ключа е единствен и има специален режим на съхранение  ooooh! ooooh! ooooh! Как ще се оправям  Whistling Преди малко успях да излея една бутилка вода върху леглото, тръгвайки да целувам Делян, щото забравих, че освен всичко друго дет съм взела имам и отворена бутилка вода под мишница  ooooh!
Елена кво да ти кажа, то като тръгне надолу, ако ще и розови лещи да си сложиш все е невървеж  ooooh! Успокояващото в случая е, че след лошото идва хубаво - е нас колко хубаво ни чака  Party
Радостче радвам се и недоумявам как съумяваш да се разписваш с двечките  Hug Да са ти живи и здрави  Hug
Ралче  Hug
Сватя, а и всички болни - време е да се оправяме, кво се мотаме  Hug
Ай сега дайте идея за подаръци, че ми е бедна фантазията - имам да купувам - два на милото, за годишнината и за Коледа, два на голямата племенница - за имения ден и за Коледа, за сестра ми и зет ми, за малката племенница, за татко, два за Делян, за бъдещата кръстница на Дели... Баси  #Crazy А с тия болнични и заплата няма да видя тоя месец  ooooh!
Поне идеи да имах, а в главата ми празно и кухо...
Кой каза наздраве?!?
Лека  Hug

# 227
  • Варна
Ауууу, каква чест да открия третия сезон на балоните и купоните!!!!
Да е жив и здрав вече порастналия ни Никола!!! И майка му да се разпише и да покаже снимков материал!!!

Добро утро....тук е все още много топло и дано поне до обед е такова да можем да поизлезем. Иначе Ели кашля много, дори съм решила на док да я водя:(

Хубав ден!

Много съм проста... честит имен ден и на всички, които имат имен ден днес!!!

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 07:48 от Мим

# 228
Още помня смс-а от Калина, че е родила и как всичко ми се обърна и си казах почна се...толкова ми е ясно в съзнанието и толкова мило...това бяха незабравими мигове...да чакаш смс с добрата новина...
Честит да му е рождения ден на малкия-голям Никола...и името да му е живо и здраво...много щастливо детство му желая...

И честит имен ден на всички празнуващи, защото май не са малко...включително и моя мъж...

Весел празник на всички Simple Smile

# 229
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници и весел празник!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА!Да е жив и здрав! Чакаме снимки!
Аз днес не пуснах Андрей на градина въпреки, че е здрав! Снощи моят мъж беше на банкет до 6 сутринта и естествено не можа да стане в 8 да го закара на градина и аз реших да не го пускам. След малко ще се нагласим всички и отиваме в Студио Х да им направим обща снимка за календарите:)) После ще ги черпя за празника някъде и ще пратим Андрюшката да спи при баба си. Аз оставям малкия при другата баба и аз отивам на кафе с приятелкииииии!!!

# 230
  • София
Честит 3-ти рожден и имен ден на Никола, чиято майка тотално ни забрави.
Честит имен ден и на малкия Ники на Ели, големия Никола на Ланг и на Бейбиблу, а и на Коко на Лорини Hug

Тук съм, но обръщах внимание на мъжО, за да не вземе да ме изгони от къщата, че той поне има от къде, за което се чувствам много виновна, но все пак нали заради това се ожених за него Twisted Evil Rolling Eyes Децата бяха при комшийката, която по стечение на обстоятелствата е и тяхна баба.
Отделно и аз като Ланг ходех превита на две през уикенда...Остава уговорката за събота, нали?
А съм се и разработила, че е края на годината и го играя бирник - само бухалката ми липсва Grinning

П,С В този меркантилен свят една жена развесели целия ни офис. Шефа ми е Николай. От години всяка година на Никулден въпросната жена идва в офиса и носи вкусни банички с кайма за целия офис. Всяка година ей така  - безкористно. Малко са хората като леля Вера вече Hug

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 10:16 от Доника

# 231
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И всички рибари и банкери:) СЪЩО ТАКА И ДА СА ЖИВИ ЗДРАВИ И ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИТЕ:) исках да споделя с вас как моя малък юнак реагира....вчера реших че вече е време да украся и коледния дух да влезе и в нашия дом,с много настроение украсих елхата сложих гирлянди тук там големи малки топки образи на дядо Коледа и голям стикер с къщата на дядо Коледа:) връща се Боян от ясла и като влезе и ...мамо иж... мамо топки.. мамо иж дядо дондеда..мамо иж ичка (звездичка) мамо иж... и така около 30мин.беше много щастлив и ние с татко му също....

# 232
  • София
Благодаря, момичета, за пожеланията за мъжа ми Hug Той вчера разбра, че не е одобрен на едното място, за което той много разчиташе Sad, ама няма начин, борбата продължава до успешен край Praynig
Сега искам да честитя и аз рожденният и именният на Никола на Калина, да е жив и здрав, да расте усмихнато и щастливо дете, да има прекрасно детство и да радва всички около себе си и занапред!

Честит празник и на Ники на Ели, на Бейбиблу, на Никола на Ланг, и Коко на Лорини- с пожелания за здраве, щастливи дни и много поводи за усмивки  bouquet
Мим- да се оправя бързо Елия Praynig
Елена- и аз май това съм забелязала, колкото повече се опитвам да мисля положително, толкова повече всичко май се проваля- ето за тази работа, мъжа ми много разчиташе и аз все се надявах, ама не стана...ше продължа да се надявам де.
Аз още не съм украсила, чакам да дойдат почивните дни, да купя елха и тогава ще го направя.

# 233
Яко си пишете тука вие ....НЕ Е ШЕГА РАБОТА.....
Едвам ви чета...
Първо на всички болни да оздравяват
Второ на всички празнуващи НАЗДРАВЕ и от ЗДРАВЕ да не се отървете.

Ще сложа кафенце то п обедно време но на мен не ми пречи:

# 234
  • Русе
Хелоу!
Честито на всички празнуващи! ( че са много, да не пропусна някой) Честит 3-ти РД на най-голямото ни момче!
И при нас започват вече празниците - с именния ден на племенника. Моят Дядо Коледа се обърка  Sad - Колежката купила правилния парфюм, но е pour homme - пфу, да му се невиди.
Ралче, продължавай да се надяваш - по Коледа стават чудеса. Дано скоро ви се усмихне щастието  Praynig
Ние се украсихме в неделя. Сега е ред на подаръците. Тези дни ще потърся - да видим и къде ще ги крия.
Хайде, хубав ден на всички!

# 235
Честит Рожден и Имен ден на Никола!!!! Да е здрав и щастлив!!!
Сладурче, покажи ни го Grinning

Честито и на всички именници Hug Да са живи и здрави!

Аз съм ей така  Shocked Горкото Белче-Изабелче не можа да спи цяла нощ от кашлица и рев. Милото бебче! Накрая, след като баща й я друса един час, заспахме и тримата в хола на дивана. После сме на доки, да й чуят гърдичките.

Дони, хубаво е че има такива хора! Ей така, ако всички, отвреме на време, правим по нещо мило за някой, безвъзмездно, много ще е хубаво!

Елена Hug

Люби, явно според дядо Коледа, мъжът ти е бил по-послушен Grinning

# 236
  • София
Ей сега се чухме с мъжа ми- от още едно място не са го одобрили Tired, просто нямам думи Sad, защо е толкова сложно човек да си намери работа, не знам- той и образование има и стаж има, английския му е на средно ниво, ама за неговата сфера, това не е голям проблем...колкото му се налага да го ползва, се оправя, кандидаства за позиции, на които отговаря на изискванията и въпреки това, не става и не става,:( Tired. Офффф, дано до празниците наистина има някакво положително развитие, че иначе това ще са един много тъжни празници за нас...той с всеки изминалд ен се угнетява все повече и повече, изкарва си го и на ЙоЙо, тя също усеща напрежението и е станала по сприхава и нервна, преди не беше такова дете Tired ooooh!.
Радостчо- съжалявам, че Бела е толкова болничка- представям си какво ти е, толкова малко бебенце да е така, искрено се надявам нещата да не са много сериозни и скоро да се оправи Praynig
Люби- май мъжа ти ще се обзаведе с парфюм. Дано пък той те зарадва теб с такъв Whistling
Дони- и аз мисля, че е прекрасно, че има такива хора Hug

# 237
Оф, Ралче, много кофти...представям си какво ви е. Мъжете много по-силно ги изживяват тези ситуации.
Нали природата така ги е създала, че за да се чувстват пълноценни МЪЖЕ, трябва да са добри в две неща, и едното е да вадят пари. Той, че ще си намери работа, ще си намери, щом има нужните квалификации и стаж. Дано по-бързо се наредят нещата Hug

# 238
Хайде да ни е честит днешния рожденник и многото ни именници!

Живи и здрави, усмихнати и щастлив!

Аз работя усилено днес и утре и после съм малко отпускарка до края на седмицата заради Анин ден.
Не планирам големи купони, няколко най-близки дечица и това е, у дома.

Ралче,
много кофти, но не се отчайвайте, нали знаеш, че по Коледа се случват чудеса.

Дони, много готина женица, трябва да са повече...

Радостчо, да се оправя бързичко Бела  Praynig

Аз извадих коледния календар за децата, заредила съм за няколко дена само с коледни меденки, но Ани иска да яде всичко наред. Ще трябва да го зареждам ден за ден. Иначе драма!

# 239
  • Ловеч
Честит празник на Никола и всички празнуващи днес ! Да сте живи и здрави !

Общи условия

Активация на акаунт