С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 934
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна.....
Весел празник на Никитата и производни!!!
ИИИИ, разбира се на първото Декемврийско януарче Никола!!

Мързи ме да пиша повече.
Сигурно тия дни ще ме хване мерака и ще пиша, пиша, пиша.......

# 241
Честит имен ден на Никитата  Laughing
Честит рожден ден на Никола!  nbirthday Дано Сладурчеста драсне някой ред как са  Grinning

Таис, ще пийнеш една чашка и ще ти дойде приказката. Аз мисля така да направя. Наздраве  Wine Glass

# 242
Честит рожден ден на Никола!!! Да е жив и здрав!!!
Честит имен ден и на всички празнуващи днес!!!
Кокоскеееееее я не се прави, че пиеш  Stop Познавам те от някъде  Flutter
Намерих си ключовете  Party По този повод сега се сещам да споделя за дребния, който напоследък е станал такава терца майорна, че от сутрин до вечер не намирам сили в себе си да му се скарам а умирам от смях. Та вчера, търся панически ключовете - не можем да излезем, да си вземем яденето, късно е за готвене... И Делян мъдро констатира:
- Имаме проблем!
- Да, мамо, имаме проблем, нямаме ключове.
- Тогава да извикаме Маус помощник - Оооооооо, Тудълс  Joy Joy Joy
А днес излизайки сутринта сериозно ме предупреди "Мамо и не забравяй, че си с гащи!!! Напишкаш ли се, ходиш си мокра"  #Crazy А имаше хора  Crazy
Хайде лека от мен и наздраве, че си намерих ново сериалче и мисля да го подкарвам  Party

# 243
Честит рожден ден на Никола! Да е жив и здрав и много усмихнат!!  Heart Eyes

Честит имен ден и на именниците! И те да са живи и здрави!  Heart Eyes

Прегледах какво сте писали и ми се прииска да ви благодаря, че сте отворили темата за вярата и реализма.. Прочетох го точно в момент, в който имах нужда Wink. И, естествено, държа да си кажа мнението  Laughing

Не мисля, че трябва да ги разграничаваме едно от друго. Аз също в корените си съм реалист. Например - теоретично съм наясно, че с бебето може да се случат 1500 неща и то да не е добре. Обаче.. не мога да си позволя да изпадам в паника, защото никак, ама никак няма да помогна - това също е реализъм, нали? И какво ми остава, при положение че не мога да контролирам много от нещата? Да, именно - да вярвам  Heart Eyes. Така че аз действително считам, че вярата и реализмът не са антоними, не се бият. Просто се допълват едно друго. Относно хомеопатията - защото имам чувството, че от там тръгна спорът - да, вяра е нужна, но някак се придобива след като човек види реалните резултати Wink. Просто защото сме свикнали "око да види", "ръка да пипне". Аз също съм човек, който разчита на себе си и искам да ви кажа, че хомеопатията е точно такъв тип лечение. Учи те да обръщаш внимание на себе си, на семейството си, учи те ТИ да си отговорен за здравето, а не при първи симптоми - еди какво си лекарство  Crazy. Но не ми приемайте писанията за агитация, осъзнавам, че вероятно съм влюбена в този метод на лечение и затова така говоря, но то пък има и защо  Laughing

И тъй, казах някои неща, не всичко, което исках де, ама спирам, че тотално ще ме "пожълтите"  Mr. Green. Днес бях на първата ФМ, беше много интересно, всичко му е наред на дребното, само дето си е увило пъпната връв около вратлето  Sad. На прегледа реагирах дори по-спокойно от лекарката - е, то колко време има още, все ще си я развие. Ама сега нещо почнАх да се вкарвам у филми некви  Rolling Eyes. Ама ще се спра де, както казах - няма да помогнат притесненията. По-скоро ще почна да го убеждавам да се развърти така, че да я развие  Mr. Green. Да видим сега дали ще слуша  Mr. Green. За пола предположенията са, че ще е момиче  Heart Eyes. Обаче даде шанс 60:40, така че има доста мегдан за грешка Wink. Аз не съм много сигурна какво точно искам  newsm78 (май си клоня към женското, но си мисля, че за Кало би било по-добре да е момченце  newsm78). Но то и да съм, кой ли ме пита  Laughing

Айде, всички да оздравяват, и Кало включително, че нещо се е разкашлял и сме си вкъщи двамцата, пък аз се надявам на почивка  Whistling

# 244
  • Пловдив
Честит имен ден на всички именници!Живи,здрави и щастливи!

Честит рожден ден на порасналия вече Никола!еееех,че бързо лети времето...........

Цитат
Тогава да извикаме Маус помощник - Оооооооо, Тудълс     
   Joy Joy Joy  и нашата щерка е  луда фенка на Мики Маус и слушам подобни неща

# 245
  • Варна
Влизам само да кажа Сиси дано е мома:)))))) Много миличко ми стана:))

# 246
Честит рожден ден на Никола! Честит имен ден на всички именици! Да са живи и здрави, много щастливи!   bouquet 

Болните да се оправят бързо!

Ралче, съжалявам, дано да си намери работа скоро мъжа ти!  Hug Hug
Радостчо, какво каза доктора за Бела, как е? Hug Hug
Усмихнатото,  Hug Hug
Бубс,  слушай детето, взимай си резервни гащи, когато излизаш! хи,хи

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 23:40 от yagodka

# 247
  • Варна.....
и "Мамо и не забравяй, че си с гащи!!! Напишкаш ли се, ходиш си мокра"  #Crazy

Казаха ли ти го, а???

# 248
Добро утро!

Ягодке, Hug доки каза че яко я е пипнал вируса, даде парацетамол на сиропче и каза да я наблюдаваме, че при толкова малко бебе бързо може да се влоши. Май пак ще я водя, понеже почти не яде. Цокне два пъти и заспива  Sad
А ти защо толкова рядко се вясваш? Сигурно се вихриш в готварския? Бързо си признавай Grinning Hug

Сис Hug

# 249
  • София

Добро Утро!
 снощи имахме важна задача - трябваше на "всяка цена" да украсим елхата, защото Дядо Коледа няма да види къде живеем Rolling Eyes И понеже беше от жизненоважно значение - е, украсихме я. Аз само я извадих от склада, украсата беше дело на Хриси. Гого не я и отрази. И ката четох вчера Боян как се е радвал - ми не. Отиде до нея, пипна и я толкова - отиде да си гледа клипа за Спиридон. Покрай Коледния календар обаче Хриси научи датите и сега всеки ден знае кой е и кой следва - лепим там един дядо Коледовски календар, отделно и този с бонбоните. Коприв, вие на какъв меден сте или аз нещо не схаванах  newsm78 Събирам идеи за догодина  Mr. Green Между другото Аница с тия чупки в ханша - не се е метнала на гората, ша знайш. Като гледах клипа хем и се радвах, хем ми стана кофти, че моя кой знае кога ще го видя да танцува, че и сред толкова деца.
Днес в яслата се готвеха за коледно тържество - определяха кой какви стихчета ще казва...Шегувахме се кое ще е стихчето на Гого...Пък после в колата като ми стана криво...
Сис, момче, момиче - то като порасне само ще се определи - шегувам се разбира се. важното е да се роди живо и здраво и всичко да мине леко  Hug С тая пъпна връв бая ще трябва да те следят май, но стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред Praynig
Рали, дано си намери мъж ти скоро работа. Вчера и моя се жалваше, че е в някаква черна дупка. Само проблеми по регистрацията и рекет от милите държавни служители #Cussing out Нарина една камара пари за такси и само го размотават - изтече срока или върнат за нещо и хайде пак такса...
Ради, какво казаха докторите вчера? Да се оправя дребната, че е много малка за болести Naughty
Ягодке, ще се разправяме значи - кога ще покажеш порасналата близначка  Crossing Arms
Та така - айде лек ви ден  Hug
Ей, снощи гледахме много як филм , ама забравих името - ще ви го кажа по-късно. За неволите на семейство, което след 25 години брак жената иска развод и развитието след това. Доста се позабавлявах Simple Smile)) Сетих сееее http://www.imdb.com/title/tt1570728/

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 09:50 от Доника

# 250
Влизам набързо да почерпя, че днес с милото правим 9 законни години заедно  Shocked Баси, колко одъртяхме  ooooh!

И да пиете по едно за наше здраве

# 251
Бубс, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Още 10 х 9 год заедно:) А бисерите на децата са много готини:))Аз все се каня да си записвам, че се забравят и все не го правя!!
Усмихнатото, вярвам, че всичко ще е наред с бебето!! А също така си мисля и аз, че ще е момиченце  Simple Smile
Радостчо, много неприятно с разболяването на мъничката. И Дани така беше болничък на 1 мес и нещо. На 01.01 се събудихме всички болни вкъщи, беше кошмарно, но минава...Simple Smile
За позитивизма- аз съм сигурно най-големият оптимист, който познават моите приятели, винаги съм чувала, че гледам през розови очила, поради което може би съм и малко наивна, но за щастие не съм се сблъсквала с някакви драми или големи проблеми( да чукна на дърво) и може би за това съм такава. Определено не може да си такъв, ако живота те очуква ежедневно...

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 11:26 от babyblue

# 252
и "Мамо и не забравяй, че си с гащи!!! Напишкаш ли се, ходиш си мокра"  #Crazy

Казаха ли ти го, а???

хахаха, мъдро дете е Делян  Joy Joy Joy

Бубс, честита годишнина. Още много дълги години заедно!

Дони, разрева ме.... Cry . Ще го видиш, пожелавам ти от сърце да е много скоро. Ще го преодолеете заедно.
В такива моменти се замислям и си казвам какво по дяволите искам от този живот. Не стигали парите...ми колкото - толкова! Важното е да сме живи, здрави и заедно, другото са бели кахъри.

За календара, той е такъв платнен, купувала съм го от Джъмбо за Калоян навремето и вместо да го пълня с шоколачета и глупости, които ми правят боклук слагам вътре от коледните меденки, които съм напекла като за почти половината китайски народ. Лошото е, че Аница разграбва всичко и трябва да го пълня ден за ден и пак излапва своята бързо и започва да крещи за тази на брат си.
За догодина обаче ще и купя и на нея защото на този джобчетата не са му големи и лакомства за 2 деца трудно се събират вътре.

Смайлинг, момиче звучи прекрасно!

# 253
Дони Hug
Много готин изглежда филма. Подходящ за дърти семейни двойки като нас hahaha
Лелее, на пролет с Мишо правим 15 години заедно! А се чувствам все едно сме от няколко месеца гаджета Heart Eyes

Бубс, честита годишнина!!! Да сте все така- заедно, влюбени и щастливи Hug

Както каза Коприв, това е НАЙ-важното, да сме живи и здрави и да се обичаме!

Забравих да се отчета- пиша покани за рожден ден Laughing Ми то не останало, някакви си десет дни Wink

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 12:15 от Радостчо

# 254
  • София
Благодаря, момичета, още веднъж за подкрепата Hug Продължаваме да се борим до успешен финал!
Искам и да се оплача от моето "чааве"- заспива много трудно с триста уговорки, води, приказки, и какво ли още не, даже на няколко пъти аз заспивам преди нея, а на сутринта става заедно с мен Crossing Arms. Какво е това нещо, не знам, преди не беше така- лягаше и до десетина минути е заспала, а сега...това май ни се очертава проблем със заспиването Tired.
Дони - сигурна съм, че догодина стихчето на Гого ще е най хубавото, гуш Hug Hug И съжалявам, че и при мъжа ти има трудности Tired
Радостчо- искрено се надявам Бела да не се влоши, миличкото Hug Това с поканите е страхотно, то още малко и дойде и вашия ред за РД Heart Eyes
Бубсче- Честита годишнина  bouquet, желая ви и занапред разбирателство, хармония и много взаимни моменти на щастие Hug Времето наистина си лети, ние с моя мъж сме заедно от, чакай да помисля....8 години, 5 от които в брак Whistling
Усмихнатко- вярвам, че всичко с бебчо ще е наред, момченце или момиченце, все ще е прекрасно Heart Eyes
Копривка- да, многоо си права, най важното е здравето! Аз това сега повтарям на мъжа ми, че е здрав, че сме заедно и се обичаме, имаме прекрасно дете, това е най хубавото, което може да има човек в живота си, и че просто трябва да стисне зъби и да дочака да дойде и неговия щастлив миг! Аничка е много сладка Heart Eyes
Ягодка- и аз искам снимки на малката Ягодка, да й се порадваме Hug

Общи условия

Активация на акаунт