ИИИИ, разбира се на първото Декемврийско януарче Никола!!
Мързи ме да пиша повече.
Сигурно тия дни ще ме хване мерака и ще пиша, пиша, пиша.......
Познавам те от някъде 
По този повод сега се сещам да споделя за дребния, който напоследък е станал такава терца майорна, че от сутрин до вечер не намирам сили в себе си да му се скарам а умирам от смях. Та вчера, търся панически ключовете - не можем да излезем, да си вземем яденето, късно е за готвене... И Делян мъдро констатира:
А имаше хора 

. И, естествено, държа да си кажа мнението
. Така че аз действително считам, че вярата и реализмът не са антоними, не се бият. Просто се допълват едно друго. Относно хомеопатията - защото имам чувството, че от там тръгна спорът - да, вяра е нужна, но някак се придобива след като човек види реалните резултати
. Просто защото сме свикнали "око да види", "ръка да пипне". Аз също съм човек, който разчита на себе си и искам да ви кажа, че хомеопатията е точно такъв тип лечение. Учи те да обръщаш внимание на себе си, на семейството си, учи те ТИ да си отговорен за здравето, а не при първи симптоми - еди какво си лекарство
. Но не ми приемайте писанията за агитация, осъзнавам, че вероятно съм влюбена в този метод на лечение и затова така говоря, но то пък има и защо
. На прегледа реагирах дори по-спокойно от лекарката - е, то колко време има още, все ще си я развие. Ама сега нещо почнАх да се вкарвам у филми некви
. Обаче даде шанс 60:40, така че има доста мегдан за грешка
. Аз не съм много сигурна какво точно искам
(май си клоня към женското, но си мисля, че за Кало би било по-добре да е момченце
). Но то и да съм, кой ли ме пита

доки каза че яко я е пипнал вируса, даде парацетамол на сиропче и каза да я наблюдаваме, че при толкова малко бебе бързо може да се влоши. Май пак ще я водя, понеже почти не яде. Цокне два пъти и заспива

Събирам идеи за догодина
С тая пъпна връв бая ще трябва да те следят май, но стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред 
Нарина една камара пари за такси и само го размотават - изтече срока или върнат за нещо и хайде пак такса...

)) Сетих сееее http://www.imdb.com/title/tt1570728/ 

. Ще го видиш, пожелавам ти от сърце да е много скоро. Ще го преодолеете заедно.

Продължаваме да се борим до успешен финал!
. Какво е това нещо, не знам, преди не беше така- лягаше и до десетина минути е заспала, а сега...това май ни се очертава проблем със заспиването
.
И съжалявам, че и при мъжа ти има трудности 
Това с поканите е страхотно, то още малко и дойде и вашия ред за РД 
, желая ви и занапред разбирателство, хармония и много взаимни моменти на щастие
Времето наистина си лети, ние с моя мъж сме заедно от, чакай да помисля....8 години, 5 от които в брак 

Препоръчани теми