С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 858
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Доооообре  Hug
Ей, правя справки що боклук сме направили...а ме мързи  Rolling Eyes
Айде да идва утре, че нямам вече търпвение newsm44 Само да случим на време, че ако е гадно  Praynig

# 676
  • Варна.....
Честит празник на Матей и Кало!!! Да са здрави и жизнерадостни деца!!!

На Ягодка, естествено че здрави нерви ще пожелая /че нали сме в клуба!/

Весел празник на всички !!!!

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 16:14 от tais

# 677
  • Ловеч

Хайде ЧРД  и от мен на двамата юнаци!!!Здрави и палави !

Ягодке ,много любов и безброй красиви маси!!!Здрава и палава и ти Wink

Мдааа и аз като Усмихнатото чакам.....Все новини за бременни чувам тези дни,Лорини  и тя се спотайва нещо Rolling Eyes

# 678
Честит рожден ден на Матей и Кало! Да сте живи и здрави, сладки момченца, да растете много усмихнати, да радвате мама и тати, да бъдете много щастливи и безгрижни!

Свате, и аз съм на мнение че БХС е излишно изследване, друг е въпросът, че и с двете бременности го направих  Blush Mr. Green, ама аз съм си бъзла и съм на принципа макар и в разрез с логиката - да се направят всички изследвания, малко страх лозе пази, ама какво да правя  Whistling

Ралче, благодаря ти за милите думи  Hug Наистина нашите деца са прекрасни, много обичам и аз снимките им, ей сега се нарадвах на снимките от РД на Преслав. В тоя ред на мисли - Мониии, супер празник сте направили на порасналия чаровник - шарен, забавен, с много балони, деца, личи си, че е било много весело  Hug

Мила, ей как се ядосах и аз като Бубс на това, което си разказала  #Cussing out Как няма да го преобуят, думи нямам, при все че навън са минусови Т, а и да не бяха, бррррррр, вбесих се, на твое място доста силно щях да реагирам. Не знам, нашата градина ли е по-различна, госпожите ни ли, но както съм казвала страхотни хора са. Александрина се е напикавала няколко пъти докато е в леглото, лелята винаги ми го е казвала много притеснена, все едно тя е виновна, че не я изпикала навреме. Даже на два пъти ми каза - много съжелявам, ама тя се беше събудила по-рано и докато я видя да я изпикая, тя се напишкала. Никога не ми е правено проблем за това.

Аз съм се отдала на разкрасителни процедури  Wink, така де, да се поглезя и аз. Вече си направих косата, кичурите този път станаха перфектни, ама и цената им перфектна  Mr. Green, заварих новогодишна промоция, горе-долу по 3 умножена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Утре съм на маникюр и масаж. Другата седмица ще си правя някаква процедура на лице с активно злато, да видим какъв ще е ефекта  Mr. Green

# 679
  • София
Ехаааа, не знаех, че Ягодка днес има РД! Супер! Grinning
Ягодка- Честит рожден ден!!!! Желая ти от сърце здраве, щастие, късмет и всичко, което си пожелаваш, да ти се сбъдва с лекота!!!!

Усмихнато- благодаря за отговора Hug Не, не съм бременна. Живот и здраве, тази година ще гледаме да си купим жилището и да го обзаведем, мъжа ми да започне работа, да видим дали нещо ще се наложи да се тегли като кредит Praynig, та евентуално след това, вече ще мисля за второ, аз казвам, ако ни е писано.../че все пак нищо не се знае/. Имам желание и мечта за второ дете, аз самата имам сестра и зная колко е прекрасно да не си сам и да си имаш брат или сетра Heart Eyes, но просто при нашата ситуация не мога да не взема предвид тези неща...А те питам за БХС, защото аз с Йоанка не го правих, разбрах за това изследване, като бях вече след 20 седмица Whistling, а и се оказа, че моя лекар е против него, та се чудех евнтуално за следващата бременност дали да го правя и просто си събирам мнения. Благодаря ти, че сподели Hug
Кокосче- успех в начинанието, много е трудна ситуацията, според мен Tired Hug Няма много обяви, освен в сферата на ИТ технологиите, а кандидати много.
Ели- Благодаря ти и на теб за мнението Hug. И браво за процедурите Grinning.

# 680
Аууу, колко съм завеяна, личи си, че вече съм в отбора на блондинките  Grinning
Ягодка, миличка, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива, обичана, все така позитивна, готина и сладка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ралче, ще се наредят нещата при вас, пожелавам ти го от сърце и скоро да ни зарадваш с хубава новина.
Между другото сватята много ги надушва тия, хубавите неща  Wink Мен от две приказки ме разбра, че съм бременна  Wink Сисонке, да погалиш тумбачето от нас, нали мома чакате, може пък да направим двойно сватосване, живи и здрави най-вече  Hug

# 681
  • Пловдив
ЧРД на Калоян и Матей!!!
Да растат здрави и щастливи деца!

ЧРД и на Ягодка!!!
Да е здрава,усмихната и обичана жена и майка!

И на мен ми стана кофти за Виктор на Мила........много "криви" лели в таз градина.В нашата ясла /защото Гери още е в яслата и вероятно до 15.09.ще си е там  #Cussing out/никога не съм имала проблем да ми я върнат мокра или омазана.Дори когато беше още с памперс,ако се наака точно преди да ида да я взема,ме караха да изчакам,измиват я,сменят я и тогава ми я дават.

Ели -благородно ти завидях за процедурите  Hugнаслаждавай се!

Данииии-силно стискам палци и.........утре е петък,чакам да се включиш с хубави новини! Praynig

Тоби-и аз така все чакам хубави вести и много,ама мнооого се радвам,когато някоя сподели че е бременна.И понеже ти някъде по-напред беше писала,че имаш желание за второ детенце,пожелавам ти от все сърце ти да си следващата!И моля не се прави на възрастна  Naughtyаз съм по-голяма и още не съм загубила надежда за второ. Hug

# 682
Леле, мацки, много, много благодаря за поздравите, пожеланията, цветята и подаръците! Направихте деня ми слънчев и специален!  Grinning Heart Eyes   Hug bouquet  bouquet  bouquet Наздраве!

# 683
Момичета нямам време за комп, през деня го отказвам, вечер заспивам с Тити, защото  е леко болна и спи по никое време...имам снимки за качване и какво ли не, ама време няма...

честит рожден ден на Матей и на Преслав на патерици...на Кало съм честитила вече...да са здрави, палави и много любопитни...да радват всички и да имат много поводи за усмивки...

от мен скоро не чакайте включване, ще се похваля още като почнем да бебеправим...не че преди две седмици не опитахме, ама ей на не стана...т.е. не опитахме, ама така се стекоха нещата и да не си развалим кефа...ама още не съм го планирали...

чао от мен и може и да не пиша, ама ви чета през час от тел, просто нямам бг на него, и е време да си изтегля...защото само компа отказвам, не интернета...хахахах

и не знам дали всички знаят, но вече съм червенокоса...

# 684
Такаааа,от къде ли да започна newsm78
ЧРД на прекрасните Кало и Матей!Да са живи и здрави за радост на мама и тате!

ЧРД и на милата Ягодка!Желая ти да си все така фин и мил човек! Hug

Кокос,и Йоана днес се напишкала докато спала на обяд,нещо което не се беше случвала отдавна,но никой нищо не каза,даже я успокоиха,че няма нищо,случва се.Много са готини нашите лели,ама вашите са за бой.
Ели,завидях ти благородно,но си си заслужила глезотийките. Peace
Лорини,и червена ти върви,а прическата е трепач,не знам дали ти казах. Peace
Охх,друго забравих,но искам да благодаря за палците.За сега не мога да кажа дали всичко е наред,ноооо днес бях на преглед и се видя....тадаааааааааааа.............ДВА Shockedплодни сака.Е,твърде рано е 5 г.с.,може и само един да се окаже,но на 20-ти ще стане ясно колко и какво аджеба.Имам много нужда от положителна енергия,понеже искам този път всичко да е ок.
Обичам ви!

# 685
  • Ловеч
Ехеее  daninceto  Hug това се казва новина  Praynigтози път всичко ще е наред,все пак нова година нов късмет.
Тук се пие момичета,аз още съм със запушен нос -така че пия всичко,нали нищо не усещам Mr. Green

Болестта не ми попречи да се сдобия с ново бельо в цвят бордо-чак се изненадах от себе си ,че се спрях на него.Даже успях да се боядисам-в цвят още не знам какъв hahahaнещо от сорта Чаровно кафявооо.Купих и подаръка на малкото ми злато,тортата е поръчана ,абе почти всичко е на 6.Ако имаше чалъм и да не ходя на работа  smile3514 ,но ще ще е прекалено хубаво.
kali-m-g  благодаря за пожеланието,аз дори и след леко зверското ми раждане заявих че ще имам второ дете , а и лекарите тогава ме поканиха пак да ида след 2 години Joyще се ослушам още малко пък ако е рекъл Господ, вие ще сте първите на които ще се похваля.
улях се...

# 686
Йееее, Даниииииииии, знаех си, че затова стискаме палци!!!  Grinning Сигурна съм, че сега вече всичко ще бъде както трябва! И едно или две - колкото са ти "дали"!  Grinning  Hug Ех как ме зарадва!!  bouquet

# 687
и аз бях сигурна...и много се радвам...за Данинцето пожелавам ти всичко да е наред...и да се радваме на две малки Данинчета...

а да ви кажа, мен ужасно ме е страх от бременност, раждане, гледане на две деца...и знам, че е по-голяма радост и двойно щастие, но колкото го искам, толкова ме е страх...та май му е време да споделя, та да ме успокоите и да се вземем в ръце, въпреки че имам да сваля малко килца преди да забременея, че иначе ще стана   261uu

# 688
  • Ловеч
lorini ама ти така кажи .Ще свикаме веднага един Януарски женски съвет и ще изградим стратегия за справяне с този страх.Опитни и със стаж колкото искаш:mrgreen: Виж за кг -мисля че кърменето има пръст в тази работа- хормоните и т.н .Въпреки ,че аз след като спрях да кърмя качих почти 9 кг.захар. Знаете за моята диета със ябълките после hahaha
Сестра ми има една колежка която след като роди,категорично заяви ,че повече деца не иска.Раздаде всички дрехи и ненужни вещи от детето.Е да ама не -след 5 години пак е бременна ,а тя е една вироглава и като си навие нещо отказване няма ,ама явно и е слаб ангела и  нейният любим я е омаял нещо Laughing.

# 689
  • София
ДанииииииииHug Hug Hug Стискам палци всицко този път да е наред и със двоен прекрасен край Hug
Аз имам багаж да стиагам, но наздраве Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт