Ей, правя справки що боклук сме направили...а ме мързи
Айде да идва утре, че нямам вече търпвение
Само да случим на време, че ако е гадно
Само да случим на време, че ако е гадно

Наистина нашите деца са прекрасни, много обичам и аз снимките им, ей сега се нарадвах на снимките от РД на Преслав. В тоя ред на мисли - Мониии, супер празник сте направили на порасналия чаровник - шарен, забавен, с много балони, деца, личи си, че е било много весело 
Как няма да го преобуят, думи нямам, при все че навън са минусови Т, а и да не бяха, бррррррр, вбесих се, на твое място доста силно щях да реагирам. Не знам, нашата градина ли е по-различна, госпожите ни ли, но както съм казвала страхотни хора са. Александрина се е напикавала няколко пъти докато е в леглото, лелята винаги ми го е казвала много притеснена, все едно тя е виновна, че не я изпикала навреме. Даже на два пъти ми каза - много съжелявам, ама тя се беше събудила по-рано и докато я видя да я изпикая, тя се напишкала. Никога не ми е правено проблем за това.
, така де, да се поглезя и аз. Вече си направих косата, кичурите този път станаха перфектни, ама и цената им перфектна 
Не, не съм бременна. Живот и здраве, тази година ще гледаме да си купим жилището и да го обзаведем, мъжа ми да започне работа, да видим дали нещо ще се наложи да се тегли като кредит
, та евентуално след това, вече ще мисля за второ, аз казвам, ако ни е писано.../че все пак нищо не се знае/. Имам желание и мечта за второ дете, аз самата имам сестра и зная колко е прекрасно да не си сам и да си имаш брат или сетра
, но просто при нашата ситуация не мога да не взема предвид тези неща...А те питам за БХС, защото аз с Йоанка не го правих, разбрах за това изследване, като бях вече след 20 седмица
, а и се оказа, че моя лекар е против него, та се чудех евнтуално за следващата бременност дали да го правя и просто си събирам мнения. Благодаря ти, че сподели 
Няма много обяви, освен в сферата на ИТ технологиите, а кандидати много.
. И браво за процедурите
. 

Мен от две приказки ме разбра, че съм бременна
Сисонке, да погалиш тумбачето от нас, нали мома чакате, може пък да направим двойно сватосване, живи и здрави най-вече
/никога не съм имала проблем да ми я върнат мокра или омазана.Дори когато беше още с памперс,ако се наака точно преди да ида да я взема,ме караха да изчакам,измиват я,сменят я и тогава ми я дават.
наслаждавай се!
аз съм по-голяма и още не съм загубила надежда за второ. 

това се казва новина
този път всичко ще е наред,все пак нова година нов късмет.
нещо от сорта Чаровно кафявооо.Купих и подаръка на малкото ми злато,тортата е поръчана ,абе почти всичко е на 6.Ако имаше чалъм и да не ходя на работа
,но ще ще е прекалено хубаво.
ще се ослушам още малко пък ако е рекъл Господ, вие ще сте първите на които ще се похваля.