С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 843
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Дони идвай на помощ да припомниш кой има имен ден днес, стига ревизира  Laughing
Сещам се за Боги на Сиска, жив и здрав да ти е!

Във вторник съм на интервю за работа. Чак ме е страх да се похваля, че все нещо се прецаква. Ха дано никой не ме урочаса или не се самоурочасам  Laughing   ooooh!
Пуста краста, ама стегнах багажа и чакам да стане 11 и тръгваме  newsm01
Та Да допълня Кокоса - Данинцето, че и половин, ако не ме лъже паметта черпят днес Simple Smile Бого на Сиситу, Данчето, която от 2 години не се е сещала за нас, Боян на Ели..Бат Бойко hahaha И мойто братче и то е именяк днес - да ми е жив и здрав Hug
Отделно и ПреКраси е рожденик...
Кокос, поработи 4-5 годинки(стискам палци за вторник и чакам доклад после Wink ) та да имаш хъс за гледане на второто дете. Млада си още Wink На мен толкова ми беше писнало от работа, че 5 годинки си починах и сега ето вече година не ме е пуснал ентусиазма hahaha
Лорини, на Пампорово отиваме за 3 дни с колегите на мъжо. Малко прогнозата не ми харесва, че казват, че не било подходящо за зимни спортове...Но то за шейна много акъл се не иска Rolling Eyes Иначе да, има подобрение от как Гого е на ХЛ. За говор не говори, просто от време на време изстреля нещо и после пак млъква. И аз аха се зарадвам, но тия дълги паузи си ме тормозят Embarassed Живее си в свой собствен свят и няма мислене на 3 годишно дете...а на дете на година, година и половина. Вълнува го същото , каквото вълнува и бебетата. Ще се заиграе с малоумните бебешки играчки, но не и с това, с което играят наборите Sad И пъзели и книги ooooh! И този от 30 части в яслата вече го прави за норматив, ми каза директорката...
Малко ми е свито, че го оставям - днес почва новото ХЛ. Не знам как ще реагира, свеки ще се вслуша ли в думите на хомеопата...Майка и тя е тук, но що им нямам доверие и ако стане нещо ще си карат по тяхно му...От друга страна много ми се иска да си почина малко и аз. От как се е родил все е с нас навсякъде и е залепен за мен. Снощи на РД реши, че трябва да стоим в тоалетна, защото му харесва да си играе с вратата ooooh!
Имам чувството, че съм все на 20 Rolling Eyes Ще ми се, ама нада ли.
Чау и весело празнуване, че то поводи тия дни много...и Лорини(или някой друг), ще пуснеш ли новата тема, че тая днес -утре ще е изписана  bouquet

# 706
  • Ловеч
Кокосче, стискам палци  и ще видиш като почнеш работа ,как набързо ще ти се прииска второ Laughing

Като нищо  hahaha

Тоби какъв е цветът на лака за нокти, в тон с новото бельо ли?  Mr. Green Да не тръгнеш на училище по бельо и лак  Laughing Ама и ти си страшен покупател. Как не сме те зарибили за онлайн пазаруване още  Mr. Green
Ха ха ,онлайн пазаруването го владея отдавна -на Ико играчките все така пазарувам защото тук на село много избор нямам.Виж бельото беше и на промоция та хич не се замислих Party

# 707
Дони, приятно изкарване! Да си починеш и позабавляваш до насита Hug А Гого ще е добре, с толкова много баби, направо ще е като в детски харем  Grinning

Кокос, и от мен успех за работата!

# 708
  • София
Честито и от мен на всички празнуващи, в това число е и нашата баба, тоест свекърва ми, да ми е жива и здрава, че на този етап, тя е човека, който се грижи за ЙоЙо през деня и това в случая се явява безценнна помощ  bouquet
Кокосче- успех на интервюто Praynig
Даниииии- е, това се казва новина Heart Eyes Crazy, честито и искрено, искрено се надявам и моля всичко да е наред и с двете сакчета Hug Hug Много се радвам Heart Eyes
Дони- приятно прекарване и от мен, мисля, че добре ще ти се отрази Hug
Лорини- според мен ти най добре ще усетиш кога да се случи това Hug.
Аз честно си признавам, че първите две години след раждането на ЙоЙо, изобщо и не посмявах да се замислям за второ - изобщо толкова прясно ми беше всичко като спомени, че направо не ми и минаваше през главата. Не бях готова, нито физически, нито психически, а пък и финансово и жилищно, съм споделяла как стоят при нас нещата. Сега вече съм по спокойна, прокрадва се лекичко мисълта Crazy, но наистина при нас аз вече споделих каква е ситуацията и какво трябва да се случи, за да мога да мисля и планирам спокойно. Тъкмо тази година си мисля, ако имаме късмет, да си наредят тези неща, през това време и на мен ще ми узрява идеята и мечтата, ще се опитвам да подобрявам нещата и във физически план, че с ЙоЙо се улчх откъм казчване, а и аз по принцип съм си едра Tired и Дай боже по нататък, от по другата година или както там се падне, вече ще е на по преден план второто бебе Praynig. Затова и сега съм безкрайно щастлива, че вече имам ЙоЙо, защото ако тогава не бяхме взели това решение, сега тепърва щя да се замислям за първо дете, а сега нея си я имам Heart Eyes. Е, като разлика между двете, сигурно ще се получи повече години, но и аз самата имам сестра, която е 6 години по малка от мен и се разбираме и обичаме, и по големите разлики си имат своите предимства.

# 709
  • Варна
На Ягодка - много здраве и любов /с малко закъснение/!!!
Даниии, е, това е новина! Стискам палци всичко да е наред!!!

Мен нещо ме мързи да пиша... С Ели тази седмица се гледаме, ама от другата тръгваме и двете на работа:))) Аз съм си казвала мнението за второ дете - не, че не съм се замисляла, или че не ми се е искало отвреме - навреме, но после бързо "изтрезнявам". Не е за мен това... кошмарната бременност съм сигурна, че няма да ми се размине... на майка ми преди 40 години, когато е раждала брат ми/с месец по-рано го е родила/ са и казали, че с всяка следваща бременност ще ражда по-рано... Аз съм се родила два месеца по-рано, хем имам с брат ми 10 години разлика. Баба ми е седмаче. Има нещо сбъркано в нашия род - е, Ели се роди 5 седмици по-рано със зверско пиене на лекарсва и без да мръдна от леглото последните 2 месеца. Не, благодаря Naughty Да са ни живи и здрави децата! А и мъжа ми вече напредна с възрастта Laughing

Наде, все забравям да ти кажа, че Минито ми е голяма слабост! Та, ако може и за мен за подарък...Simple Smile

# 710
  • Пловдив
Честит имен ден на всички празнуващи!

Специално честито на Дани!!!Да си жива и здрава и ти и съпруга ти!ако не се лъжа и той е именник
Страхотна новина........много ти се радвам и силно стискам палци.Всичко ще е на ред,бъди сигурна!
Дони-приятно изкарване!Почивай си и не се притеснявай,бабите ще се справят!

# 711
Мацки,да почерпя,че с мъжо днес имаме имен ден групово hahaha!
Честито и на всички празнуващи,да са живи и здрави и успешна година!  bouquet

Много ви благодаря за пожеланията,дано всичко е с хепи енд,че изминалата година само болести покрай нас. Crossing Arms
Дони,как пък помниш всичко и всички,опасна работа си,наистина и мъжо и той Йордан.Нашето семейство сме се групирали да ни е наведнъж всичко-на мъжа ми сестра му Николета,а мъжа й-Николай и ние така Йорданчовците.
Весело да си изкарате и да си починеш много.
Кокос,на мен пък ми се почива малко от работа вече,че и без това съм постоянно на педал и обикалям,седи ми се малко вкъщи пак.Желая ти скоро да си намериш най-готината работа,което да е добре платена и да ти доставя удоволствие(то има ли такава работа вече newsm78).
Тайс,ние с брат ми сме с голяма разлика и аз го гледах,наистина си има предимства,но и недостатъци,както и малката разлика.Ейййй,толкова ми тежеше,че все аз бях виновна и като по-голяма да отстъпвам,че си спомням един ден рева на майка ми и я питам дали не съм осиновена hahaha,а майка ми ме обяви за луда,кой осиновява на 19 години (понеже тя на толкова ме е родила hahaha).Но за него е супер,понеже и до ден днешен съм голямата кака с по-голям опит и много често намира в мен утеха и съвет. Heart Eyes
Майкоууу,роман изписах.
П.С. И аз съм с ново чИрвено бельо,нищо че съм 100 кила Crazy
Кали Hug

# 712
  • Ловеч
Такааа,личи си че нямам работа,все съм тук.Майстор Мани и Дора вършат чудеса,ама ги пускам за награда.Не иска да спи тази следобед мойто,само лежа в леглота и  си изследва забележителностите Mr. GreenНо пък пази тишина,сега ще му угасне батерийката рано-рано.
Успях да спретна една тортичка с бисквити и ябълки ,но промених малко рецептата ,че това чакане 24 часа ми се вижда много.И от къде се забих в една тема с едни  пити,потекоха ми лигите и така се навих като видях едни красотиииии.Ще гледам да се пробвам до 12 след това имам забрана да приготвям каквито и да е вкуснотии ,че мама и сестра ми почват диета.
Наздраве да кажа ,че то почти ракиено време Drunk

# 713
Честит имен ден на празнуващите днес!   bouquet

Данинце, честит имен ден на теб и мъжа ти! Да сте живи издрави! Чудесна новина! Стискам палци всико да е наред!  Hug Hug Hug
Дони, приятно изкарване и по-малко притеснения! Дано бабите да са послушни и да следват съветите ти! Честит имен ден на брат ти, да е жив и здрав! Hug
Кокосче, успешно намиране на работа! Стискам палци и на теб!  Hug Много гадно ми стана като прочетох как са ти върнали садура от детската градина, аз бих вдигнала скандал, как може такова нещо!? Доста са се объркали тия хора кой на кого е подчинен в тази ситуация, във всеки случай това не са родителите! И въобще как си намират работа такива лелки, учат ли въобще детска психология!? Нямам думи направо!!!
Мим, защо с месец по-рано ще раждаш, какви са тия неща, дет са ти казвали? И не е задължително бременността ти да е тежка, всяка бременност е сама за себе си. При мен първата беше лека, а раждането -тежко, пък втората проблемна, но пък раждането много леко, седмица след термин, хем бях на 35 вече. Така че няма сметки в тая работа според мен.  Hug
Наде, ще си позволя да възразя по повод търпението.  Grinning Сега гледам Ивайла с много повече търпение и разбиране, отколкото, когато бях по-млада със сина.
Ралче, радвам се, че ти идват такива мисли за второ детенце! Спомням си, че преди година не искаше и да се споменава, виж как се променя нагласата! Дано всичко се нареди при вас както го искате, знаеш, че ви мисля и ви стискам палци!  Hug

Наздраве!

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 10:39 от yagodka

# 714
  • София
Хилоу от многоснежно Пампорово. Има уай фи в хотела Laughing и няма да ви липсвам. Масата е заредена, гайдите свирят - наздраве  Hug

# 715
Ей, Дони, наистина си опасна Hug Разпускай здраво Peace

Забравих одеве да честитя на имениците! Много здраве и късмет!

Ягодке, не ти ли е рано за непослушен цикъл newsm78 Защо не си направиш една консултация?

Това за бременностите и аз мисля, че е много относително. Както и раждането, и възстановяването след това. За пример: след първата лека бременност ми отне пет месеца да се възстановя Shocked Втора бременност- гадничка, раждането неприятно, като всяко раждане, и се възстанових за няма и месец.
Много объркано го написах, ама други неща сега ми занимават съзнанието....  Heart Eyes Grinning.....айде лека

# 716
Честито Богоявление и честит празник на именниците ни! Да са живи и здрави и много щастливи  Hug!

Дани, почивай и мисли позитивно, всичко ще е наред, а и днес си имате двоен празник, бъдете много здрави и дано новата година ви донесе само хубави неща.

Кокос, стискам палци за интервюто, дано скоро се похвалиш  Praynig

Дони, хубаво да си починеш и да се забавляваш  Hug А ако караш ски - приятно скиорстване  Wink

Ние мислим да се качим до пистата, само да спрат сополите на малките  Wink.
Аз съм релаксирана след масажа и с красиви ръчички и ноктенца  Mr. Green Малко лакът, който избрах вместо патладжан стана почти черен, но пак е готин  Wink. Хубаво е да се поглезиш, и понапазарувах малко, част от подаръците за РД на Александрина, малко козметика и 2 пуловерчета. Кофти беше времето днес, скъса се да вали, иначе и повече можеше да се постарая в пазаруването  Grinning.

Днес избирахме тортата с Александрина, тук в Разлог фонданена няма от къде да поръчам, в Свищов правят страхотни такива ( за РД на Николайчо поръчах и останахме много доволни и от визията й, и от вкуса й), та ще се задоволим с някаква по-обикновена, важното е да е с принцеси  Mr. Green сега сме на тази вълна. И на въпроса каква ще станеш като пораснеш голяма - преди отговора беше докторка и готвачка  Joy( неочаквано добра комбинация, а  Mr. Green), сега казва - принцеса  Wink

Николайчо пък днес направи първите си самостоятелни 5-6 крачки  Heart Eyes, ох толкова е сладък, на всичкото отгоре е и с нова прическа, дядо му го подстрига и е голям бонбон.

Аааа забравих да се " похваля" - от както съм на Разлог съм на път да се пропия  Blush - всяка вечер по една чаша от червеното винце на баща ми  Mr. Green, та в тоя ред на мисли - Наздравеее, мацки  Hug Wine Glass

# 717
Наздраве!!!

Ели, звучиш много положително Hug

И аз днеска съгреших с още едни козметики Embarassed На такава вълна съм- козметики, гримове, дрехи, аксесоари. И направо не мога да се спра. Не мога да се нарадвам на факта, че си влизам в дрехите Laughing И Анджелика покрай мен се обзавежда с разни неща- онзи ден "дамска" чанта, а днес четка за коса- цикламена Grinning

# 718
  • Ловеч
Няма я Доника ,че тя е по статистиката и да изброи всички празнуващи днес Rolling Eyes
Честит Имен ден на всички ! И аз да почерпя за моите момчета -Да са ми живи и здрави!

# 719
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

И на вчерашните също честито, ама достъпът ми до компа както знаете е силно ограничен!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт