Сещам се за Боги на Сиска, жив и здрав да ти е!
Във вторник съм на интервю за работа. Чак ме е страх да се похваля, че все нещо се прецаква. Ха дано никой не ме урочаса или не се самоурочасам

Та Да допълня Кокоса - Данинцето, че и половин, ако не ме лъже паметта черпят днес
Бого на Сиситу, Данчето, която от 2 години не се е сещала за нас, Боян на Ели..Бат Бойко
И мойто братче и то е именяк днес - да ми е жив и здрав 
Отделно и ПреКраси е рожденик...
Кокос, поработи 4-5 годинки(стискам палци за вторник и чакам доклад после
) та да имаш хъс за гледане на второто дете. Млада си още
На мен толкова ми беше писнало от работа, че 5 годинки си починах и сега ето вече година не ме е пуснал ентусиазма 
Лорини, на Пампорово отиваме за 3 дни с колегите на мъжо. Малко прогнозата не ми харесва, че казват, че не било подходящо за зимни спортове...Но то за шейна много акъл се не иска
И пъзели и книги
И този от 30 части в яслата вече го прави за норматив, ми каза директорката...Малко ми е свито, че го оставям - днес почва новото ХЛ. Не знам как ще реагира, свеки ще се вслуша ли в думите на хомеопата...Майка и тя е тук, но що им нямам доверие и ако стане нещо ще си карат по тяхно му...От друга страна много ми се иска да си почина малко и аз. От как се е родил все е с нас навсякъде и е залепен за мен. Снощи на РД реши, че трябва да стоим в тоалетна, защото му харесва да си играе с вратата

Имам чувството, че съм все на 20
Чау и весело празнуване, че то поводи тия дни много...и Лорини(или някой друг), ще пуснеш ли новата тема, че тая днес -утре ще е изписана

, честито и искрено, искрено се надявам и моля всичко да е наред и с двете сакчета
и Дай боже по нататък, от по другата година или както там се падне, вече ще е на по преден план второто бебе
Да са ни живи и здрави децата! А и мъжа ми вече напредна с възрастта 
).

( неочаквано добра комбинация, а
- всяка вечер по една чаша от червеното винце на баща ми