С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 848
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета, хайде и аз да почерпя за моята госпожица, да ми е жива и здрава, да е все така прекрасна и да продължава да ни радва!
http://www.google.bg/url?source=imglanding&ct=img&q=http … -9Ou1Ypqpgb2w4Ggg
Искам да честитя и на всички други, които имат имен ден днес, с пожелания за здраве и щастие  bouquet
Ели- браво на Николайчо за стъпчиците Hug И много съжалявам за детенцето от вашата дружинка, много мъчно ми стана Cry. Абсолютно права си, че най важното е ние и дечицата да сме здрави- другото все някак си ще се нареди!
Ягодка- ами и моите въгледи търпят промяна с времето Rolling Eyes, миналата година изобщо още не беше ясно какво ще стане с тази сделка и ще можем ли да си купим жилище, а и на мен все още всичко ми беше много прясно. Благодаря ти, че ни мислиш- надявам се нещата да се стичат в положителната насока, сега най важното ми е мъжа ми да започне работа Praynig
Забравих също да ив споделя, че в неделята на 29 януари, решихме да кръстим ЙоЙо- понеже 23 е понеделник и няма да е удобно в делния ден, ще го напраивм в неделята. Решихме да го направим, да не отлагаме повече, да й на здраве и късмет Grinning

# 721
Честит имен ден на празнуващите днес! Да са живи и здрави!  bouquet

И от мен почерпка днес за моята малка именничка, да ми е жива и здрава!  Grinning:

# 722
Честит имен ден на всички именници!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 723
  • Ловеч

Ето да се отчета- да не си помисли някой ,че само наздравици вдигам и се лакирам Wink
Доника да не я затрупа снега newsm78 ,гледах едни ужаси  по тв,пак ни изненада зимата ooooh!
пфуу, и утре и край с отпуската Да му се невиди..,следващата чак на 23 февруари ...

# 724
  • София
Доника баш я затрупа. На паркинга колите са едва рязличими. Лошото време не попречи на спускането със шейни обаче-адреналина беше на 6.
Назраве за здравето но многото именници(не ги изброявам,че през телефона...) Hug

# 725
Ихааа, Дони,  Laughing Peace Нямам търпение да гледаМ снимки!

Тоби, браво на теб! Ти си идеалната жена- хем лакирана, хем весело подпийнала, хем пити върти Grinning

Честито и от мен на всички именници! Да сте живи и здрави!

# 726
Честито на всички именници!!! Да са живи и здрави!
Нас с милото пореден ден ни са се разхлопали дъските и само чистим и ремонтираме по никое време  Crazy Комшиите вече трудно ни изтърпяват  Mr. Green Скапана съм обаче, пускам едно сериалче и лягам!
Ай, наздраве!!!

# 727
  • София
Честито и от мен на днешните именници Hug  Hug Hug HugДа са много щастливи, здрави и още по-добрички Wink
Наздраве Two Hearts Two Hearts

# 728
Що така не пишете, бе хора?  newsm78 Айде да кажа вълшебната думичка: наздраве, че вече дойде ракиено време!  Hug

# 729
  • Ловеч
Е как без мен LaughingНаздраве!!!
Днес никаквата не я свърших,в депресия съм от предстоящото почване на работа.Обаче се взех в ръце и си написах служебният проект който ме чака от преди новата година-все отлагам за последният момент,но нещата се получават.
Тигъра се излюпи преди малко ooooh! пак ще ядем сандвичи посред нощ.
Слагам го на гърнето снощи, а той Имам дискомфорт в корема hahaha , а леля му се сърди че не иска да учи песнички.Той като майка си -над нещата Mr. Green
хайде  да я свършваме тази тема-дано Доника  се завърне жива и здрава,да полеем новата Hug

# 730
  • Варна.....
Алкохола сближава, се оказа!!!
Дониии, благородни ти завиждам, да знаеш!!
Моник, че какъв ден е днес?? Кои имена празнуват?
Тоби, страхотна пита!! 
Ягодке, както винаги си перфектна!
Охх, като в отчетна писах.
Аз нищо не свърших - освен готвенето и спането  Mr. Green Но, т.нар ремонт е в миналото, стаята за купони е готова!!
Остава да си напиша домашното и да приспя децата!

# 731
  • Русе
Е наздраве, де! Тъкмо се върнахме от РД на племенника - стана на 2. Оххх, тежко ми е, ама и съжалявам, че не опитах тортата с Мики Маус.  Simple Smile
Дони, очаквам снимки и аз. Тук няма никакъв сняг - вчера започна да вали на парцали, но нищо не натрупа.
Днес няма ли рожденици?
Чак се чудя какво да вземем на нашето след 2 седмици - на Коледа събра много играчки. Искам да й купим колело, но като си помисля, че няколко месеца ще се търкаля из апартамента и май съм по-склонна да оставим за напролет. А, Бионсе родила. Ха, да им е честито!
Та да си дойда на думата: какво да купим за РД на Кари? За капак мъж ми чуква 30 (юбилей има) на 22-ри (т.е. предния ден) - на него съм решила да купя таблет. Какво ви е мнението за тези джаджи?

# 732
  • София
Прибрахме се благополучно - толкова сня не бяг виждала от години. А колко беше красиво - не е нужно да споменавам - снимала съм, но и снимките не стигат. Не ми се тръгваше Sad Групата искат да ходим пак през февруари - дано ни се усмихне пак щастието. Хриси определено е готов за ски. Спусна се с една гумена шейна от склон, по който аз се пуснах първа и останах без дъх в буквалния смисъл от страх. Не  му се тръгваше от импровизираната писта, но при - 10 2 часа игра мисля бяха достатъчни Simple Smile Имаше още 4 дечица колкото него и дивяха и щуряха на воля. Не разбрах, че съм с дете. В хотела имаше една мацка на 2.6 и само като я погледанех и все Гого ми беше пред очите Embarassed Той милия се е държал прилично с бабите, но при всяко хлопване на вратата скачал да ме чака Rolling Eyes
Люби, ми вземете и нещо дребно, а колело на пролет - то пак ще си и е за РД и не се губи. Да ви кажа честно - нямам идея грам за подарък - колела, тротинетки и тн ги има бол в наследство Thinking За децата не е важно големината и цената, а подаръка...
Тоби, дискомфорта мина ли Laughing Хриси вижда емблемата на Мтел и ми вика - тук пише Мтел, това е твоят глас Joy
Да ги изкъпя и приспя и ще сваля снимките Laughing

# 733
  • Ловеч
Честит Рожден Ден на Марти !Здрав ,весел,много послушен и безкрайно да радва мама!

# 734
Честит Рожден ден на Марти!!! Да е здраво и  щастливо дете и много поводи за радост и гордост да ви носи, Елена!!!

Слагам го на гърнето снощи, а той Имам дискомфорт в корема hahaha , а леля му се сърди че не иска да учи песнички.Той като майка си -над нещата Mr. Green

hahaha Joy

Люби, и ние решихме да изчакаме със скутера до напролет, по същите причини.

Дони, звучи като страхотно изкарване! Много ми стана мило как Гого е гледал все към вратата за теб! Душица малка!

Уф, аз пък сънувах някакви филми, че на мъжа ми му звънят разни женски да го канят на срещи и сега съм кисела. Яко ме е затресъл пубертета  hahaha Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт