Нашите бебета са вече големи момичета и момчета. Рождените им дни можете да видите тук
Старата тема
Нашите бебета са вече големи момичета и момчета. Рождените им дни можете да видите тук
Старата тема
[/center]

Бях ви разказвала...

извинете ме провокираме колата на Бубса

. Иначе харесвам джиповете Q7, не го виждам никога да имаме наистина, но не пречи да си ми харесват.
. Ама да не бързам да се радвам, докато не проуча лично, щото инфото е сравнително старо..
. Имам още един за вадене, ама се дърпам сега
. Надявам се да удържи до след раждането поне, че точно сега не е баш моментът.. 

/снощи си мислех за теб, ама ще ти пиша на лични/ 

Искахме нещо голямо и първоначално Мишо се спря на Сааб. Но аз хък-мък си казах, че хич, ама хич не ме кефи. Той ми каза тогава бързо да решавам какво ме кефи....след една седмица яко оглеждане на коли предложих пасат и джета. Избрахме пасата, че е и по-голям.
Тъкмо дотогава да се пусна да карам тук. Това обратно движение много ме мори. Но и на това ще му дойде времето.
Да има само положителни емоции в новата тема и само здраве за всички ни 

. Та в тоя ред на мисли, съм решила заедно двете да изберем тортата за Ники, хем тя ще е доволна, хем бебчо едва ли ще има нещо против 
Тъкмо дотогава да се пусна да карам тук. Това обратно движение много ме мори. Но и на това ще му дойде времето.
И ние с мъжа ми сме много впечатлени от този автомобил, а как вози и е толкова голяма, абе супер е. Само че сега на дневен ред ни е по-голямо жилище, ама като го знам какъв е мъжът ми навие ли си нещо, няма да ме изненада, ако скоро сменим вектрата, живи и здрави да сме само. 
/снощи си мислех за теб, ама ще ти пиша на лични/
Макар че, време има и състава ще обмисля... 
Хриси едва миналата година стопли, че брат му има отделен РД от неговия. Сега само ме разпитва кога щял да дойде на Жорко рождения ден

и да знам какви ще са ми ангажиментите и ще се разберем за една взгляда.