С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 865
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Ей Дони, много ме накефи! Joy hahaha
Heart Eyes Нали, като я видях тази картинка и не се стърпях...
Ланг, за 10ти съм на линия, че на 2-ри ще ми пеят/пея "Пак ще се срещнем след 10 години"...И не се знае до колко часа ще откараме Mr. Green Трябва предварително да се запишем ли?

# 106
  • Варна.....
Дони, ми тя за нас тая картинка..... страховито ни наподобява  Mr. Green
Бубс, това е като "never ending story" . Нямаш ли познат лекар на когото да се довериш?
Радост, ама каква си ми свежарка   Hug

# 107
нещо от фейса...

Скучно ви е? Simple Smile
Изпратете SMS с текст "бременна съм" на произволен номер.

# 108
  • София
нещо от фейса...

Скучно ви е? Simple Smile
Изпратете SMS с текст "бременна съм" на произволен номер.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 109
Дони, разби ме! Толкова е яка тая картинкааааааааааааааааааааааааа!

Предварително се записаш за занятието, но има време. Пак ще напомня!  bouquet

# 110
  • София
Дони, разби ме! Толкова е яка тая картинкааааааааааааааааааааааааа!

Предварително се записаш за занятието, но има време. Пак ще напомня!  bouquet
Мдаааа, че кой не пие Гинко прим  Rolling Eyes
Де сте бре? Никакви ви няма. Я да кажа вълшебната дума - Наздравееее newsm24

# 111
Чиърс! (С други думи - Наздраве!)  Laughing

Викито е с конюнктивит, но ще му мине тия дни. Аз пък правя спагети или по-точно се опитвам само, защото не ми се получават много  Mr. Green И виното изпихме, и бирата.... Няма с какво да замажа положението от несполучливата вечеря  hahaha С кока-кола и фанта ще трябва да е  Grinning

# 112
  • Варна
Дзън!

Ели спинка вече..аз съм на бяло винце...а как ми се спи и ме мързи да пиша...заради това толкова!

# 113
  • Варна.....
Кокос, не можа да ги свариш ли???  hahaha hahaha hahaha
Дони, Ще пие от понеделник ли??
Мим, петък е далече...
Бубса къде се изгуби,че я мисля днес  Thinking

# 114
Опа съм, Тайсче  Hug
Наздраве!!!
По обясними причини /вкъщи съм с дребното, не на работа/ не мога да сколасам да се докопам до компа  Tired Ама пък  за сметка на това какъв хубав и здрав сън му спретнахме с Делян гушнати следобяд  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ей, за такива моменти си струва човек да живее  Heart Eyes
Записахме час при д-р Улевинов за петък - да мине поне седмица след спирането на втория антибиотик, за да видим на къде вървят нещата. Аз упорито продължавам да твърдя, че нищо му няма на детето ми /вече/, а ме мятат по върбите  Crossing Arms
Кокосче гадна работа туй с конюнктивита. Нали дребния покрай сополите и такова беше гепил - е няма такава мъка със слагането на капките  ooooh! По едно време даже си въобразих, че и аз съм хванала, че си купувах капки и на мен - е наистина е много гадно с капките в очите  Sick
Някой може ли да ми препоръча някакво сериалче, че моите ги спряха покрай Деня на благодарността и Коледа, и сега се чудя какви да ги върша  newsm78
Отивам да ровя в "кино и телевизия"
Лека  Hug

# 115
  • Варна.....
Някой може ли да ми препоръча някакво сериалче, че моите ги спряха покрай Деня на благодарността и Коледа, и сега се чудя какви да ги върша  newsm78
Лека  Hug
Направо си за съжаление. Милата тя!!!!
А наспиването го правя всяка събота и неделя  Mr. Green Закон!!

# 116
  • Варна
Варненки, аз да ви се отчета, да няма изненадани...от вчера Елия е с разтройство и Т... Cry

Дано е само това и дано сме само ние! Хубав ден...

# 117
Мим,  Hug Hug Hug бързо оправяне...че и ние от два дена и двете сме със запушени нослета...и наистина си мисля, че е от климатика и изсушаването на въздуха...нали си обещахме в тая тема да няма болни...айде да се стягаме, моля ви...

хубав ден на всички Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 09:18 от lorini

# 118
  • София
Някой може ли да ми препоръча някакво сериалче, че моите ги спряха покрай Деня на благодарността и Коледа, и сега се чудя какви да ги върша  newsm78
Лека  Hug
Направо си за съжаление. Милата тя!!!!
А наспиването го правя всяка събота и неделя  Mr. Green Закон!!
Спане ?!? Това е мръсна дума в нашата къща. Кой ви оставя вас да спите бе Twisted Evil Тоя малкия вампир е ходил по мен до към 11.30 снощи. Обожава да ми бърка в носа и в очите, когато "спя".В събота и неделя се става в 7.45 като по команда. А филм да гледам или книга/вестник/списание да отворя в тяхно присъствие - да бе да. Идва се и се сяда в скута ми, като преди това нещото е хвърлено със замах на земята Rolling Eyes Чета само докато ги чакам да приключат с  логопеда Crazy
Кокос, то и да не можеш едни спагети да направиш си е майсторлък Wink
Мим, оправяйте се бързо  Hug

И понеже не съм се и наспала

# 119
Мим, много неприятно..дано бързо да минава този гаден вирус!! Андрей за сега е ОК, на градина е, да видим до кога!
А навън е пролет, само за разходки:)
За спането- аз най-редовно си дремвам с малкия следобед, а и вечер съм заспала още в 10! Иначе и Анди се събуди в събота в 7 сутринта, но в неделя вече не се мина и си поспа до 9.15 за наша радост.

Общи условия

Активация на акаунт