С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 903
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Тъй - днес не може да се говори с мен - високосамочувствена съм  Crossing Arms Брей, ставала съм още значи, щото снощи един рокер ме сваля Rolling Eyes Погъделичках си самочувствието, пък накрая не издържах и на хвалбата му, че бил откраднал първия си мотор на 13 години му викам - моя мъж е сглобил сам първия си мотор на 8 годинки, да ходили сме на мотосъбори, че и бременна в 6-я месец ме е возил със 180 на мотора, но сега с тия две деца не сме ходили никъде и оня...избяга Mr. Green Ей, и навремето хич не харесвах подобен тип свалячи...
Коприв, ще гледам в Анина чест новините в нета Simple Smile
Честит рожден ден на патерици на малък и голям Ники - да са живи и здрави. Ланг, покажи пластилина де. Миналата година с тия прасета ме разби, та чак тръпна от любопитство каква е била тортата Simple Smile
Ягодке, много ми хареса фенера и ще плагиатствам, да знаеш  Hug
Единственият подарък, който би трогнал Гого е нова книга с животни - ветеринар ли го правим - не знам newsm78

# 181
  • София
С малко закъснение- Честит рожден ден на Никола и от мен- здрав да е, да има щастливо детство и да расте обичано и радостно дете  bouquet
Бубс-стискам палци за Дели- дано да се рабере дали е алергия, и ако не- какво е Hug
Ягодка- и на мен много ми хареса фенера Crazy, дано Ивка се адаптира по леко като тръгне на градината.
Копривка- ще взема и аз да си пусна в нета репортажа, да видя Анна, че вчера не успях да гледам. Една година не е много време, ей сега ще се изтърколи и ще мине бързо Hug
Люби- честито парфюмче  bouquet, аз от климатици не разбирам, ние сме на парно. И на мен, другата идея за подарък, освен кухнят ами беше къща за кукли- може пък това да й е за рожденния ден, ще помисля още. Иначе микрофона ми харесва.
Тоби- Честита прическа!
Дони- ами ще избяга човека, откъда да знае,че ти си заета, пък и с две деца Mr. Green
Аз лаптоп не съм купувала, все ми се струваше висока цената...
И сега да помоля пак за стиснати палци- има шанс другата седмица да се сключи следката за продажба на имота, на което разчитаме за паричките за жилище- аххх, дано, дано, дано Praynig- така хубаво ще ни дойде като новина, точно преид празниците...

# 182
  • Ловеч
Ауууу ,засрамете се ,никаква активност Naughty
Дони ,ти не накипрена и ти хвърлят око,ако се беше накикиморила щяхя да са поне 5 бр мераклии -момиченце да ти направят hahaha
Поръчах пици и вече са тук,до после.

# 183
  • Варна.....
Малиии, Тоби как не те домързя да се обаждаш, да мислиш каква точно пица да поръчаш......  hahaha
Да не пропусна да честитя вчерашните празници на Ники и Никола!!
И на Анди именният ден...
 ooooh!
Елена, как е Марти?
Бубс? При вас?
Аз да си кажа, че Пъсела от леки сополи снощи цяла нощ лаеше от кашлица, та днес по нощите ходихме до хомеопатката, ако случайно го е пропуснал вируса, в чакалнята да го гепи  Rolling Eyes
Донииии, хващаш ок, а??
Иначе ако утре хлапака е добре и на мен ми се очертава коледно- студентско парти. И РоклА си купих.... Дано не си остане на закачалката.
И посещение утре от свеки (от 3 месеца не сме се виждали), та ще трябва да стана сутринта по с време и да изчистя  Crossing Arms
Ралче, дано му е дошло времето!!
Кокос, много ти се кефя на позитивизма!!! Само така!!! Момичетата в подсъзнанието наистина много знаят и помагат!
Страубърито, една снимка на ПреКрасната няма ли да видим?
И Радост се изгуби тази седмица? или аз пак съм пропуснала нещо

# 184

Аз да си кажа, че Пъсела от леки сополи снощи цяла нощ лаеше от кашлица, та днес по нощите ходихме до хомеопатката, ако случайно го е пропуснал вируса, в чакалнята да го гепи  Rolling Eyes

днес по нощите или днес през деня...

или аз не го схващам... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

абе днес уж писах от телефона, ама явно не съм го постнала...

та Ралче, вярвай и всичко ще ви се нареди..пожелавам ви наистина с тази покупка всичко да ви тръгне нагоре и много нови и хубави неща да ви се случат...

и кажете някоя рецепта за хубави сочни мъфини, кексчета или суфле...ама и да е лесно...че хич ме няма в тея неща...махам се, че мъж ме чака... smile3534

абе още исках да пиша, ама пак ми излезна всичко от главата...преди като седнех да пиша отварях два прозореца и гледах всички постове и коментирах всичко подред...ама сега ме мързииииииии...
пък вече се знаем, така че сърдити да няма...

и като се сетих за сърдити, скоро не са писали Еспа, Мини, Сладурчеста, Барборанчето,Бръм, американките и едната австралийка, слънчогледчето и още няколко...що така бе хора...

# 185
  • Ловеч
Дзън!
За пиците не ги избирам ,аз само се обаждам и плащам Laughing.
Ще ме прощавате ,но не мога да пиша за всяка от вас по- отделно,пробвах -не се получава.Еспа беше спец в това ,както и в др.работи   bouquet
Мойто гъгне ,пръскам в носа -никакъв ефект ooooh!сега ще му приложа една топла баня,а утре ще видим.
Лека нощ от мен

# 186
  • Варна.....

Аз да си кажа, че Пъсела от леки сополи снощи цяла нощ лаеше от кашлица, та днес по нощите ходихме до хомеопатката, ако случайно го е пропуснал вируса, в чакалнята да го гепи  Rolling Eyes

днес по нощите или днес през деня...
или аз не го схващам... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес, в 7 вечерта (то като се има предвид, че е тъмно в 4....)

# 187
Сутринта ходихме и при Улевинов и при личната - всичко на 6. Дребното тича, скача играе, песни пее... особено като разбра, че отиваме към Самоков.
До тук добре, стигнахме и точно две минути след това като от нищото ми вдигна температура над 39 градуса  Confused Звъним на Улевинов, той ни каза "сигурно е възпалил ухото - марш веднага в ИСУЛ, че не съм в София".
Криво, ляво посвалих температурата до около 38 и хукнахме на обратно. До като стигнем Исул, нямаше, отидохме на преглед, попаднахме на тази от миналата седмица и кво си мислите "гнойна ангина" ooooh! ooooh! ooooh!
Пак АБ  ooooh! ooooh! ooooh! Ревах, молих се да пробваме с друго - нямало начин.
То бива каръщина и невървеж, може, ама при нас вече на нищо не прилича това  #Cussing out
Ай, наздраве и да лягам, че не се знае тази нощ как ще я изкараме  ooooh!

# 188
  • Варна.....
Сутринта ходихме и при Улевинов и при личната - всичко на 6. Дребното тича, скача играе, песни пее... особено като разбра, че отиваме към Самоков.
До тук добре, стигнахме и точно две минути след това като от нищото ми вдигна температура над 39 градуса  Confused Звъним на Улевинов, той ни каза "сигурно е възпалил ухото - марш веднага в ИСУЛ, че не съм в София".
Криво, ляво посвалих температурата до около 38 и хукнахме на обратно. До като стигнем Исул, нямаше, отидохме на преглед, попаднахме на тази от миналата седмица и кво си мислите "гнойна ангина" ooooh! ooooh! ooooh!
Пак АБ  ooooh! ooooh! ooooh! Ревах, молих се да пробваме с друго - нямало начин.
То бива каръщина и невървеж, може, ама при нас вече на нищо не прилича това  #Cussing out
Ай, наздраве и да лягам, че не се знае тази нощ как ще я изкараме  ooooh!
Преди 10 години след такава серия отидох при хомеопат. С гнойна ангина.
Дано ви е спокойна нощта. А като знам как болииии  ooooh! Милият Делянски  Hug Hug Hug

# 189
Бубссс... Hug Hug Hug а Дели как е иначе...бързо да се оправя...и задължително го заведи на хомеопат след това...и давай пробиотици...защото тези АБ яко им раздрусват организмите...нашата фармацевтка от НАПК препоръчва при всеки прием на АБ пробиотици...
и още нещо при повечето ни консултантки, с които си комуникирам често и децата са им колкото нашите споделят, че между втората и третата година яко боледуват, независимо дали са кърмени или не и дали ходят на градина или не...та да се надяваме скоро да укрепнат и да спрат тия чести болежки...както забелязвате повечето все нещо им има...
наскоро една приятелка ми каза, че месец предирождения ден бил критичен...та дано след месец вече да се опрвят нещата...и като казах месец, съвсем скоро първото ни януарче ще стане на три...

# 190
хора лакирах се...а днес най-накрая след месец пускане на вежди моята приятелка ми ги оформи и сега са страхотни...ама снимка утре сутрин след грима...айде лека ви нощ...

# 191
Добро утро.

Леле Бубс  Tired ... да вземат антибиограма да направят тези хора - явно че не става с тъпите им АБ. Пробиотици има и в киселото мляко и то в много по-големи количества  Peace. Тук аз знам, че дават противоалергични. Едно време леля ми мажеше сливиците на нейните /а те все бяха с ангини/ с нишадър.

Марти, след като се справи с пикочните пътища поне така мисля  Praynig /цистостоп рапид - някакво билково  ooooh!/, се оказа със запушен нос и сополи. Лаещата кашлица намаля. Вчера се опитвали с баща си да правят инхалации, ама не знам какво точно са свършили - май нищо. 2 вечери поред вдига и Т - давам нурофен и толкова. Само се надявам да мине леко, че имат театър в градината /не че знам кога/.

Аз не пиша на всички, но винаги чета всичко   bouquet.

Довечера сме на банкет - нямам идея какво ще облека, днес може да мина по магазините.

# 192
  • Варна
Уф, Бубс, какво е това нещо при вас....да се оправяте бързо!

Лорини, може и да има нещо вярно за болестите....значи сега ни е критичен на нас....още половин месец. На Елия кръстницата пък, обяснява как от третия РД на внучката и се е променила коренно - към по-спокойно и вече "голямо" дете.

Елия, когато не ходи на ДГ е много добре - слуша ме! Но когато е на градина - после са големи лигавщини...

Айде после пак ще пиша, че трябва да мисля закуска!

Редактирам се след поста на Елена - киселото мляко, наистина е страшен пробиотик. Влез в тази тема. Имало някакъв изварен компрес, който много помагал за ангина. Разрови се в нета за бабини начини за справяне, аз лично не би спряла АБ, но не разчитай и само на него!

# 193
абе кви пробиотици, кви 5лв...кое кисело мляко е истинско, че да има нещо полезно в него...иначе да, сигурно има...айде ние отиваме на английски...приятен ден мили дами...и всички болнички дечица се оправят бързо, бързо...и дано наистина този период отмине скоро...защото на всички ни идва в повече вече...

# 194
  • София

и като се сетих за сърдити, скоро не са писали Еспа, Мини, Сладурчеста, Барборанчето,Бръм, американките и едната австралийка, слънчогледчето и още няколко...що така бе хора...

[/color]
Здравейте, радвам се, че не сте ни забравили  Hug

Почнах работа , бате -училище, а Сами- градина и ми е доста натоварено. Сега, уви сме в болница с него и имам много свободно време, но не ми се пишеше до сега. Само ви четях.

Следя ви във ФБ и много се радвам , да виждам колко големи каки и батковци си имаме Wink   Сами, нали ни е най- малкият , все си го имам за бебе.

Общи условия

Активация на акаунт