С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 936
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна.....
Бубс, много чифтове обувки да скъсате заедно!!!!

ДониHug Hug Hug , как ми се иска да мога да ти помогна!!!! Имаш моята положителна мисъл и енергия!!
Уффф, много щях да пиша, ама трябва да се отнасям към съда.

# 256
Усмихнатова - прегръдки, макар да не съм по физическия контакт, но те мисля все с положително Simple Smile

Дони - и теб прегръщам. Ще ми се да мога да помогна, ще ми се да си щастлива и да нямаш поводи да плачеш.

# 257
  • Ловеч
Бубс, Честита годишнина -живи ,здрави и много щастливи!
Мойто полудя-влюбен е в един охлюв от плат и го разнася из цялата къща.Ново пет   -ядене на сандвичи в 12 вечер #Crazy + тази сутрин към пет поиска филийка със пастет Mr. Green
Днес не е спал следобед и чакам да му угаснат батерийките към 20 ч.
А казах ли ,че не ми се работи?
Дони -дръпнах филма ,ако тигъра заспи по-рано ще има Кино-вечер.
Ей това с подаръците много трудно -през декември мама и сестра ми имат РД ,после Коледа ,след това Ико ,февруари татко Ико ooooh! и поомощ заринати сме от играчки,а трябва да купувам още .... Ще се наложи  и аз да работя по-въпроса за къща и три деца -Лорини чакам съвети  Hug
Е вече имам цел в живота  Wink

# 258
  • София

Е вече имам цел в живота  Wink
[/b]

Олекна ми  ooooh!
Петокласник: - За Коледа искам тампон! - A знаеш ли какво е това "тампон"? - Амии, не знам точно, но по телевизията казват, че ако имаш този тампон, може да ходиш на плаж всеки ден, да караш колело, да тичаш, да правиш всичко, каквото ти харесва и никой нищо да не забележи!

# 259
# 260
  • Варна
Бубс, много щастие и разбирателство ви желая!

Дони, Наде, филма го гледах - приятен е! Аз напоследък тегля Двама мъже и половина...любим сериал...

От мен наздраве!

# 261
Бубс, много щастие и разбирателство ви желая!

Дони, Наде, филма го гледах - приятен е! Аз напоследък тегля Двама мъже и половина...любим сериал...

От мен наздраве!

Намерих го филма, сега само да се свали и ще го гледам.

Мим, и аз обожавам Двама мъже и половина. Жалко, че изгониха Чарли Шийн.

Наздраве!

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 21:04 от Радостчо

# 262
  • Варна
Ради, аз също обожавах Чарли и бях много негативно настроена към новите серии, но сценаристите са велики! Изтегли си новия сезон - около 10 нови серии са - многоо добри и смешни:)

Лека от мен...лягам си:)

# 263
Бубс, честита годишнина! Да сте живи и здрави, много щастливи, да се обичате и уважавате много!   bouquet
Дони, много сила и много вяра, знаеш, че съм с теб!  Hug Ми да вземат да му подарят на човека тампон  Laughing Laughing Laughing Laughing
Радостчо, как е малката човечка?  Hug

Ние сме вече... 19 години заедно. Ту се разбираме, ту се караме, ама важното е, че се обичаме.   Heart Eyes
Снимах Ивайла днес, ще пусна снимки тези дни.
Лорини нещо изчезна от полезрението ми.
Дони, заинтригуваме с този филм. Само да го намеря и ще го гледам. Аз сега съм на вълна английски филми от време оно, романтични демек, и изглеждам всичко, що ми попадне.
Двама мъже и половина нещо много пошъл ми иде с новия главен герой и не ми харесва, както преди.  Rolling Eyes

А що забравяте да пишете цветно, много хубаво беше така, всеки в разлиен цвят.

# 264
Лека от мен...лягам си:)

И аз така си лягам от 2 часа и още не съм стигнала до там  hahaha

Бубе, още много години да се обичате и да си търпите щуротиите. И да те поздравя с една табелка от съседна тема (първи пост най-горе) - "Мъжът ми казва, че ако не спра да харча, ще ме напусне. Господи колко ще ми липсва този човек!"  Mr. Green

Дони, как да не му се прииска на детето тампон. Много добро  Joy

# 265
Патилинка да напише някой ред! Grinning

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 23:39 от yagodka

# 266
Хайде и аз да се разпиша,докато вие спинкате Wink
Честито на празнуващите!   bouquet
А на болничките пращаме летни позитивни енергии за бързо оправяне!  Hug

Ralche, и при нас го има този проблем с приспиването вечер. До полунощ щурее. Дори вчера Илин е поръчал книгата : "Твоето компетентно дете"/ Your competent child -Jesper Yule,
А понеже явно повредата не е само в нашия TV, има и още на тази тема:
http://www.youtube.com/watch?v=3xtcB457jqQ
,само не я показвайте на децата Wink

Относно позитивното мислене, и аз вярвам силно в това! Обичам и да чета езотерична литература, темата:Подсъзнанието може всичко и всичко от този род. Мисля че много помага, радвам се че има почитатели и сред вас. За който се интересува тук има много линкове: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619122.0
А, Ягодка ме изпревари  Hug ето тъкмо пиша... Ах каква е сладуранка малката ягодка  Peace
Хубав ден или лека нощ, който както му е ред  Hug

# 267
  • София
Патилинке, да знаеш тази сутрин си мислех за теб докато чистех леда от колата - как сега при вас е лято и е едно такова топлоооо  Nature Sunny
Ягодке, много се радвам, че видях една красива млада госпожица Hug Английските филми за време оно и аз много ги харесвам. Като цяло много рядко ми остава време да гледам филми не по ТВ...
Пита ме снощи Хриси - Мамо, ти какво си пожелаваш да ти донесе Дядо Коледа. Аз - Робот, мамо... А той - Нееее, момичетата и майките не играят с роботи. Това е момчешка играчка...Сигурно и Дядо Коледа мисли така, но аз продължавам да си го искам  Mr. Green
И честит празник на всички бивши и настоящи студенКи  Mr. Green ееех, колко хубави времена баха....

# 268
  • Русе
Честит 8-ми декември!

Ягодка, прелестна е тази Ивка - трябва по-често да ни я показваш.  Heart Eyes

Донич, купих си робот като бременна. Ами повече от 5-6 пъти не съм го ползвала. Но щом те влече - ти го пожелавам.  Peace А, редактирам се - ти искаше прахосмукачка-робот..А уж не съм руса  newsm78
Вчера нагласихме подаръците на Каринка, но са в багажника на колата. И днес вали. Дано не подгизнат. Единият ( за яслата) е микрофон, а другият - дървена ферма с животини. Другото - от бабите.
Тоби, развесели ме това с тампона  Joy Браво за целта в живота  Wink
Сис, прекрасно е момиченцето, но по-важно е всичко да е наред - а аз го вярвам.  Hug
И на мен нещо не ми се работи..

# 269
  • Варна.....
Единият ( за яслата) е микрофон,
Как можа да си го причиниш??

Дони и аз искаммммммм още студентство......

Общи условия

Активация на акаунт