ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка Тема 12

• 30 385
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
second ,  пак като сте наддали е добре! Филип е смъкнал 100 грама  от предното мерене.
Сега сме  74см  и  9300 гр. Wink 
Посъветваха ни да  има  5  хранения вече, ама май правим повече.  Всеки ден да имало месо в менюто и 30грама  сирене или  кашкавал. Около 300мл мляко - АМ или прясно и да  сме минавали на обща храна + сол.  Ваксина не сложихме.

# 676
Честито на днешните празнуващи, пожелавам на всички дечица да растат здрави и палави!

KalinaZ, пощата ти е запълнена, моля те освободи място, за да ти пратя писмо  Hug

# 677
 newsm59 на Ая на Калина, да бъде много здрава и да прави много щастливи мама и тати!
Честито и на другите малки рожденничета - Гергана, Адриан и Борислав! Нека да растат здрави и палави!
   newsm38  bigdance2

# 678
  • Бургас
Честит празник на вчерашните и днешните рожденнички:
Александра, Ивон и Александрина!
Скъпи слънчица, бъдете много здрави и щастливи под нежните грижи на мама и тати!
Честита годинка и на останалите мъници от отбора  Wink

Вчера бяхме на консултация. Моят герой е 10800 гр. (+300) и 77 см (+1).

За козметиката - на Коцето му е абсолютно забранена каквато и да е козметика. Щадяща, нещадяща, няма значение. Да Ви кажа, доволна съм от резултатите, постигнати с немазане  Peace

# 679
Честит 1ви рожден ден на  Иван на мама zementina ,Йоан на мама Рика , Ванеса и Габриела на мама ivaila.mam  и Александър  мама svetla_07 ! Да са живи и здрави малките слънца и да се радват на щастливо и безгрижно детство! Честит празник и на техните родители   bouquet

И на нас любимият плод ще се окаже мандарина  Joy Joy

ANGYA , благодаря,  че сподели за храненето ! Мисля ,че ние сега се движим в този план (долу-горе)

За козметиката
- използвам на Бюбхен , доволна съм , но ние нямаме никакъв проблем с кожата.

Ние този месец пропускаме консултацията заради шарката (която в момента е в разгара си...направо ужас!) Ваксината ще остане за догодина  Grinning

# 680
Отчет от консултацията 9700 +0 и 71 см +1. Като отидем в София определено ще е проблем ненаддаването...  Confused

Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала  Hug newsm59

Снощи съм заспала с Тея в 19 часа  ooooh!

# 681
Честит рожденик на мама Рика -  да е здрав и много палав!!!

За наддаването на грамчета аз направо не знам какво да кажа. Предните два месеца бяхме на минус, а този сме плюс 300гр. Да не говорим, че предния месец ни измериха 80см., а този 78. Как да вярвам на тези мерки и теглилки. Айде аз в къщи си му меря дължината и е 81см, ама килограмите идея нямам на къде са!!! Иначе педиатърката е супер, много съм доволна, но с това мерене и теглене...  newsm78

Благодаря за инфото за козметиката. Джос, днеска отивам в аптеката за този Емолиум!!!

# 682
Честит Първи Рожден Ден на:
Бебе  Иван  на Мама zementina,
Бебе Йоан на Мама RikaRurika,
Бебе  Ванеса и бебе Габриела  на Мама ivaila.mam, 
Бебе  Александър  на Мама svetla_07,
С пожелания за  много здраве и безгрижно детство!

Бебешондел, при вас винаги ли трябва да  качвате?  Ох, взех да  се притеснявам, че сваляме.
 Hug Hug поне си поспала малко повече, надявам се Simple Smile

m*@*m*@ и аз съм доволна от Emolium-a. Не е скъп към 14-15 лева го взехме.

# 683
Честит Първи Рожден Ден на:
Бебе  Иван  на Мама zementina,
Бебе Йоан на Мама RikaRurika,
Бебе  Ванеса и бебе Габриела  на Мама ivaila.mam, 
Бебе  Александър  на Мама svetla_07,

Бъдете живи и здрави!
Бебешондел,ние за последните 5месеца наддадохме има няма 300гр  #Crazy но сега в понеделник заминаваме за София и ще видим какво ще става. Следи малката и ако не наддаде и другия месец по добре се свържи със кардиолога й  newsm78
Да ви попитам за някакъв номер на частна кухня в София,че сега ще ни се наложи да си взимаме от там другата седмица  ? Simple Smile Ние ще сме и в един краен квартал Бенсковски или Орландовци нещо такова  #Crazy доста далечко е от 3та градска,но няма как  Confused Важното е всичко да е наред с Гого  Praynig
Ох.. като се сетих сега миналата година по това време влязох в Родилния дом  Laughing беше ми много трудно, спрях да се разкривам, #Crazy като се сетя  Thinking Много се вълнувам за утрешния ден!  newsm44
айде ставам,че се олях с писането, а колко много задачи ме чакат днес  Peace

# 684
  • София
Честит рожден ден на Йоан на RikaRurika
Честит рожден ден на Ванеса и Габриела  на ivaila.mam[/b]
Да бъдат весели, щастливи, здрави, усмихнати  за радост на всички!

Ниkoлета, аз поръчвам храна от ДК Ян Бибиян - разгледай им сайта, ще се ориентираш за цени и телефони за поръчка.
Моето момче им прояде манджите, но всичко стана постепенно - дано на вас ви допадне!
Успех ви желая при прегледите и въобще при целия ви престой в София.

# 685
Добро утро и честит рожден ден на: Йоан на RikaRurika, Иван на zementina, Ванеса и Габриела  на Мама ivaila.mam и Александър  на svetla_07! Бъдете здрави и щастливи!

Коледата чука на вратата, Декемврийчето ще има подарък под елхата Simple Smile

newsm10

Мама Ива беше предложила да актуализираме информацията за дечицата на първата страница - ръст и тегло на 1 годинка, съгласни ли сте?
Бебешондел също имаше някакви идеи за да е по-коледна заглавната страница, скоро ще изпишем темата, а никой нищо не казва.  newsm78

Аз се стягам за репетицията по народни танци, хубав ден!  Hug

# 686
Честит рожден ден на Йоан на Рика:)Да ти е здравичко хубавото момченце,да расте щастливо и безгрижно,и само радост да ви носи Hug

Честит празник и на Габриела и Ванеса,на Иван и Александър!Бъдете здрави и щастливи дечица! Hug[/color]

Ние вчера изкарахме едно мило семейно тържество,бих казала,че беше приятно:)Бабите ни надонесоха питки и сладки,и плюс нашите купените...има за 1 месец:)Е и сега докато спи тъпча торта с кафето:)Тя се държа добре,изкефи се на подаръците...1 минута на всеки JoyСамо дето не спа добре нощта,май емоциите й бяха повечко...Само свеки леко ме подразни че я взе и дамо я разнасяше,сякаш другите ни близки не бяха тук заради нея.Взима я и я носи в едно кьоше да я занимава...ми те нали всички искат да я погледат тия 2 часа...

Както и да е:)

Та засега това от нас,ще почета!Хубав ден!

И отново благодаря на всички за милите пожелания Hug

# 687
На преглед сме януари, да се надяваме до тогава да качим нещо  Tired че имам някакво лошо чувство за тоя преглед.

# 688
Бебешондел , дано да качи сладката Тея! Аз  смятам да наблегна малко на  хляба, че да минем поне 10кг. 

Забравих да пиша, че в "хиполенд" има апрески за 19,99. Аз купих на Филип едни, да видим колко  ще  ги носим.

# 689
Честит рожден ден на Йоан на RikaRurika, на Иван на zementina, на Ванеса и Габриела на ivaila.mam, на Александър на svetla_07! Да са здрави, палави и безгрижни!

Хубав ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт