ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка Тема 12

• 30 399
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Калинче, честит първи рожден ден на Ая. Нека да бъде много здрава, все така усмихната и чаровна, все толкова сладка и нека да бъде много щастлива и весела. На мама желая много търпение, много поводи за гордост с малката кукла и не на последно място малката Ая да дава на мама да си поема малко въздух от грижите за нея Simple SmileSimple SmileSimple Smile Желая ви от все сърце един прекасен ден и много целувки от нас   love001

Честит рожден ден на Борислав, Гергана и Адриан. Много здраве и щастие им желая Simple Smile Весел празник.

Чести имен ден на всички Анита и на всички , които празнуват днес.

# 661
  • София
Честит рожден ден на Александрина на KalinaZ!!!
Да е винаги здрава и весела, да радва мама и тате и нека си остане мъъъъничко капризна - това си е достойнство за една  млада дама!  Wink
Кали, честит празник! Момичето ти е страхотно и нека никога не спира да те радва!

Честит рожден ден на другите рожденици от темата и честит имен ден на Анчетата, ако има тук такива.

Какво чудесно слънце е изгряло навън, но аз се страхувам как ще излезем днес - след вчерашния сняг от северната страна на блока ни, където е и входа, всичко е сковано в лед и не вярвам да се разтопи до 14ч  Sad
Ще има да правим съчетания по фигурно пързаляне - то лоша няма, само да не се излупа Филип на леда, че направо......

Редактирам се, за да питам - имаме ли име за новата тема?
С препирните и драмите май отказахме Бебешондел да сложи колажа на 1стр. или греша, Бебеш?
Да помислим - ще слагаме ли анкета някаква - Ивчето имаше куп добри идеи, които останаха да висят във въздуха. Дайте да го обсъдим и да решим, че после май първия пост се редактира с 1 идея по-трудно

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 11:22 от Josepha

# 662
Момичета,много,много ви благодаря за прекрасните пожелания!Истински ме трогнахте HugДано и вие,и вашите слънца сте здрави и щастливи!

Почерпката ще е направо във ФБ довечера,че нали от телефона не става...Simple SmileА спим в момента и то насила..нещо се буди начесто и нощта и не иска да ляга,не иска бибка,протяга ръчички и като я взема се унася:)Та така от 2 докъм 5...май искаше да ми припомни безсънната нощ в Шейново преди операцията...и успя:)

Честит рожден ден на Гергана,Борислав и Адриан HugРастете здрави и щастливи дечица!А на майчетата   bouquet

Снощи до късно си играх с този надпис дето й направих на стената...ама тя така му се радва и само лази дотам и иска да се изправя и да пипа буквите JoyА понеже всяка буква има залепени по нея едни стикери,мечета,балони,подаръци релефни... и тях ги чопка hahahaДано оцелее до следобед!:)

Слънчев ден от нас!

# 663

Благодаря на всички за поздравленията и добрите пожелания, по-късно ще пусна снимки от тортата и р.ден.

Честит имен ден на всички Анита, Анелии и др., които имат имен ден днес! 

# 664
Коледата чука на вратата, Декемврийчето ще има подарък под елхата Simple Smile
Празниците тук са вече , пакостите обича  Декемврийското човече Simple Smile

Предложения за заглавие  ...

# 665
Честито на всички рожденици днес! Да са живи и здрави, много весели и засмени!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, от доста време се каня да попитам, кой ме е блокирал във ФБ? Преди време Цеци се опита да ме добави, но не се получи. Докато бях бременна, бях включена, а в един момент нямам достъп? Имах голямо желание да споделя с вас снимки на Малена, но явно и във ФБ някой се е направил на Господ и е решил да чисти групата. Много тъжно и жалко.   Sad

# 666
plams ,не знам защо така с фейса,мен точно цеци ме добави преди месец и се получи -дано някой компетентен ти отговори newsm78

# 667
Честит рожден ден на Ая, да е жива, здрава и щастлива за радост на мама и тате!!! Кали   bouquet  весел празник желая на цялото семеиство!!!

Ето една невероятна новина!!!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1142908

# 668
Честит рожден ден на Ая, да е жива, здрава и щастлива за радост на мама и тате!!! Кали   bouquet  весел празник желая на цялото семеиство!!!

Ето една невероятна новина!!!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1142908

БРАВО НА МАЛКИЯ ТЕДИ!!  Praynig

# 669
Преди малко не успях да си довърша поста!!!
Това дете Теди не го познавам, но доста пъти съм чела за проблема му, та днеска като отворих вестника и не не може да бъде  #Crazy чудна новина, което рядко се случва в пресата!!!

Мама Ива - моето дете слага предмети в кутия и ги вади, но пък не прави доста други неща, така че не се безпокой въобще по този въпрос!!!

Искам да помоля някой да ми препоръча мляко за тяло за малкия, че нещо много му е суха кожата!!!

# 670
  • София
Айде аз пак с моя Emolium /станах вече пословична и досадна и ще каже някой, че ми плащат за реклама/  Joy  Joy  Joy , но сериозно, m*@*m*@ , аз съм много доволна от него.
За нас, например Нахткерцена, не е ок. Принципно съм на мнение, че трябва да се пробва - за едни едно е добро, за други друго.
Но Emolium е супер според мен, стига да не те притеснява това, че съдържа уреа - появиха се публикации, че не било добре за деца и бля бля бля. Аз пък четох други версии, че когато уреата е в малък процент /до 2-3%/ е напълно допустима за деца.
То и в Нахткерцена се съдържа, както и в повечето кремове за суха кожа.
Все пак не е кортикостероид, така че - препоръчвам ти го - опитай!

# 671
Честит рожден ден на Александрина! С пожелания да расте здрава, послушна и да оставя мама да си взема повечко дъх Simple Smile
Честит рожден ден и на Гери, Адриан и Борислав!

Ние днес бяхме на консултация, наддали сме невероятните 700гр (предвид последните 5 месеца през които средно качваше по 200)! Направо съм изумена Simple Smile

И да споделя че мандарините ни стават най любимия плод към момента Simple Smile пробвах преди няколко дни и вече хапва завидно!

# 672
  • София
здравейте,

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА АЛЕКСАНДРИНА, ГЕРГАНА, АДРИАН И БОРИСЛАВ!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

Мацки в The Mall срещу Карфур има дядо Коледа и може да снимате дечицата безплатно , а снимката си получаваш след около 1 час във фотото на същият етаж.

Първото преложение за заглавие на темата повече ми харесва Simple Smile

# 673
Малко късничко, но все пак  newsm59 НА АЛЕКСАНДРИНА, ГЕРГАНА, АДРИАН И БОРИСЛАВ!

# 674
Калинче, аз и тук да си ти честитя  Wink
Честит първи рожден ден на сладката Ая  Tada newsm38 newsm59, да расте здрава, щастлива, безгрижна, да слуша мама и тате и много да ги радва.

Честит рожден ден и на останалите рожденици днес Гергана, Адриан и Борислав, бъдете живи и здрави и много щастливи деца
 newsm59

Вече съм в Монтана, имам нет, кой като мене  Crazy

За FB, за съжаление не мога да добавя Plams, преди и след нея съм добавяла без проблем, но при нея проблема е, че вече е била в групата и втори път FB не ми позволява да я добавя, ако някой има идея как да я добавя или да излъжа тоя FB и да я добавя, нека каже.

И още нещо за FB, понеже от началото на другата година ще започвам работа и съответно доста по-рядко ще имам възможност да влизам във форума и FB, ще помоля някоя от вас да поеме работата с групата ни във FB, по принцип Светлето - 7/8....., създаде групата и преди това тя се занимаваше с това, та Светленце  Hug Laughing ако имаш възможност и желание може отново да поемеш групата във FB, ама само ако искаш ако не, нека някоя друга мама предложи услугите си или пък да предложим някоя от нас, пък тя да реши дали иска, нещо като номинация да направим, ама да не стане много сложно така, просто предлагам.

Сега това не значи, че ще изчезна, да си не помислите, че ще се отървете от мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт