ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка Тема 12

• 30 408
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Кали, пуснах ти нещо но ЛС

# 631
Да ви питам - виждали ли сте някъде форми за изрязване на тесто/хляб?
Че нали съм полудяла да правя някакви хапки за партито на Филип, та се чудя откъде да купя, а уикенда все не ми стига да обиколя всички супер/хипер маркети
режи ги с някоя чаша  Wink но пък ще са само кръгли,а ако имаш някакви формички за сладки става и с тях  Peace

# 632
  • София
Да ви питам - виждали ли сте някъде форми за изрязване на тесто/хляб?
Че нали съм полудяла да правя някакви хапки за партито на Филип, та се чудя откъде да купя, а уикенда все не ми стига да обиколя всички супер/хипер маркети
режи ги с някоя чаша  Wink но пък ще са само кръгли,а ако имаш някакви формички за сладки става и с тях  Peace

Точно, че нямам никакви, а искам нещо различно от кръгло. Затова исках да видя на живо, защото си мисля, че може някои за тесто, да не успеят да разрежат хляб, ако са им по тъпи краищата.

Кали, аз пък видях Икеа 2 дена след като я откриха - представи си супер тарапана, мрънкащ Филип, навъсен мъж и туткащата се моя майка - незабравимо!  Joy
Оттогава не съм стъпвала

Спирам да пиша, че оспамих темата и драстично си увеличих среднодневните постове - после пак ще ми се скарат, че имам много свободно време Simple Smile)))))))))))))

# 633
 Josepha, форми на живо можеш да видиш в Карфур. Имат една опаковка от 7-8 формички,много са сладки, цена около 7 лв.

Калина, за Икеа-аз съм голям фен! Когато ходихме беше много спокойно, нямаше народ. Особено цените най ми допаднаха там, има интересни неща.

# 634
Хехе,Джос,наистина незабравимо изживяване JoyДа ти кажа с Ая и аз така си го представям...и половинката-Казах ти да не идваме...че ще е кисела... JoyИ то така никъде не ходим,че е кисела:)

Светле,и аз в каталога много неща харесах ама не мога да се доредя...Simple Smile

За възглавничките и мен ми се иска да й взема вече ама не знам каква...

# 635
Ох, времето е отврат Cry
а уж днес щяхме да  излизаме  да се поразходим в някой мол  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Сега звънях  МД да питам за цитонамазката ми и се оказа, че е добре - 2ра група (не,че знам како е 2ра група)
После звъннах и в НАП да "изпея" 3те фирми, който ми пратиха стоки без касов  бон. Да видим след колко месеца ще  ми звъннат да кажат какво е показала проверката.  Wink

# 636
Как забравих... ooooh!
Честит празник на всички настоящи , бъдещи и минали студентки Simple Smile
   bouquet

# 637
Включвам се с един малко тъп въпрос - Снощи дадох на малкия спанак с ориз (не е за първи път де) . Днес обаче като а... , спанакът е в същото състояние както му го дадох. Вярно , че не дъвче малкият (нали няма зъби), но се притеснявам , че изобщо не е преработен този спанак.  newsm78 НОрмално ли е?

# 638
Привет!

mari, честит първи рожден ден на Алето! Да ви е жива и здрава и много щастлива!
ceci88, честит първи рожден ден на Ивон! Да е жива и здрава и да има много безгрижно детство!
Честит първи рожден ден и на Виктория на nikolinko и Деница на никид! Много здраве и късмет им желая!

Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!

Аз Икеа често я преглеждам и Мона е запозната с артикулите в магазина Simple Smile Обаче някак си откакто я има и в България не харесвам чак толкова много неща както преди, когато се чудех как да си докарам нещо по-обемно от Солун или как да пренеса със самолета някои не толкова големи нещица при пътуване в други страни в Европа. Иначе съм голям фен особено на съдовете за хранене.

Момичета, вашите деца скърцат ли със зъби? Мона доскоро имаше само 2 зъба. От известно време има 3 и то третия не е над 2-та долни, а по диагонал /как само го обясних/ и успява това дете да скърца доста силно със зъбки.
Ние успяхме да преборим разстройството, но не харесва лечебната Хумана и това е. Караме без мляко няколко дни.

# 639
Включвам се с един малко тъп въпрос - Снощи дадох на малкия спанак с ориз (не е за първи път де) . Днес обаче като а... , спанакът е в същото състояние както му го дадох. Вярно , че не дъвче малкият (нали няма зъби), но се притеснявам , че изобщо не е преработен този спанак.  newsm78 НОрмално ли е?
Напълно е нормално. Малена преди два дена яде спаначна супа, след което изкара спанака както го беше поела, та даже и с разстройство.

# 640
Честит празник на всички родили на днешния ден Мамчета и на техните Прекрсни Рожби!!

# 641
ние направихме една 2часова разходка из снего-дъжда -беше много освежаващо и готино-Йо гледа с голям интерес снега и една голяма елха на центъра на града Mr. Green
обожавам сняг,чакам го с такова нетърпение всяка зима Nature Snowman Close-mas: Nature Snowman

# 642
Здравейтееее в това снежно време,
аз тъкмо се канех да излизам и поглеждам навън, то натрупало ... и днес ще си седим в къщи. Алекс е вече щур та щур. Писва му.. .сега ми дърпа кабелите под компа,а в краката ми е разсипал кошчето с мръсните памперси Mr. Green ...
така че нямам време да пиша ,но прибере ли се мъжа ми ще си наваквам за вчера и днес Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Само на бързо да честитя  на патерици рождения ден на Ива на recito.
Честит рожден ден на Алето на Мари.
Честит рожден ден на Ивон на Цеци88.
Честит рожден ден на Вики на Николинко.
Честит рожден ден на Деница на Никид.

Нека бъдат много здрави, весели засмяни, най-красивите мадами ( мале и в рима го докарах Wink ) Желая им весело и щастливо детство, много игри и пакости, да порастнат голями и да радват мама и тати Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Момичета, честит празник и на вас. Един много хубав и незабравим ден ви желая   bouquet

# 643
Здравейте, мамета!

Благодаря на всички за прекрасните пожелания, ето и една малка почерпка от нас  Hug

Да честитя и първия рожден ден и на останалите днешни рожденици, на малкото, сладко Але на Мари, на Дени на Никид, на Вики на Николинко, както и на двамата юнака на Кремосита, бъдете живи и здрави, растете щастливи и безгрижни. Честит празник и на мамите  Hug Hug Hug

А аз днес подписах договора и ще се почерпим за още един повод  Party Все хубави неща се случват на 8ми декември  Laughing

Калинче, получи се, благодаря  Hug /имам предвид за вмъкването на картинките  Wink/

# 644
Искам да похваля тихо Ая:)Това детенце все повече ме изненадва.Бяха едни приятели сега при нас,мъжът е фотограф,снима и бебета,деца и да я снимат...Аз очаквах мрънкане като не ги е виждала...А тя беше супер.Наспана преди обед и нахранена:)Геройски издържа близо час и половина.А то голяма врътня...В нас осветлението не е хубаво,той си носеше всичко де ама не е като в студио.Та се измъчи с нея,тя за секунда не мирва JoyНо ще станат няколко със сигурност хубави снимки и ще кача другата седмица:)

Поне се убеди,че е трудно да си звезда JoyЗаспа от раз щом си тръгнаха hahaha

Ние после отиваме с половинката за последни подаръци да й вземем.Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт