Имаш ли представа къде ги продават не онлайн? Иска ми се да го видя на живо. 
ще си лягам, пък после пак ще намина
Имаш ли представа къде ги продават не онлайн? Иска ми се да го видя на живо. 

.Иначе температурата меря с електронен термометър под мишницата докато я кърмя(тогава мога единствено да я застопоря).Иначе за захранването мисля след нова година.Педиатърката ми препоръча да си приготвя картофено пюре сама по следната рецепта:глатко пасиран сварен картоф, към който добавям кърма толкова,че да стане с гъстотата на боза.Така да го прави в началото, а по натам мога да добавям и по малко масълце.

Каката е лесна, тя сама си избира нещата, е с известно насочване от моя страна, че тези реклами им взимат акъла на децата 

На първите две лъжички гледаше странно, но след това отваряше устата и лапаше. Да видим утре какво ще е мнението на мадмоазел 

аз, де.Детето си е супер.Но не знам какво му стана.Ако не беше започнала тази серия един ден преди ваксините щях да си помисля, че е от тях...Още в 12 е буден и оттам се почва през час или въобще не спи.А тази нощ съм му давала да суче през около час...
Иначе искам и аз да си ги приготвям вкъщи пюренцата.

Възползваме се от хубавото време и си правим дълги разходки. От няколко дена като се обърне по корем започва да се върти 

На първите две лъжички гледаше странно, но след това отваряше устата и лапаше. Да видим утре какво ще е мнението на мадмоазел 

Та тотално ни се обърка режима. Сега като се събуди окончателно към 6-7 и си играе, ту с мен ту с татко й, до към 10, яде и ляга за час време. После става за игра и към 13 или 14:00, пак ляга за час и половина, може дори и за 2 часа. След тва като се събуди, гледам да изкара бъдно до вечерното къпане към 7 и така... пак от начало. Още не може да се оправим с промяната на часовете ( тя си е по старо му в 8 къпане) > Само няколко дена прави пак лекя дрямка о тпо 20-30 мин. преди къпане, защото гледаме тогава малко да излезем на разходка с колата до някои от бабите и дядовците и често заспива в колата, та потози начин уж да легне по-късно и да спи повече, ама Ц пак става на 2 часа да яде
... Не знам какво е това, дали е нормално или не... ама се коравеем още с татито и си викаме,че ще мине и ще почнепак да спинка по повече
Като се замисля , че имаше един период дето се бъдеше само към 3или 4 за ядене и после чак в 7-8..... ех мечти..
Иначе мислех и аз за захранване воденоот бебето, но ,май ще започна и аз с домашно пюре от картоф и кърма
А след това тиква и кърма... и така ( все пак тези неща сме ги вадили от нашия дввор и съм спокойна поне, че са 100% био, даже 110 % с на комшийските котки акитата
)
като се сетя ,ч е забравихме първата ни годишнина от сватбата, покрай малката тази година...
Ама си знаех, че сватбената дата няма да сепразнува, така както тази от която сме заедно вече толкова време... Иначе за Бубичката вече ме питат бабите какво да вземат, та ще се пооглеждам вече и аз 
), а и като знам , че малката ще се събуди след час време и само с цица ще заспи (евентуално) ..... ви пожелавам Лека и спокойна нощ !!!