ДЕКЕМВРИЙЧЕТА

• 54 779
  • 257
  •   1
Отговори
# 165
dkavr  преди 2 години, когато Ангелинка беше на 2 без месец, закъсахме яко със серозен отит и съответно възпалена трета сливица. Два пъти и правиха парацентеза на ушенцата, нещата отиваха към вадене на третата сливица, като причинител на този проблем.

След като направихме консултация с Д-р Александър Райнов във ИСУЛ, потърсих и хомеопат. С хомеопатия, много постоянство и чистене на нослето основно с физиологичен разтвор и помпа за прахосмукачка, направо станаха чудеса. След 3 месеца на контролния преглед Доц.Попова в ИСУЛ, която прави прегледа за увреждане на слуха ми каза "и да не ви е лъгал някой, да му вадите третата сливица на това дете"....   И на мен не ми се вярваше, но от 2 години се лекуваме основно с хомеопатия и не сме пили антибиотик от декември 2010 год.

Успех Hug

# 166
San4es ,   bouquet
ние досега отити не сме правили,всичко друго симптоматика е налице.И аз много искам с хомеопатия,проблема е че в нашия град има 1-2 лекари хомеопати и най0-близко ПЛовдив..на 2 часа но за там има препоръки и ще отидем..иначе стеримар и помпа за носле са винаги с нас-ужасно неприятно е...и на нея и и на мен но засега това... smile3518

# 167
Тва с диетите нещо не ми се понрави много- много. Но явно никой няма идея как се отслабва чрез консумация на храна... жалко, нали съм изостанала и се надявах пак да не съм в час за някоя новост при отслабване чрез свинстване но уви... мечтиииии....
Ние пак сме болни. Тая малка дивотия ходи на градина и после мята една каса вируси у нас, ние се бъхтим като грешни дяволи и мъченици на ада, а тя пиклата гадна и минава като на куче- има няма за половин ден и на следващия хайде пак на градина и после хайде пак бацили. АМАН ВЕЧЕ! А аз нали кърмя и лекарства няма бонус.... Искам да пукна вече ама не от яд, а от смотанящина... имам чувството, че едни нахални сополиви микроби са си основали република в носа ми... откачам....  Outta Joint

# 168
ziggie_81  съчувствам ти, и ние сме така..... Много си образна в изказа, удоволствие е да чета Wink

dkavr и в Кюстендил няма хомеопат, беше ми омръзнал живота да пътуваме до София и да обикаляме около ИСУЛ и в Лозенец за местенце за паркиране, и да висим пред лекарските кабинети #Crazy ..... но няма начин, ако ние като родители не изчерпаме всички възможностти, тези малки мишки на друго не могат да разчитат! 

# 169
  • На брега на реката
Ех Зиги, съчувствам. Но по начина, по който обясняваш, само ме напушва на смях  Joy
Аз пак да похваля пребиваването ни в Трявна - 10 дни на санаториум с процедури ни се отразиха нечувано добре. От октомври до сега ми е боледувала 2 пъти със супер бързо оздравяване. Хъркане, сутришно кашляне, вечни сополи - всичко се изпари.
За сметка на това, ние с мъжо си се влачим с кашлица вече месец. При това ясно усещам болка в гръкляна, не в гърлото. Като травмирано. Не смея нищо да пия, докато не разбера бременна ли съм или не. Голяма съм паника  ooooh!

# 170
Fervor Пий една мастика и минава  Wink мисля, че дори да си бременна не е кой знае какъв проблем да се почерпиш с някое хапченце или сиропче, все още е доста раничко ако правилно разбирам по твоите думи. Не е казано да се надрусаш до припадък все пак.... а и да се надрусаш с парацетамол, няма да хване  Laughing Хайде ще чакаме 2 чертички EFP

Иначе я вижте какво временце намазахме... хмммм... цункана работа, направо не е за вярване. Макар че съм във фаза "Слънце пече и носа ми тече" което е едно от най- омразните ми неща ама няма начин... тва е положението Минке

# 171
Ени-тка, честито! Желая ти приказна бременност, без притеснения, всичко да е наред и през септември да ни се похвалиш с една принцеса  Grinning Но и принц да е няма да го върнем  Wink

И ние бяхме болни повече от 2 седмици. Непрекъснато се прехвърляха едни вируси и едвам ги изгонихме. Дано да сме, де...

San4es, може ли да споделиш от кой хомеопат в София си доволна. Класически ли е? Ще ти бъда благодарна за всякаква информация в тази връзка.

# 172
wondergirl  ние ходим при Д-р Угринова в клиника Фитолек в Лозенец. През google можеш да им намериш координатите. Записваш си час предварително и няма висене и чакане...

Не е класически хомеопат, доколкото аз съм запозната. Незнам как се получи при нас, но се получи, да чукна на дърво. Дано има ефект и при вас!

# 173
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тия дни исках да пиша, но време не остава.
Набързо, че немога да се връщам назад да се чудя какво точно исках да кажа.

Първо Йоана има 15отита с пробиване на ушето - ужас голям за една майка - това в период от 2-3години. Попаднах в нашия квартал на една бивша докторка УНГ - сега хомеопат - след последното ни посещение преди около 2години само 2-3пъти леко я е боляло ухо, но нищо повече. Велика жена.

Миленка - голямо ЧЕСТИТО. Желая ти лека и безпроблемна, а Марти да е най-добрият батко на света!!! Отдавна не съм виждала снимки на любимото ми спящо дете!  Heart Eyes

Fervor да стискаме ли палци или е по скоро неочаквано?

Айде ЧАО, че колежката ме гледа накриво.

# 174
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ох кошмарен ден.

Първо цяла нощ малкият буха и направи 2пристъпа, за сега овладяхме положението.
Второ идвам на работа и какво колежката с вирусна бронхопневмония - в болница.
Трето подпали се сградата - викахме с колегата пожарна-какафония колкото си искаш.Нагълтах се с пушек, а гърлото така безобразно ме боли. 

Сега хапвам пиленце и пия промишлени количества айран за детоксикация.

# 175
Бързo възстановяване, Нинка!  Hug

# 176
понякога всичко ужасно се струпва накуп.... #Crazy бързо оздравяване на мъниците! Hug

# 177
Уф, хайде да идва лятото че да спрат тия болести.
Я аз да сменя темата малко. Ползвате ли и какви забавни и образователни книжки за дечурлигата? Моя син непрекъснато ми казва, че в детската не се справил я с лабиринт, я с пъзел, я с нещо друго, там са по системата "Моливко", аз се чудя какво да му купя за да се занимаваме допълнително, ами те нашите децича са с около 1 година по-малки от другите в групата, има голяма разлика...
Някой има ли отзиви от това:

# 178
Ние с Ангелинка от 2 години не сме пропуснали брой на списание "Бърборино", даже сме абонирани, в него има лабиритни, логически задачки и прочее... В началото, разбира се четяхме само приказките, не съм я насилвала. Даже напротив, тя си проявява самичка интерес и това ми дава минутки свободно време.... и ред други книжки и книжлета, за изрязване, оцветяване, лепене....

# 179
Нинка,Гери,много благодаря.И аз се надявам всичко да мине добре и този път искам принцеса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт