Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 213 208
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
керанка е от добрич.
на мен ми харесват също добринка от игнатиево и стефан чакъров от айтос.не ми допада общото му разваляне и гледането пред всички.
а от форума научих за махмуд и веселина здравчева от пловдив.на последната повечето неща ми се случиха вече...
за махмуд,теменуга и величка-след нг ще напиша.
а някой бил ли е при копринка и роберт от софия?впечатления?

Как да се свържа с Стефан Чакъров от Айтос и колко взима?

# 136
Здравейте на всички,

Нова съм във форума, изчетох всичко, доста интересно и поучително в някои отношения. Определено е полезно за мен да знам при кого да се насоча за конкретен проблем. Преди имах колебания, но вече не. Оттук нататък само времето ще покаже. Simple Smile

# 137
Castiel,няма тарифа.работи всеки ден без събота и неделя.но е добре да провериш предния ден по тел.055829093,055829092,0887513306.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 22:56 от ina15

# 138
Може ли да споделите някой ходил ли е при Себа от Шемшево близо до В.Търново и какво ви е мнението?
Разбрах че освен за ясновидство я търсят много и за болни.Помага ли и как точно?
Колко струва посещение при нея и всичко, което би било от полза. Може и на ЛС.
Аз съм ходила отдавна при нея.Познава много! И най-вече я търсят наистина болни хора и хора,които имат направени магии. На мен също ми е разваляла магия! Няма такса,колкото й оставиш. Единственото,което при нея не ми харесва,е че има страшно много хора и повечето от тях чакат пред къщата й от предния ден....и чакането си е доста....
Имам приятелка, която ходи скоро при нея, много доволна и впечатлена. Жената приема, само хора със сериозни проблеми, за здраве, за магии...........
Ако желаете анкета, мисля, че няма проблем да бъде пусната такава, само направете, дайте  примерни имена.
Относно наличието на дарба и коректността, нямат нищо общо. Една от жените, които смятам, че беше много добър ясновидец и почти нямаше пропуски, в последствие се оказа много некоректен и алчен човек. Дарбата е изпитание, за човека, дали ще се изкуши и злоупотреби с нея, не е подарък, лично мнение Wink

# 139
Castiel,няма тарифа.работи всеки ден без събота и неделя.но е добре да провериш предния ден по тел.055829093,055829092,0887513306.

Благодаря много!   bouquet

# 140
Искра, Бистрица
Стефка, Ген. Тошево
Ани,Пловдив
Баба Дана, Пловдив
Керанка, Добрич
Ина, София
Теменужка, Пловдив,
Величка, Катуница,
Веска, Джулюница,
Валерия Христова, Велико Търново
Стефан Чакъров, Айтос
Вергиния, Пловдив
Веселина Здравчева, Пловдив
Маг Мариела, Пловдив
Махмуд, Пловдив
Себа, Шемшево
Карла, София

Здрасти Анита!
Това са имената, които предлагам за анкетата!   bouquet

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 11:36 от Riri

# 141
Ако може да разширим акнетата:

Ясновидци / СМС услуги
Ивелина Христова
Никола Пиналски
АЛЕФ
Мария Асенова

Астролози:
Любомир Червенков
Светлана Христакиева
Алена
Муси Дачева
Галя Иванова
Адриана Вотей
Ани, Пловдив

# 142
току що се свързах с Ани от Пловдив. Разбрахме се за консултация по скайп в понеделник. И преди това да й преведа 20лв с пощенски запис.

Къде си Къдрокоске:) разправяй кво стана с Ани, доволна ли си Simple Smile

# 143
Някой има ли впечатления от Стефка Добрева от Бургас?

# 144
  • София
Искра, Бистрица
Стефка, Ген. Тошево
Ани,Пловдив
Баба Дана, Пловдив
Керанка, Добрич
Ина, София
Теменужка, Пловдив,
Величка, Катуница,
Веска, Джулюница,
Валерия Христова, Велико Търново
Стефан Чакъров, Айтос
Вергиня Здравечева, Пловдив
Маг Мариела, Пловдив
Махмуд, Пловдив
Себа, Шемшево
Карла, София

Здрасти Анита!
Това са имената, които предлагам за анкетата!   bouquet

Моля Ви , дайте актуален телефон на Керанка

# 145
Liliya13, можеш ли да ми обясниш по-подробно как да ида при Баба Дана. Помня единствено от форума, че се намира близо до "Акваленд"-а в Пловдив.
А относно гадателка от Ямбол - дано някой знае нещо за жена на име Дора. Пак назад в миналото си имах инересни срещи с нея. Тогава тя живееше в с. Мелница и хора от цяла България се стичаха, за да им говори за бъдещето и да ги лекува. След време разбрах, че се е разделила със съпруга си и е напуснала селото. Заселила се е в Ямбол. Опитах да издиря някаква информация за нея, но не положих невероятни усилия поради нежеланието ми да пътувам.

# 146
Някой реши ли се да ползва Галя от Варна за хорарна астрология или някаква друга услуга? На мен ми каза, че за хорарна астрология (по конкретен въпрос) покрива период от 3-4 месеца и връща отговор писмено.

# 147
Вчера говорих с Ани от Пловдив.
Незнам какво да кажа,за настоящето каза само 2 неща,които наистина са така. Говори ми за бъдещето-звучи ми доста нереално, все едно говореше за друг човек.
Например каза ми,че един ден ще преподавам, а аз винаги съм избягвала да привличам внимание. Не мога да говоря  пред много хора-притеснявам се, забравям думи, пред очите ми е черно....
Другото,което каза,е че ще уча нещо,свързано с медицина. А аз имам панически страх от лекари,зъболекари,игли и подобни. Само като чуя за тях лошо ми става,а като посетя болницата-припадам от страх....
Дадох ви два примера,за да разберете защо според мен това,което ми каза звучи нереално....
Иначе Ани е много мила. Всеки може сам да си направи извод-може пък един ден да стане чудо и нещата,които ми е казала да се сбъднат. Знае ли човек...

# 148
Ами да.. и на мен в хороскопа ми е заложено работа с пари, банки, счетоводства...една астроложка предположи че това ми е професията-а хора- аз съм толкова слаба в математиката- никога не съм обичала да смятам.
Обаче Naughty На сегашната ми работа понякога ми се налага да се разправям с фактури, да изготвям и следвам бюджет..да планирам някакви разходи и да ви кажа- справям се изключително добре и с лекота... така, че дори и да не съм банкерка, има нещо вярно.

Тъй че....Къдрокоске- медицина...може да значи и някаква хомеопатия, рейки..и всичко, което има отношение към здравето...ще поживеем и ще видим. Flutter

# 149
Здравейте момичета, чета ви от доста време, но сега вече мога да споделя впечатление от леля Искра и затова реших да ви пиша. Тя е изключителен човек, направо съм във възторг. Отдели ми по телефона около 15-20 мин. и нещата, които ми каза се припокриват с нещата казани ми от Адриана Вотей, а също и от една жена при която ходим доста често с една приятелка, за да ни гледа на кафе. Аз съм много доволна от нея и утре ще и пусна някаква сума с пощенски запис. Леля Искра, обаче сподели, че тези обаждания по телефона много я натоварват и ще спре да гледа по телефона Sad . Това е от мен, дано съм ви била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт