Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 871
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
и аз съм на мнение, че щом дарбата им е дадена от природата, няма нищо противоестествено.
Да, и аз питам, Дороти дали отговаря на още един въпрос?  Simple Smile
Има ли нещо в библейските текстове за врачките?

# 121
Минаха 48 часа откакто писах на Дороти, а още нищо надявам се да ми отговори в близките дни  Rolling Eyes

# 122
Минаха 48 часа откакто писах на Дороти, а още нищо надявам се да ми отговори в близките дни  Rolling Eyes
Аз чакам вече втора седмица за отговор, незнам дали ще получа  newsm78

# 123
И аз така...  Sad

# 124
Аз също питах Дороти- 2ри въпрос ми е.. от всички онлайн- историйки, тя ми се струва най- стабилна.. ся колко е права -ще видим. Но ако се окаже, че познава... си струва човек да си поръча е-мейл рийдинг за около 30 лв.

Значи момичета можем да обобщим- сериозните имена, които се очертават в дискусиите са:

Искра от Бистрица
Стефка от Ген. Тошево
Ани от Пловдив
Баба Дана от Пловдив
Керанка от Шумен ли беше?
Ина от София
Теменужка от Пловдив, Величка от Катуница, Веска от Джулюница, Валерия Христова от ВТ
 са 50/50 като отзиви
Дороти - по мейл

Някой забравих ли?

# 125
керанка е от добрич.
на мен ми харесват също добринка от игнатиево и стефан чакъров от айтос.не ми допада общото му разваляне и гледането пред всички.
а от форума научих за махмуд и веселина здравчева от пловдив.на последната повечето неща ми се случиха вече...
за махмуд,теменуга и величка-след нг ще напиша.
а някой бил ли е при копринка и роберт от софия?впечатления?

# 126
керанка е от добрич.
на мен ми харесват също добринка от игнатиево и стефан чакъров от айтос.не ми допада общото му разваляне и гледането пред всички.
а от форума научих за махмуд и веселина здравчева от пловдив.на последната повечето неща ми се случиха вече...
за махмуд,теменуга и величка-след нг ще напиша.
а някой бил ли е при копринка и роберт от софия?впечатления?
--
Ако Робърт е един по-възрастен , преди приемаше в помещение без прозорци в бившия дом "Лиляна Димитрова" е нещо страшно!Такива невероятни глупости ми наговори...!

# 127
ryannn- че:) Такъв си ми сладур Heart Eyes

Следя ти коментарите, разочарована си май от всички, които си посетила Confused

все пак, ако ти можеш да препоръчаш- кой би препоръчала?

# 128
то трябва анкета да направим в темата...Simple Smile

# 129
то трябва анкета да направим в темата...Simple Smile

всъщност идеята е много добра! да видим в проценти кой как се справя от всички ясновидци/астролози, които обсъждаме Simple Smile

# 130
По-повод на "прогнозите" на Малина Николова , ето прогноза на една от- най- добрите астроложки -
Силвия Дончева. Не е така оптимистична и е доста по- вярна.
http://silvaantonydon.blog.bg/politika/2010/03/26/krizata-shte-s … edva-2017g.518486

# 131
Аз пък съм доволна и от Вергиния от Пловдив, но е с по височка такса.
От баба Дана също съм доволна от Пловдив - голяма е сладурана да е жива и здрава. Даже от нея най-много съм доволна.

За леля Искра, Величка, Стефка и Карла все още нищо не мога да кажа. За Махмуд не знам, със смесени чувства.Марияна Табакова от Пловдив и Веселина Здравчева (има две такива в Пловдив  Laughing) нищо не ми познаха.

Питах за врачката от Ямбол ама май май никой не е чувал за нея.

# 132
Аз също питах Дороти- 2ри въпрос ми е.. от всички онлайн- историйки, тя ми се струва най- стабилна.. ся колко е права -ще видим. Но ако се окаже, че познава... си струва човек да си поръча е-мейл рийдинг за около 30 лв.

Значи момичета можем да обобщим- сериозните имена, които се очертават в дискусиите са:

Искра от Бистрица
Стефка от Ген. Тошево
Ани от Пловдив
Баба Дана от Пловдив
Керанка от Шумен ли беше?
Ина от София
Теменужка от Пловдив, Величка от Катуница, Веска от Джулюница, Валерия Христова от ВТ
 са 50/50 като отзиви
Дороти - по мейл

Някой забравих ли?
Момичета, да добавя за Дороти- ако се е забавила с отговора- пишете и втори имейл. Аз така направих, като се извиних, но жената много любезно ми отговори, че  може да е пропуснала първия- случва се, нали! Simple Smile Даже се извини! Rolling Eyes И ми отговори. Така че- пишете и пак, ако се е забавила много. Само пояснете, че пишете втори път, защото предполагате, че не е получила първия имейл. Извинете ме, че така подробно обяснявам Embarassed Rolling Eyes
И още нещо- да допълня за сериозните ясновидки- бих сложила в списъка с надеждните прогностици една дама от нашия регион- Светлана Христакиева от Хасково. За нея съм писала, не и правя реклама- тя няма нужда от това. Но да знаят хората, които са близо до Хасково, че е свястна и  интелигентна ясновидка и астроложка.
Иначе по отношение на СМС-ите аз продължавам да изпитвам големи съмнения. newsm78
хубава вечер!  bouquet

# 133
ryannn- че:) Такъв си ми сладур Heart Eyes

Следя ти коментарите, разочарована си май от всички, които си посетила Confused

все пак, ако ти можеш да препоръчаш- кой би препоръчала?
--
Ох , написах наистина мн дълъг отговор...ама , от сърце...както се  вика-всичко си казах и потъна в небитието на инернет пространството..горе долу,  където са и предсказанията на всички феномени...

Може би Веселина Здравчева позна нещичко, но мн общо и неособено информативно като време, а контактът с нея е меко казано странен.

# 134
Ако искате да се разсеете малко и посмеете доста, вижте тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249044.0

Общи условия

Активация на акаунт