Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 865
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Между другото, когато съм ходила при ясновидец, след това съм изпитвала нужда да отида на църква, странно е усещането, на подсъзнателно ниво. При всички положения вярата ми в Господ е по-силна от вярата ми в ясновидци. 

Аз също!!! Ама по-скоро, все едно съм сгафила яко и имам нужда Господ да ми помогне да изпълзя от гьола... Всякаш това, че съм била при врачка е нещо лошо и отивайки в църквата, моля за опрощение.

Хаха... има нещо такова, да.  Laughing И все пак, ние нали си споделяме за ясновидци, работещи за добро. За какво им е дадена тази дарба все пак, няма да си я пазят така, за авторитет. А те имат задължение да се чистят, иначе лошо им се пише. Simple Smile 

# 106
Хора, за какъв отказ от ясновидци говорим. 21 век е, ние сме държава от ЕС и в национална телевизия (нтв) има рубрика за ясновидци! Много неща се случват на ниво, което не е ясно за повечето хора, не е и регламентирано. Не трябва ли целта да е нещата да се правят както трябва и за добро, а не изобщо да не се правят? За сравнение: на физическо ниво ако имаме болно тяло, една "нечиста" операция би била фатална, но правилната ще му даде живот. Около нас има толкова много енергия (информация), която обикновен човек нито разбира, нито използва, нито може да достигне, а тя е там и може да служи за добро. Обикновеният човек не е развит на ниво, което да му позволява да разчете информацията, още сме първокласници. И ясновидците са посредници, мост към тази енергия (информация), която ни е нужна, за да сме спокойни, щастливи и по-силни да вървим по пътя си. Да, има шарлатани, има злоупотребяващи. Както има и лекари, които поставят фалшиви диагнози и после продават свои "лекарства" на "болните" (сигурно сте ги гледали в "Господари на ефира", може и другаде). Но шарлатанството го застига възмездие още тук, в този свят, по един или друг начин. А форум като този цели да открием правилните хора, нали.   

# 107
Може ли да споделите някой ходил ли е при Себа от Шемшево близо до В.Търново и какво ви е мнението?
Разбрах че освен за ясновидство я търсят много и за болни.Помага ли и как точно?
Колко струва посещение при нея и всичко, което би било от полза. Може и на ЛС.

# 108
  • в сърцето на държавата
ЗДРАВЕЙТЕ,
някой има ли мнение за АЛЕКСЕЙ ШАДРИН?   Този господин се представя за мастер рейки и взема 80 лв за сеанс .Моля за мнение  -ако някой е ходил при него -дали помага срещу такъв голям хонорар?!

# 109
Здравейте и от мен! Току що се регистрирах,за да мога да дам и аз мнение за Таня от Ребърково. За ясновидските и способности немога да кажа нищо,защото не съм ги ползвала-отидох за контакт с мой много близък починал и останах изумена-НЕВЕРОЯТЕН КОНТАКТЬОР! Преди да я открия попадах на много шарлатани контактьори,но тя ме разби...до София карах и плаках-неможех да повярвам,че 15 мин аз разговарях с човека,който бях загубила....

# 110
  • София
В събота с мъжа ми бяхме при Малина Николова. Всъщност тя гледа само на него, а аз записвах всичко, което му каза. Изумена съм! Всичко му позна. Направи му и прогнози за неща, които предстои да му се случат. Това, което ми хареса беше, че след като му каза факти от живота му, го попита: Хайде сега, задавай въпроси. Т.е. не се измъкваше с някакви общи приказки, а му отговаряше на въпросите. Остава да видим дали предсказанията за бъдещето ще се сбъднат.

# 111
И аз междудругото като съм ходила при някои ясновидци с кофти енергия явно, след това получавах адско главоболие и трябваше да ходя на баячка. За това много трябва да внимава при кой се ходи. Един от тези от които получавах главоболие е Махмуд от Пловдив, въпреки че изглежда добронамерен.

А аз пак да попитам някой чувал ли е за ясновидка в Ямбол? Моля ако да пишете как се казва, познава ли и т.н. На моя приятелка майки й е ходила и това което й е казала е стана в точно предреченото време.

# 112
А ето и предсказанията на въпросната Малина Николова за 2011 година:
"-Очаква ни мирна и добра година. Финансовата криза продължава и ще се усеща до средата на 2011 г. До края на годината ще е приключила и ще се повишат инвестициите в повечето сфери. - Пълна глупост. Кризата се задълбочи и няма да излезем според поне до 2013г.
-Правителството изкарва мандата си благополучно. ГЕРБ ще има и втори мандат. Следващият президентът ще е от ГЕРБ. Първанов не продължава в политиката след изборите на висок пост – няма да е водещ фактор, а на страничен пост. За президента Първанов и движението АБВ нещата не са толкова оптимистични, както им се иска. Ще вземе гласове на гласоподаватели от БСП, а не от тези на ГЕРБ. Кристалина Георгиева, ако се кандидатира, ще спечели. Миглена Кунева няма да я изберат.

-От Пловдив съм и съм категорична, че сегашният кмет ще бъде преизбран отново. - Преизбран звънци. Добре, че не е познала. Промени на кметове ще има в Хасково, Кърджали и други градове в този регион на страната.

-Министър Дянков има силен характер и способности. И той, и Цветан Цветанов ще изкарат и втори мандат. На вътрешния министър може да му се смени поста и статута.Министър-председателят Бойко Борисов води страната към просперитет – твърдо и сигурно. Няма посегателство над него. Касим Дал ще има бъдеще в политиката, но не сега. Около година и половина ще се проточи разпрата. Догат има подкрепа от Турция и няма да остави да му вземат властта. Дал е добър политик, но не му вярват хората още, защото дълго е мълчал.. РЗС и Яни Янев са пред залязване. След това Народно събрание нямат бъдеще – нямат почва под краката си.

-Преговорите за АЕЦ „Белене” ще продължават в благоприятна за страната ни посока. Договорът ще се сключи с по-добри за България клаузи.

-Вдигат заплатите значимо през 2013 г. Тогава ще се стабилизира социалната политика. Добри постижения ще има в здравоопазването, но и проблемите ще продължат.

-Наводнения ще има, но ще са локални и не по-опасни от предходните.

-Кадафи няма да падне от власт още няколко години. После го наследява негов син. - Кадафи направо си го гръмнаха."

Не съм сигурна че познава. Или поне не е трябвало да се изказва по въпроси в които не е силна.
За пододни предсказания, прочетете какво е казала леля Искра - за всичко е познала.

# 113
В събота с мъжа ми бяхме при Малина Николова. Всъщност тя гледа само на него, а аз записвах всичко, което му каза. Изумена съм! Всичко му позна. Направи му и прогнози за неща, които предстои да му се случат. Това, което ми хареса беше, че след като му каза факти от живота му, го попита: Хайде сега, задавай въпроси. Т.е. не се измъкваше с някакви общи приказки, а му отговаряше на въпросите. Остава да видим дали предсказанията за бъдещето ще се сбъднат.
----------
Странно..Тази Малина от Пловдив..
Четох в рекламни нейни статии предсказанията й за бъдещете триумфи и политическо бъдеще на Кадафи, малко преди да бъде доста лощо убит,предричаше и  как кмет на Пловдив ще стане човек,който изобщо не стана, а после и тук четох мн.лощи отзиви за нея.
Ако нещата, които Ви е предсказала Ви харесват, дано се сбъднат, но наистина това е първото мнение за нея, на което попадам, което да не е  силно негативно.

# 114

Да ви кажа, Господ няма нищо против пророците-Христос,Мохамед,Ванга...те наред с пророчеството, носят вярата, помощта... така, че..няма какво да се страхуваме и да ходим да се извиняваме на Господ,че сме били при врачка...ако сме правили или поръчвали магии..ей това вече си е грях..и не знам дали и с ходене на църка ще се опрости...
А за онлайн гледанките- тази Тара си е ала бала пълна... доволна съм от отговора на sagittrius.com...дороти отговаря ли на втори въпрос или гледа само по веднъж?

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 11:48 от Riri

# 115
Може ли да споделите някой ходил ли е при Себа от Шемшево близо до В.Търново и какво ви е мнението?
Разбрах че освен за ясновидство я търсят много и за болни.Помага ли и как точно?
Колко струва посещение при нея и всичко, което би било от полза. Може и на ЛС.
Аз съм ходила отдавна при нея.Познава много! И най-вече я търсят наистина болни хора и хора,които имат направени магии. На мен също ми е разваляла магия! Няма такса,колкото й оставиш. Единственото,което при нея не ми харесва,е че има страшно много хора и повечето от тях чакат пред къщата й от предния ден....и чакането си е доста....

# 116
  • София
За Малина да ви кажа. И аз четох нейни политически предсказания в Интернет, които не са верни. Явно за да прави верни предсказания, й е нужен личен контакт с лицето. Не искам никой да агитирам за нищо, просто споделям.

# 117
Оjavascript:void(0);х, предизвикала съм дискусия, съжалявам, исках да споделя моят личен опит. Аз също до преди 3-4години се интересувах много, обиколила съм всички врачки в района, изчела съм много окултна литература, мислех че могат да ми помогнат, друг път!!! Всеки от нас има своята лична карма, разбрах, че тръгвайки да решавам даден проблем, след броени месеци се оказвам в още по-лошо положение и с още по-голям проблем! Това е отказ да си понесеш последствията, в следващият момент, този отказ ще ти струва още повече!!! И всички тези хора, които си мислят, че са Богоизбрани... така, наготово дава само ....javascript:void(0); , а това, с което общуват тези хора са духове от низшият астрал, аз самата съм имала допир с тях, писала съм, можех да влияя върху човешкото поведение, наистина , страшно е, внимавайте, можете да платите безумно висока цена за любопитството си! Поздрави на всички, не ми се обиждайте, не ви съдя, аз самата съм минала през това, просто това е споделен опит!!! Мога да пиша още много... поздрави на всички!

# 118
jdg- ние тук обичаме да дискутираме, не съжалявай!:)
Разбира се- казваш си мнението, ние нашето...

За общуването с мъртви- знам, че е опасно и непрепоръчително, присъствала съм на такива сеанси..и то без да съм го желала- така се е случвало. знам как се прави и никога не бих го направила Naughty
Но има хора..като тази Станка  от Димитровград, тази от Ребърково- те не правят специални повикавания на духовете на мъртвите, а ги виждат и чуват посланията им, ако те имат нещо да кажат!
Дарбата на ясновидеца..винаги се дава за добро според мен. Но някои се опияняват от властта, която могат да имат и почват да правят магии, да урочасват..но ти като отидеш при тях- ти им го усещаш в аурата, че са нечисти хора.

Но врачките при които аз съм ходила..човешката са били всичките чистоплътни. И за това и не се чувствам виновна пред Бог или който и да е Peace

# 119
Но врачките при които аз съм ходила..човешката са били всичките чистоплътни. И за това и не се чувствам виновна пред Бог или който и да е Peace

Да, тъй като всяка ситуация е частен случай, аз си мисля, че това, което правим, се определя като правилно или грешно в зависимост от намеренията ни. Ако нещо се прави с чисти намерения, няма за какво Господ да ни наказва. А ако съм имала някога колебания, то е било най-вече заради нетърпението ми да си дочакам съдбата и съм искала от Господ сила и търпение, не точно извинение. Но щом съм решила да търся информация на такова ниво, значи така съм усещала, че е правилно. То е ясно, че чак светци по земята няма, затова кой каквото прави трябва да знае, че това си е между него и Господ, няма как друг човек да е способен да разбере помислите и намеренията ни в дълбочина.   

Общи условия

Активация на акаунт