Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 213 154
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Попаднах на интересно сайтче http://www.free-tarot-reading.net/ бих казала, че гледането с картите таро си беше доста добро чак се учудих от отговорите.  Shocked
и на мен ми познаха сиггурно има нещо в този сайт  Grinning, а за прогнозите - по-скоро отиват към съветите

За Дороти - усети ситуацията и неща за характера ми, за бъдещето ми се стори уклончива особено като стана въпрос за време.
 оттук http://www.powerfulpsychics.com/ не получих прогнози, а съвети,  не знам дали е типово.

ако някой знае още такива сайтове да поства, че в нета е като море от такива

# 226
Ryannn wavey
Не знам какво енергитизира тази руса жена Здравчева , но ти спокойно можеш да си се самоенергитизираш, че и други хора- с това блестящо чувство за хумор! tooth tantrum smile3501 newsm62
Извини ме, че се разсмях на обясненията ти- сигурна съм, че си имала сериозни основания да отидеш при нея. но така живописно я обрисува тази жена, че направо се кикотех с глас rotfImbo
Иначе, разбира се, ти съчувствам за загубеното време и нерви, но пък усещането за смешното във всяка ситуация  си го имаш! newsm10 smile3501 не е лошо всички да сме така! newsm08
Благодаря ти, че сподели за нея- да я знаем, а и за настроението newsm53 smile3525
--------
Simple Smile)) Честно казано, всичките ми сблъсъци с окултното до момента са баш такива.Ако седна да напиша очерк-врачководител...голям смях ще падне. Веднъж, след поредния абсурд,който ме беше отвел в някакъв пущинак, спрях на  едно  отклонение по пътя,че имах нужда се посъбера, поревах си над картата , която стоеше за ориентир на волана, после се засмях, понеже беше безумно,пак поревах и отидох , след врачката, да спонсорирам и OMV,че да се прибера , все пак.
Знаем, не  е луд тоя, който яде баницата, но  никой и не тръгва по този път от добро  и категорично немалко феномени злоупотребяват здраво с хлебните изделия.
Оставам с надеждата, че все пак ще открия Човек с истинска  дарба, а дотогава-смях, сълзи, перални...една ми обясни, че като ме "оправела" трябвало да й подаря телефон...
Впрочем, мн. внимавайте с майсторките по телефона-това е отделен раздел, направо.

# 227
Здравейте!
Ирина е Петя Димитрова, която издава в. Свръхестественото от доста години. Всъщност наскоро след промените започна да излиза този вестник. Тя е медиум, вижда в минали животи и има още много дарби. Ето линк към сайта й.   http://www.svruhestestvenoto.com/index.php?option=com_content&am … 78&Itemid=103. Там има и телефон за връзка.
Бях ходила при нея преди12 години във връзка с болести на децата ми. Тогава ми каза, че след няколко години дъщеря ми ще се излекува напълно от асмата, до като докторите твърдяха, че това е заболяване за цял живот и до края на живота си ще трябва да ползва инхалаторите.  И тогава , както и сега ми каза да съм по- уверена, да си повярвам и че знам как да я излекувам. Аз отдавна се колебаех да й направя лечебно гладуване , защото беше още малка, но се реших и го направих. Две гладувания с изчистване на черния дроб бяха напълно достатъчни. Ето, че 14 години по- късно тя си е напълно здрава, противно на мнението на докторите, че това не може да се случи. Този път я търсих във връзка с проблема си, за който писах малко преди това. Тя веднага влезе в живота преди този и ми разказа много интересна версия. Е, аз разбира се няма как да я проверя, но тя ми описа как се чувствам аз сега и защо и как и защо така се чувства другия човек, защо се държи така към мен, защо са такива отношенията ни. За тези неща от сегашния ни живот няма как да знае. Описа ми какво се не случило между нас и как се е проектирало в сегашния ни живот и какво трябва да направим за да уравновесим кармичната енергия в това прераждане.
Малко са /според мен/ ясновидците които могат да виждат в минали животи, а някои от тях като Божидар виждат , но казват че имат забрана да казват.

# 228
Ryannn wavey
Не знам какво енергитизира тази руса жена Здравчева , но ти спокойно можеш да си се самоенергитизираш, че и други хора- с това блестящо чувство за хумор! tooth tantrum smile3501 newsm62
Извини ме, че се разсмях на обясненията ти- сигурна съм, че си имала сериозни основания да отидеш при нея. но така живописно я обрисува тази жена, че направо се кикотех с глас rotfImbo
Иначе, разбира се, ти съчувствам за загубеното време и нерви, но пък усещането за смешното във всяка ситуация  си го имаш! newsm10 smile3501 не е лошо всички да сме така! newsm08
Благодаря ти, че сподели за нея- да я знаем, а и за настроението newsm53 smile3525
--------
Simple Smile)) Честно казано, всичките ми сблъсъци с окултното до момента са баш такива.Ако седна да напиша очерк-врачководител...голям смях ще падне. Веднъж, след поредния абсурд,който ме беше отвел в някакъв пущинак, спрях на  едно  отклонение по пътя,че имах нужда се посъбера, поревах си над картата , която стоеше за ориентир на волана, после се засмях, понеже беше безумно,пак поревах и отидох , след врачката, да спонсорирам и OMV,че да се прибера , все пак.
Знаем, не  е луд тоя, който яде баницата, но  никой и не тръгва по този път от добро  и категорично немалко феномени злоупотребяват здраво с хлебните изделия.
Оставам с надеждата, че все пак ще открия Човек с истинска  дарба, а дотогава-смях, сълзи, перални...една ми обясни, че като ме "оправела" трябвало да й подаря телефон...
Впрочем, мн. внимавайте с майсторките по телефона-това е отделен раздел, направо.
Мен ако ме питаш, си готова за писател, направо виждам Джеръм К. джеръм от 21 век, в БГ, жена newsm68 smile3523
Извън шегата- сигурно си права, че много от т.нар. ясновидци хич не виждат ясно.. Нямам голям опит, но май е така... newsm78
Кажи за телефонните специалистки- май и там нещо са сгафили яко? Crossing Arms Grinning

# 229
  • Sofia
Здравейте!
Ирина е Петя Димитрова, която издава в. Свръхестественото от доста години. Всъщност наскоро след промените започна да излиза този вестник. Тя е медиум, вижда в минали животи и има още много дарби. Ето линк към сайта й.   http://www.svruhestestvenoto.com/index.php?option=com_content&am … 78&Itemid=103. Там има и телефон за връзка.
Бях ходила при нея преди12 години във връзка с болести на децата ми. Тогава ми каза, че след няколко години дъщеря ми ще се излекува напълно от асмата, до като докторите твърдяха, че това е заболяване за цял живот и до края на живота си ще трябва да ползва инхалаторите.  И тогава , както и сега ми каза да съм по- уверена, да си повярвам и че знам как да я излекувам. Аз отдавна се колебаех да й направя лечебно гладуване , защото беше още малка, но се реших и го направих. Две гладувания с изчистване на черния дроб бяха напълно достатъчни. Ето, че 14 години по- късно тя си е напълно здрава, противно на мнението на докторите, че това не може да се случи. Този път я търсих във връзка с проблема си, за който писах малко преди това. Тя веднага влезе в живота преди този и ми разказа много интересна версия. Е, аз разбира се няма как да я проверя, но тя ми описа как се чувствам аз сега и защо и как и защо така се чувства другия човек, защо се държи така към мен, защо са такива отношенията ни. За тези неща от сегашния ни живот няма как да знае. Описа ми какво се не случило между нас и как се е проектирало в сегашния ни живот и какво трябва да направим за да уравновесим кармичната енергия в това прераждане.
Малко са /според мен/ ясновидците които могат да виждат в минали животи, а някои от тях като Божидар виждат , но казват че имат забрана да казват.

Тази Ирина дава ли консултации по телефона или само с лично виждане стават нещата? Благодаря предварително  Hug

# 230
Това е телефона на Петя Димитрова - Ирина:GSM: 0888 222 853. Не е импулсен. Аз се уговорих с нея за лична среща и ходих на място. Не знам дали консултира по телефона, но според това, което пише в сайта, може би го прави. Все пак можете да се чуете и тя ще Ви обясни.

# 231
И аз да се включа за тази Тара. Писах мейл, но съм забравила. Съответно чета тук за нея и пиша още един мейл, само че от акаунта ми в гугъл. И познайте - получавам писмо и в абв и в джимейл  Simple Smile
със важни дати 23.12 и 27.12  Laughingпри едно и също име и дати на раждане, и при един и същ въпрос. Пише - след тази дата, три месечен период на пари и кариера, последвани от три щастливи месеца в личен план Simple Smile
Тия, дето гледат на таро и ги бяхте пуснали тук ми познаха, но подозирам психологически елемент, така че много им нямам вяра.
Искам да питам също за себа от шемшево...доколкото знам, тя е лечителка, брата на моя състудентка го водеха да се лекува от нещо при нея, но не помня...дали беше епилепсия или друго сериозно заболяване Thinking ако знаете подробности, ще съм ви благодарна, да ги споделите.

п.с. нещо не ми се спонсорират псевдоврачки вече!

# 232
... пробвах един от безплатните сайтове, който една съфорумка ми препоръча-   http://www.psychicsource.com/
Отговориха ми хората след 3 дни, подробен отговор, без зарибявки. Ако искате- опитайте! newsm53

Някой ползва ли този сайт вече? На мен ми отговориха само след ден и то с подробен и много специфичен за ситуацията отговор, направо не очаквах. Дороти също писа конкретни и точни неща, но е по-кратка. Интересно ми е при други какво се е случило.

Akuma, благодаря за споделения сайт, според мен е добро попадение! Peace  

Всъщност нека благодарим на No_Sense  bouquet- тя ме "светна" за този сайт Simple Smile
Ако някой друг е пробвал при тях- наистина ще е интересно да чуем /по точно прочетем/ Grinning bowuu

# 233
Много странен ми се струва случая с Дороти.. на мен ми изпрати отговор състоящ се от 6 изречения съвсем точни, никакви спамове и никакви предложения за платено ясновидство newsm78

И на мен Дороти ми изпрати конкретен отговор, е, не 6 изречения, но достатъчно ясен. И не ми спами нищо Rolling Eyes
А тара, малее, ужас! Аз се "отспамих" от техния сайт, не им ща хороскопите Sunglasses
само да кажа- и "моята"  дата - дето Тара мия каза- е 23.12. Laughing Joy
И после три месеца цветя и рози Joy

# 234
Тара е ясна, на всички е писала едно и също, с еднакви дати и срокове.. Има и други сайтове като нейния, едно време се забавлявахме с такива, напълно несериозно е. По-лошото обаче - за Дороти. И на мен ми отговори с много конкретен и специфичен отговор, верен, що се отнася до настоящето, не очаквах. Реших да я пробвам с втори малко по-различен въпрос, който зададох от същия е-мейл, със същото име. Познайте. Отговори ми по начин, който е напълно несъвместим с първия отговор. Simple Smile Сега май ще взема да пробвам и онзи psychicsource.com сайт с втори въпрос.

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 08:48 от soul81

# 235
На мене Дороти не ми отговаря вече втора седмица. Писах й пак, предполагайки, че е пропуснала първия ми мейл, но отново няма отговор...  Sad

# 236
didodarren и аз и писах два пъти и не ми отговаря Rolling Eyes

# 237
Момичета, можете ли да ми препоръчате изпитан човек да разгадае нещо за бъдеще ми от Пловдив? Благодаря предварително   bouquet

# 238
Момичета, можете ли да ми препоръчате изпитан човек да разгадае нещо за бъдеще ми от Пловдив? Благодаря предварително   bouquet
Ани от Пловдив,досега само положителни отзиви...поне аз още не съм чула нито един отрицателен коментар за нея.
Аз също имах "срещта" с нея в скайп, след НГ ще кажа дали това,което ми е казала е станало!

# 239

И аз те съветвам да пробваш с Ани от Пловдив. И после ни пиши какви са впечатленията ти, поне към настоящето, че много хора се вълнуваме от нейната успеваемост.

Общи условия

Активация на акаунт