Любители на котки тема 56

• 57 174
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Месечинка, откъде взе "легените"? Чудя се дали Рижко ще лежи в такова креватче.
Иначе твоите огледални образи са страхотни.
Ох, тази Ленче я съжалявам. Все като гостенка ли ще се чувства?

# 421
  • Варна
А, хич даже не е гостенка, просто е изключително неконфликтна. Предпочита да отстъпи на Кетя вместо да влиза в двубой, а Кетя се възползва. Тази сутрин сипвам в двете панички гранули, Кетя се насочи към нейната, но Ленка нали е по-едра я избута, застана по средата и започна да хрупа и от двете Joy Кетя само стои и мига, явно не беше и толкова гладна.
А "легените" ги взехме от Джъмбо - водят се за кученца, но нашите много ги харесаха, защото са поларени и много мекички.

# 422
Добро утро и от мен и привет на всички нови попълнения. По темата котка vs. ново обзавеждане, според мен, ако човек наистина обожава котките, едно ново обзавеждане не би го накарало да се раздели с домашния си любимец. И нашият направи много поразии и продължава да ги прави, но колкото и да се ядосвам понякога, и през ум не ми минава да го харижа на някой друг. Още повече, че нали уж ние бяхме тези, които го спасихме. И сега си носим кръста. Много вечери изобщо не можем да спим ( всъщност напоследък като си разменихме местата с мъжа ми, сякаш по успявам да се наспя), диваните вече са надърпани, украсите са скрити - или поне тези, които не са пострадали, кабелите на системата на мъжа ми най-редовно са прегризни. А напоследък имам чувството, че като влезе в мивката се опитва да се изпикае вътре. Някак леко си навдига опашката, а после го виждам да рови вътре. Ходих да душа, но сякаш не ми мирише на котешка урина. Мирише повече на някакъв метал, а знам, че котешката урина мирише много силно. Все пак имам някакви подозрения и започвам да се чудя дали вече не е започнал да препикава и дали не е време да го кастрираме...

# 423
  • Варна
Здравейте и от нас. Нашата писанка взе да се посъвзема след кастрацията. Вчера я оставихме в 8.30 ч., два пъти се чухме с доктора и ни казаха да постои повечко и да си я вземем в 17 ч. Ходихме и си я взехме милата. Беше с разширени зеници, влажни очи, слаба и залитаща. А на фона на всичкият този стрес я бяха сложили в клетка над едно огромно куче. Това не мога да го разбера. Това е Обединената ветеринарна клиника във Варна. Операцията мина добре и съм им благодарна, но такива пари правят, защо не си направят две стаи стационар, отделни за кучета и котета. Това е още един допълнителен стрес на животинките да съжителстват с други и то не от техният вид. Цяла вечер се гушкахме. Едва към 22 ч. се понадигна, поразходи залитайки и хапна съвсем малко консерва. Днес е по добре, дори скочи върху ракла и аз се стреснах.

А за легълца, може да си вземете от саморъчно направените от Анимал Хелп Варна. Страхотни са, първите ходих аз да ги снимам. Направени са с много любов и старание за една хубава кауза - да се покрият натрупаните сметки на животинчета по клиниките и да могат да помагат отново на нови. За коледа ще ходим в Бургас, така че и от там някой ако си хареса легълце или нещо друго от нещата мога да му ги донеса, без да се налага да ползва транспортна фирма.

Ето го албумчето с легълцата и другите неща: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.295688747137875.73094. … 426974&type=1

# 424
# 425
О, вашето коте е компютърно грамотно.  Crazy Гледам, работи на лаптопа.  Party

# 426
Месечинка  Mr. Green много се смях на сравнението с легени  Joy Много блажено спинкат госпойците, явно са слушали през годината  Heart Eyes
На Мацухи ще му изям рижата опашка, само да го хвана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 427
А за легълца, може да си вземете от саморъчно направените от Анимал Хелп Варна. Страхотни са, първите ходих аз да ги снимам. Направени са с много любов и старание за една хубава кауза - да се покрият натрупаните сметки на животинчета по клиниките и да могат да помагат отново на нови. За коледа ще ходим в Бургас, така че и от там някой ако си хареса легълце или нещо друго от нещата мога да му ги донеса, без да се налага да ползва транспортна фирма.

Ето го албумчето с легълцата и другите неща: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.295688747137875.73094. … 426974&type=1

И аз това щях да предложа!   bouquet

# 428
  • София
Здравейте,

Приемате  ли нови членове? Mr. Green
От няколко месеца сме горди собственици на Пухчо, бял персиец,
роден на 01.09.2011. Голям лакомник и много гальовен.
Много мило коте, но от ден на ден става неудържимо скоклив и бърз.

И един въпрос, ако ми позволите - Как опазвате елхите?
Почти невъзможно е да го държи надалеч от всякаква украса... Crazy
Благодаря ви за съветите и спокоен и топъл уикенд!

# 429
Добре дошла, Муци.
Ами някои изобщо си нямаме елхи ... поне тази Коледа. Laughing

# 430
  • In a surreal moment!
Привет и от нас!
Добре сме и дори се припичаме на слънчице, то в това топло време какво ли друго да правим  Grinning

Мама иска анфас, ама нямаааа...

Черното ми момче, на мама буцата...

Добре дошли на новите! Разполагайте се и плащайте данъци необичайно често!  Grinning Peace

Адашке, да ти е живо и здраво момичето и нека е все така всеотдайна мама осиновителка като теб самата!  Heart Eyes  bouquet

У нас никой не се интересува от украси, елхи  и прочие. Дори когато бяха по-малки, дори когато бяха петима. Еее..., Маша се е вторачвала в някое блещукащо нещице, но до разрухи не се  е стигало. Предполагам енергията се изразходва навън и като се приберат е време за хапване, гушкане и сън. Напоследък Маша си е избрала да спи върху бойлера и е много стряскащо, когато си мислиш, че си сам на тоалетната пък нещо току пришава над главата ти  Mr. Green  
Днес хапнаха печен св. дроб и са се натъркаляли по легла, столове и....Писанчо се  е разчекнал пред камината - с лапите протегнати нагоре, сякаш ще я прегърне всеки момент. Много черен горкия и не се получават снимките. В стаята тъмно ,той тъмен...тюх!

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 16:35 от ИКСИ

# 431
  • София
Бутински, красавец е твоят!!!
Много ми хареса.

Моята котка също виси в мивката.Засега само я олизва - не ще да си пие водата от купичката и това е. Като чуе да се пуска чешма, търчки и се хвърля да лочи от струята. Crazy
Започнах да я наказвам, расте, а пораженията по кожата ми са видими. Уж игра, обаче си хапе и драска яко. Оказа се доста схватлива при твърди мерки. Не зная защо закъснях, трябваше да съм по-строга от самото начало.
Споделям, че всичките ми цветенца са в тежка депресия. Линеят, жълтеят, абе...животното ги унищожи. Сега са пренесени в стаята на детето, където достъпът на Леона е ограничен. Като ботаническа градина е станало. Малкият недоволства. Но ми е жал. Гледам си ги от години, развиват се прекрасно, а сега...умират. Рови ги, кърши ги, хвърля се по тях, бута ги...ужас и безумие.
И елхата е в стаята на малкия Joy
Пердетата са наръфани отдолу, надърпани, с малки дупчици от котешки нокти.
Килимите видимо си сменят козината Joy
Къщата ни вече не е същата hahaha

# 432
  • София и Морето от време на време
Здравейте,

Приемате  ли нови членове? Mr. Green
От няколко месеца сме горди собственици на Пухчо, бял персиец,
роден на 01.09.2011. Голям лакомник и много гальовен.
Много мило коте, но от ден на ден става неудържимо скоклив и бърз.

И един въпрос, ако ми позволите - Как опазвате елхите?
Почти невъзможно е да го държи надалеч от всякаква украса... Crazy
Благодаря ви за съветите и спокоен и топъл уикенд!

Добре дошла на теб и на Пухчо. Чакаме снимки  Mr. Green
иии ......... лесно се опазват елхите като просто ги пропускаме ...  Whistling

# 433
Клонка, ние сме същите и същите въпроси си задавам.
Единственото което се промени е, че разбира, че се сърдя и ме дебне преди да направи следващата беля. Гледа ме така обещаващо, че...
Единственото нещо с което се примирих е, че нищо не е вечно. Цветята си, обаче не мога да прежаля и постоянно засаждам или купувам. Имам някаква надежда, че като го кастрирам ще се поуспокой.

# 434
Добре дошли на всички!   bouquet
Снимките са прекрасни. Simple Smile
Ние не само, че нямаме Коледна елха, но и една покривка не мога да сложа на масата или някакви украшения. За поразиите няма да се оплаквам, не ми правят впечатление. Вещите не са по-важни от едно живо същество, което е част от семейството.
Желая ви хубава съботна вечер!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт