Любители на котки тема 56

• 57 090
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
двамата ми любимци
Сисьо

Uploaded with ImageShack.us
и Алфиии

Uploaded with ImageShack.us

# 616
  • Варна
И аз благодаря за отреденото място в клипчетата   bouquet

Ние с Сенди си се търкаляме и си пием антибиотика, който явно задължително изписват след кастриране, може би против възпаления. С голям зор го натиквам в гърленцето и, усеща ме от разстояние какво съм и замислила и се покрива, по повод това, че ни разбират. Вчера обаче забравих да и дам и това ме притеснява, май утре ще взема да звънна на вета, че и не помня 7 дни ли, 10 дни ли да и го давам, че мъжа ми не запомнил вика за едното казаха 7 дни, за другото 10 дни. Едното е дните, които да пие антибиотика, а другото е след колко дни да отидем да и махнат конците. Другото което ме притеснява много се ближи по операцията, явно я дразни и иска да махне конците, и дали вследствие близането, ми се струва, че има гной до единият конец. Confused

П.С. О, Сисьо и Алф на линия. Wink

# 617
Как сте банда? Ние днес сме болнички, имаме разстройство  Sad Предпогалам, че е настинал вчера като го изкъпах, а уж му пуснах печката и го завих. Милото ме събуди в 7 сутринта да ми каже, че акал през ноща,а пак му се ака, да стана да му изчистя тоалетната. Цял ден ми е одряман и ме гледа обвинително. Извиних му се, дано ми е приел извиненията, че ако не е, не ми се мисли къде ще се изпикае, може върху главите ни направо.

# 618
Да ви споделя една много сладка снимчица, която днес случайно срещнах в нета и която е много празнично актуална. Laughing

# 619
  • In a surreal moment!
~ Касиопея ~ Аххх Сискооо, аххххх Алфредооо...вашата красота ме ранява в сърцето! Защо сте така далече, далече и не мога да ви намачкамммм.... Цун и гушшшш! Поздрави на каките и батковците , дето ви отглеждат!

tanch - КАСТРИРАЙ ПУМБА!!! НЕ ОТЛАГАЙ , ИМАШ ПРОБЛЕМ, КОТЕТО СЪЩО!!!

Бижу - и аз само припадам по разни картинки в нета, и аз не се стърпях и домъкнах една и моята интересна, ам твоята....е баш, баш...  Grinning

# 620
Като заговорихме за оакване, моят котарачец май от Симба във всякакъв вид се подрисква.
Много интересно започна да рови с крак около паничката си напоследък. Не мога да го разбера какво иска да ми рекне с този жест newsm78

# 621
Като заговорихме за оакване, моят котарачец май от Симба във всякакъв вид се подрисква.
Много интересно започна да рови с крак около паничката си напоследък. Не мога да го разбера какво иска да ми рекне с този жест newsm78
Нищо- просто иска да си зарови манджата  Mr. Green Моите така си заравят купата... с хладилника  Crazy
Бях изумена, когато ги видях за пръв път- до тогава мислех, че само кучетата заравят.

# 622
  • Варна
И Кетя рови от време на време Crazy Ленката не съм я засичала.

# 623
И Пумба заравя, даже и водата си заравя. А моя много му се смее, понеже като се изпишка или изака, излиза извън тоалетната и започва да заравя около нея, много е прост милия Joy

# 624
И Пумба заравя, даже и водата си заравя. А моя много му се смее, понеже като се изпишка или изака, излиза извън тоалетната и започва да заравя около нея, много е прост милия Joy
Моят не заравя ядене и вода, а с тоалетната прави същото, само , че не около тоалетната, а плочките на банята.

# 625
  • София
Сиско е изумително красив котарак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как обожавам такива пухляви котчици  Hug

# 626
Хич не е прост той, не ще да си цапа лапичките. Кара също не заравя, обаче тя е принцеса - като ходи до тоалетна стъпва само с задните крачета, предните отвън - да не се изцапа нещо, за разлика от баткото, който е роден за миньор - копае ли копае...
buttinsky, моят риж звяр така си заравя купичката като не му харесва храната или просто като е свършил с яденето, обаче той е специален вид чешит - заравя със списания или вестници, в краен случай торбичка, ако си докопа някоя.

# 627
Именно, точно като не му харесва прави така. Мисля да я оставя на бездомните му братовчеди пред блока. Те предполагам като по-гладни няма много да й се насландисват.

# 628
Чакайте да ви разкажа смешка!
Joy Такива обърквации май са често срещани. И на нас ни се е случвало преди.

... Животните разбират нашите думи.
Котьо, дали думите или по-скоро усещат вибрацията на / и намерението, което човека излъчва в такъв момент?
...Мисля си, че това е и причината да усещат когато е болен човек - здравия човек вибрира на една честота, а болния на друга.
Разбира се че не разбират думите, но това точно е най-интересното. И без думи успяват да разберат за какво става въпрос. Интонацията на гласа, хормоните на човека, настроението - има много сигнали които издават намеренията ни. За вибрации няма да се съглася, но болните хора определено са различни от здравите от гледна точка на миризмите и звуците, които животните долавят от тях а ние не. Обучени кучета могат да доловят когато някой има рак, но чрез изключителното си обоняние, не магически вибрации  Wink

# 629
  • на брега на морето
А моя много му се смее, понеже като се изпишка или изака, излиза извън тоалетната и започва да заравя около нея, много е прост милия Joy
Хич не е прост той, не ще да си цапа лапичките. Кара също не заравя, обаче тя е принцеса - като ходи до тоалетна стъпва само с задните крачета, предните отвън - да не се изцапа нещо, за разлика от баткото, който е роден за миньор - копае ли копае...

rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт