Любители на котки тема 56

• 57 090
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
  • София

Анди е заел резонното си място при играчките

Вариации на любимата поза "всички крака към тавана"

Портрет

# 631
Ох, голям е плюш Анди Heart Eyes
Искам да му намачкам белия пухест корем Laughing

# 632
  • София
Голям сладур е Анди, ще му изям сладкото носле!

# 633
Атти, много е красив Анди!   bouquet
Явно, торбичките са любимо убежище на доста котки...  Joy

tanch, благодаря ти, че споделяш историята на Пумба! Simple Smile Преди да я прочета, бях убедена, че аз имам най-големия калпазанин, а той бил направо ангелче пред вашия  Joy Иначе Пумба толкова миличък и хрисим изглежда на снимките... Simple Smile

# 634
  Момичета, трудно преживявам загубата на моя жълтурчо SadИскам да си  взема   котенце, ако пък намеря същото, ще е  страхотно.Дъщеря ми и тя взе да пита къде е ...Аз съм от Русе, ако някоя от вас  наблизо подарява, или знае за такова, много ще съм ви благодарна.Този път ще живее вътре , категорично.

Проверих из нета, но няма, все ги  осиновяват преди мене.Даже  имаше един , беше му като двойник, сън не спах да се обадя...ама го дали.

# 635
  • София
 Lei@, съжалявам за котето..
Рижо ли търсиш?

# 636
Lei@, съжалявам за котето..
Рижо ли търсиш?
Mного ми се иска да е рижо, имам  някаква  необяснима слабост към тях.Още повече пък сега.

# 637
  • на брега на морето
Mного ми се иска да е рижо, имам  някаква  необяснима слабост към тях.Още повече пък сега.

И аз имам определена слабост към рижавите котки. Коледа ще ти донесе едно портокалче, пожеавам ти го Hug

# 638
здравейте и от нас - с Моли... не сме особено редовни, но ще се поправим...Simple Smile

Lei@, прочетох тъжната история и ти съчувствам...мн мъчно ми стана за душичката  Sad
Да, вземете си ново котенце, да ви радва и по-лесно да приемеш загубата на Рики...

Атти, мн е сладурест Анди ( аз с моята слабост към бели писанчета... едва се стърпявам пред гледката на това красиво пухче- само за мачкане Heart Eyes Crazy

Аз, като една горда мама- да се похваля с щерка си- на 2 месеца и вече под светлините на прожектора Simple Smile Моли-позьорката  Laughing

p.s- nolia, връщам се назад по страничките- ама разкошна еееее твоята маца Heart Eyes нечовешка!!!

# 639
Реших все пак да кастрираме Мацухи. Утре ще е събитието. Много ме е страх, гузна и виновна се чувствам, че се намесвам в природните закони. А той е много миличък и гушкав напоследък. Един такъв невинен, а аз гадното и пресметливо двуного какво му кроя само... Rolling Eyes
Дано да не го боли много след като излезе от упойката. Моля ви, стискайте палци всичко да е наред Praynig

ros4enka, много е хубава щерка ти  Heart Eyes

# 640
buttinsky , нашата вет казва, че те не усещали промяна и не ги боляло... мисли си, че така ще направиш голямо добро за неговото здраве и вашето спокойствие Simple Smile стискам палци бързо да се възстановите Hug

# 641
buttinsky , нашата вет казва, че те не усещали промяна и не ги боляло... мисли си, че така ще направиш голямо добро за неговото здраве и вашето спокойствие Simple Smile стискам палци бързо да се възстановите Hug
Абсолютно съм съгласна и не само това, ами като че ли и им олеква, няма го тормоза на постоянния нагон. Като кастрирах Господин Котка очаквах да стане по-мързелив, но не, напротив, стана още по-игрив ( без вече да е толкова агресивен), вета даже се шегуваше, че му било олекнало на животинчето  Mr. Green.
Lei@, имам приятелка в Русе, която се грижи за доста бездомничета, ще и пиша да я попитам, а ти претенции към пол и възраст имаш ли?
А моя много му се смее, понеже като се изпишка или изака, излиза извън тоалетната и започва да заравя около нея, много е прост милия Joy
Хич не е прост той, не ще да си цапа лапичките. Кара също не заравя, обаче тя е принцеса - като ходи до тоалетна стъпва само с задните крачета, предните отвън - да не се изцапа нещо, за разлика от баткото, който е роден за миньор - копае ли копае...

rotfImbo
Ти трябва да ги видиш на живо какви образи са, особено Каролина - няма такава потресена физиономия, а пък тоалетната им я чистя по няколко пъти на ден. Фръцла  Crossing Arms!

# 642
  • София

p.s- nolia, връщам се назад по страничките- ама разкошна еееее твоята маца Heart Eyes нечовешка!!!

Благодаря ros4enka! И Моли не отстъпва по чар, миловидност и най-вече по фотогеничност.  Hug Ще се радвам да виждам по-често нейни снимки Simple Smile

# 643
Цитат
Lei@, имам приятелка в Русе, която се грижи за доста бездомничета, ще и пиша да я попитам, а ти претенции към пол и възраст имаш ли?

Благодаря ти, Lumikki  Hug
Чак претенции към пола нямам , но ако може да е малко , не повече от 3 месеца, за да  свикне по-лесно и с детето.Така мисля.

Ох, ама големи сладури показвате Heart Eyes

# 644
Благодаря ти, Lumikki  Hug
Чак претенции към пола нямам , но ако може да е малко , не повече от 3 месеца, за да  свикне по-лесно и с детето.Така мисля.

Ох, ама големи сладури показвате Heart Eyes

В момента малки котета почти няма, не им е "сезонът". Има два броя малки рижковци, но те са с проблемни краченца. Иначе този любвеобвилен и бездомен прекрасник търси дом - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2332438753783&set=o.1 … 173242&type=1 , не знам дали има и годинка. Те, и по-големите котета свикват бързо, не само малките. Ще поразпитам, но се съмнявам  малко  рижо коте да търси дом по това време. Ако не ти харесва този Рижко, почакай до пролетта.

Общи условия

Активация на акаунт