Любители на котки тема 56

• 57 088
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте,

Благодаря за милото посрещане (преди няколко страници  Mr. Green)
Да ви покажа и нашия мъж Пухчо  Laughing

Вече е на три месеца. Снимките са от когато беше на около един.
Имам чувството, че вече свикна с елхата и не я напада както в началото. Heart Eyes

Момичета, простете, но не разбрах, какво означава да си плащаме данъка?

# 646
Много е красив!

# 647
  • Варна
Реших все пак да кастрираме Мацухи. Утре ще е събитието.
Стискаме палци и сиви лапи!  Hug
Грей го взех няколко часа след кастрацията, все още се клатушкаше. На другия ден си беше добре.   Ближат се усърдно два- три дни по мястото. Грей не бях го виждала да е тъй усърден откъм хигиена. Grinning

Муци, за теб плащането на данък е задължително! Прекрасна пухкава топка е Пухчо!
Плащането на данък е публикуването на снимки!  Simple Smile
Колкото повече, толкова повече!  Laughing

# 648
  • София и Морето от време на време
Муци, за теб плащането на данък е задължително! Прекрасна пухкава топка е Пухчо!
Плащането на данък е публикуването на снимки!  Simple Smile
Колкото повече, толкова повече!  Laughing

О, да!!! Направо двоен размер данък за теб и Пухчо  Wink
Разкошен малък пухххххх   Heart Eyes

Стискаме палци и лапи на Мацухи!!!

Ей момичета, като гледам някои от вас какви пухкави глезанчовци си имат (оня с варияциите 4 лапи към тавана например, един пухкаф ) направо ме обзема неистова завист. Тия моите говедца не щат да се гушкат  Cry. Дебел Чочо си е такъв от малък, ама и Мърчо се повреди. Казва се Мърчо, защото мъркаше нонстоп и децата го кръстиха. Сега вече се казва Немърчо ...
Спря да идва да ми се гушка и мърка съвсем ... Като го хвана и го гушна и протестира ...
А при мЪжо ходи и го цАлИва, а пък той го гони  ooooh!.

# 649
  • Costa Rica
Реших все пак да кастрираме Мацухи. Утре ще е събитието.
Стискаме палци и сиви лапи!  Hug

И бели лапи Laughing
Не се безпокой - на третия ден вече ще сте забравили. А и би трябвало да му изпишат обезболяващи за първите дни.

Ох, Пухчо, ох котьооооо! Hug Hug Hug

# 650
Сисьо
 Hug Hug

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

# 651
http://www.bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&task= … d=2&Itemid=26
   Оле, вижте  какво коте  намерих Heart EyesСамо да се  съгласят сега  да ми го донесат.
  Кажете, може ли да се пренесе коте от София до Русе в автобус, защото  има такава възможност?Но жената смята , че  няма да позволят да го качи , а и  се страхува дали котето ще  издържи това разстояние.Имате ли подобен опит?

# 652
   Оле, вижте  какво коте  намерих Heart EyesСамо да се  съгласят сега  да ми го донесат.
  Кажете, може ли да се пренесе коте от София до Русе в автобус, защото  има такава възможност?Но жената смята , че  няма да позволят да го качи , а и  се страхува дали котето ще  издържи това разстояние.Имате ли подобен опит?
Много е хубаво котето.
Може би може, защото и в чужбина пътуват. Други ще пишат.

# 653

Най-дългият преход на моя котарак е 1500 км. с кола. Разстоянието не е притеснително, но е желателно да е в клетка котенцето, защото не се знае как ще приеме пътуването с автобус, пък и при наличието на толкова хора допълнително ще се стресира. Може да вземете от ветеринар леко успокоително за из път.
Успех! Hug

# 654
  • Кюстендил
Ако пътува с автобус без придружител е 99% вероятно да го сложат в багажното Confused А времето е доста студено и не знам ще го понесе ли котьо. По празниците много хора ще пътуват във всякакви посоки, опитай се да намериш транспорт или поне човек, който да го придружава в автобуса.

# 655
Lei@, ето ти още един вариант, кот е русенче, дългокосмест и бивш домашен, така че най-вероятно ще има и изградени навици - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=238837166187764&set=a … type=1&ref=nf . И още един плюс - кастриран е.

# 656
  • София
Привет!

Преглеждайки си youtube попаднах на това видео, което бях забравила, че съм го качвала някъде. Леополд на него е на около месец и половина, много беше нападателен  Laughing Посмях се с умиление.

За пътуването - на животното ще му е по-добре в клетка, ако ще пътува с автобус. Стискам палци Simple Smile Обаче пък показаният от Lumikki е такъв красавец!

Стиснати палци и за Мацухи!

Касиопея, много красиво, мно-го!

# 657
  • София
Пухчо на Муци е мрррразкошен!  Heart Eyes

Бутински, стискам палци за утре  Peace Не страдай и не изпитвай угризения, а се настрой, че така му помагаш и му спестяваш терзания и болести. Преди излизането от упойка е възможно да се напишка, защото няма сетивност на тази област и не може да се сдържа, ще се наложи да го поизкъпете междувременно и да сте подготвени с кърпа. При Анди нямаше болка, нито последващи възпаления, без антибиотици и прочие. Упойката го държа 1-2 часа след процедурата, след това започна да се опитва упорито да ходи и още се олюляваше, когато взе да скача и да се катери по маси и плотове, нещо, което нито дотогава, нито след това е правил. Дори се шегувахме вкъщи, че докато са му махали нещо, да не би да са му сложили пружинки за компенсация  Mr. Green

Леополд е прекрасен малък сладък игрив котанко  Heart Eyes

# 658
  • София
Благодаря ви момичета!
И ние стискаме тогава и палци и четири бели лапи! Heart Eyes

Ето Пухи градинар.... hahaha

Ох, на нас ни е рано за кастрация, но като ви чета отсега се паникьосвам.

# 659
  • София
Щях да пиша за кастрацията. Нашият го заведохме сутринта в клиниката и го взехме към 18 ч. Не се клатушкаше, беше просто леко стресиран и напишкан. Като се прибра вкъщи се окопити и на следващия ден беше видимо по-бодър. Не се притеснявайте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт