Пиша, смятам и чета в Първи клас 2011/2012

• 35 595
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • В светлината на слънцето
Мишел, радвам се, че около вас нещата са добре, а и звучиш добре. И силно стискам палци притесненията ти да отпаднат още на следващата терапия. Hug

# 541
Благодаря, lulumbaHug
Радвам се, че ти звуча по-добре  Laughing Наистина съм добре. Притеснявам се за много неща, но в същото време съм много спокойна и уверена. Настроена съм много позитивно и крача смело напред, а децата са прекрасни и съм много щастлива. Една любов ме е обзела, може и да изкукуригвам, не се знае  Laughing

svetlaem, благодаря за идеите. Още днес, ще мина в любимата книжарница и ще се разровя да видя, какво интересно има. Тази  Пипи, много ми харесва, аз не съм я чела, а тематично може би на Еми, ще и допадне.  Peace

# 542
  • София / Пловдив
Мишел, мнооооого прегръдки за малкото геройче!  Hug

Виж и новото издание на Пипи, в него има 7 непубликувани до момента на български език глави.

# 543
  • Sofia
Мишел, радвам се и аз за добрите новини!
На предните страници сме писали за Писмата на Феликс, явно са хит сред първолаците, всички ги харесват. Simple Smile

# 544
Мишел , здрави деца ти желая,
вярвам, че с Еми всичко ще е наред.... Simple Smile

# 545
Мишел, радвам се много за добрите новини покрай вас! Стискам палци и само хубави новини!

# 546
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Привет Мишел, радвам се много да те видя отново сред нас! Hug
Наистина звучиш много позитивно и обнадеждаващо, а това е страшно важно-за да го усетят и децата покрай теб.

# 547
  • София
Мишел, уелкъм бак!  Hug
Пожелавам ти да звучиш все толкова оптимистично и ведро! Heart Eyes

# 548
Vielen Dank! Laughing
И аз вярвам, че всичко ще е наред и с мен и с децата. Знам, че заслужавам щастието си и се боря всеки миг за него.
Радвам се, че съм отново тук!
Връщам се от книжарницата закупих "Коледната Пипи" и още една книжка пак на коледна тематика за другата девойка. Еми да и я прочете! Утре Дядо Коледа, ще се чуди къде да ги сложи, че не стават в чорапчетата Simple Smile. Наистина Феликс е много популярен. Моите момичета обаче имат писмата на Феликс от миналата година. Отивам да си прибера девойките.

# 549
  • София / Пловдив
Търся сайт, с чиято помощ да спретна писмо ОТ Дядо Коледа до дребната. Т.е. трябва ми някаква шарения, към която да напиша текст и да пусна на цветен принтер. Онзи ден гледах такива готови бланки из Нет-а, а сега не мога да ги открия.

# 550
  • Пловдив
bim_bam, виж в Крокотак      Simple Smile

Моята щерка на техните бланки си написа писмото до Дядо Коледа     Simple Smile

# 551
  • София / Пловдив
bim_bam, виж в Крокотак      Simple Smile

Моята щерка на техните бланки си написа писмото до Дядо Коледа     Simple Smile

Не, трябва ми бланка на писмо от дядо Коледа до детето  Simple Smile

# 552
  • Пловдив
А какво ти пречи на такава бланка да напишеш и отговора?     newsm78

Миналата година писмото от Български пощи до детето беше на подобна бланка.

# 553
  • София / Пловдив
А какво ти пречи на такава бланка да напишеш и отговора? ....

Цветните бланки в Крокотак са с надписи "Мили дядо Коледа...", все едно детето пише до него.
Абе, гледах аз вчера и онзи ден точно каквото ми трябва, чудничко беше, даше шрифта и текста си избираш... ама да ме пита човек що не го запаметих. Сега откривам само платени сайтове.

# 554
  • Пловдив
Търся сайт, с чиято помощ да спретна писмо ОТ Дядо Коледа до дребната. Т.е. трябва ми някаква шарения, към която да напиша текст и да пусна на цветен принтер. Онзи ден гледах такива готови бланки из Нет-а, а сега не мога да ги открия.

Намерих това
http://www.kolednopismo.bg/

Мишел, много се радвам за новините, около вас.
Вчера получих 3 Коледни книжки, които поръчах. Илиан  и аз ги харесахме.

Общи условия

Активация на акаунт