Белгия - 22

• 47 938
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
 Joy Joy Joy
Имах един прятел навремето караше трабантче и разказва случка как бързал
-Ииииии карам аз към центъра като луд с 60 .............. Joy Joy Joy

# 136
  • The QC to be!!!
от Брюксел до Остенде и ни искаха почти по около 40е за влака  Thinking
Shocked Това е малко над това което ние платихме за двама в 2те посоки лятото от Централна до Оостенде.

# 137
Блонди супер, провери с кой влак ще тръгнеш и в колко пристигаш на централна гара и ще те чакам. А другите момичета се излагате.  Толкова ли сте зависими от мъжете си.  Мятайте се на влакчето и ще се почувствате страхотно!  Peace

# 138
Здравейте момичета,знаете ли дали има българин- счетоводител в Белгия?Много трябва да говори български!Благодаря ви!

# 139
  • В близката далечина...
Здравейте момичета,знаете ли дали има българин- счетоводител в Белгия?Много трябва да говори български!Благодаря ви!
Не съм ползвала услугите на тази дама , но пише че е дипломиран счетоводител в Белгия.
Роси Димитрова
Email: rosidimi@gmail.com
Дано съм била от полза Grinning

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 10:15 от lllora

# 140
Цитат
Не съм ползвала услугите на тази дама , но пише че е дипломиран счетоводител в Белгия.
Роси Димитрова
tel.02/7356322
mob.0486 738056

Това съм аз Blush. И много говоря български  Party

# 141
# 142
  • В близката далечина...
bruxelles на това му казвам аз "съвпадък" Laughing
Напълно разконспирирана си Grinning

# 143
Направо ме разконспирирахте. Laughing

Аз се 4удя откъде в последно време хора ми се обаждат и ми казват 4е ми видели данните в някакъв саит. Кои е този саит...

Поне да допълня инфото.....

# 144
Аз съм те разконспирирала отдавна  Laughing  Ще ти кажа и сайта даже  Wink
Заповядай: http://www.bulgabelga.com/      А ето те и теб :  http://www.bulgabelga.com/topic-t73.html

# 145
  • В близката далечина...
Готово на лична ти ги пуснах  Grinning

# 146
Цитат
Роси Димитрова
tel.02/7356322
mob.0486 738056

Joy  hahaha голям смях, Роси  Grinning  вече си публична личност

# 147
Да ви разкажа днес какво видях,щях да припадна.Нали обсъждахме преди време,че децата тук не спят по детските градини(училища).Та отивам днес да взема моите от училище и тъй като беше след 15.20 вече бяха в занималнята. Влизам при малките за Ния и гледам на земята,на нещо като носилка с детски размери,лежи момченце като в несвяст Shocked ,а около него другите си играят. Много се стреснах и питам лелката какво му се е случило? Ааа,нищо-вика- много е уморен и спи!!!!
Ей така начи се спи в нашето училище - носилка на земята Whistling

# 148
  • В близката далечина...
Ей така начи се спи в нашето училище - носилка на земята Whistling

И аз така получих културен шок, когато Лора премина в по-голямата група...Децата спят на килима, като искат от родителите да им донесат някакво одеало ShockedКато одеало е силно казано, много от децата бяха с чаршафчета newsm78Аз купих едно одеалце от полар и и занесах малка възглавничка...
В по-малкия клас пак спяха, но поне бяха на нещо като дюшечета (подобно на тези от ученическите ми години в салона по физическо).
Някой по-горе беше писал, че не си миели дечицата ръцете.Така е и при Лора.Но аз и още една майка (пак българка) вдигнахме врява до небесата и сега събираме в началото на годината някакви пари.От тях тя купува някакъв спец.дезинфикциращ сапун и винаги имат.Аз съм дала на Лора и едно гелче много малка разфасофка (стои и в джобчето на якето).Така когато чантата и не е до нея и на някъде на вън, започне ли да яде първо ръцете с дезинфикциращия гел и после хапването.

# 149
Веле, голям смях  Joy Не се бях сещала да ги нарека носилка, ама точно на това си приличат  hahaha В Брюксел така спяха децата, в стаята им нареждаха носилките и се тръшкаха отгоре с все обувките.  Tired Ама на мен ми идваше в повече това и си го прибирах на обяд  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт