Белгия - 22

• 47 933
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Еми хайде тогава в неделя в клубчето във Форе/Укл. Тъкмо и Нели ще е там. Дала е линк с адреса.

Бони - миналят век.  Grinning
Е то не беше толкова отдавна.....  Wink

# 121
Значи последно остава 11.12.2011 Неделя - в 11 часа

Stardust Park, Avenue du Globe 36, 1190 Forest, Bruxelles

Ако бъркам, моля да ме поправите за да няма недоразбрали, недовидели, и т.н....да няма разминаване, искам да кажа. Crazy

# 122
Гледах street view-то на google maps. Този клуб някъде около Colruyt ли е?

# 123
Лаис, като гледам има там един Colruyt, но входа е от към уличката и само да ви кажа - входа прилича на безистен  Peace

# 124
Е, момичета, май без нас ще е  Sad Мъж ми не ще да кара в неделя до Брюксел  Close В петък носи стоката, в сряда сме в посолството за пасаван на малкия, вчера беше, утре пак трябва да ходи и като му казах за неделя, рече не  Tired Можело в събота, да задържи петъчната стока, ама не и до неделя. Мислех с влака, ама са безбожно скъпи, а и после няма как да стигна до клубчето, така че не става. Но нищо. Да си изкарате хубаво и снимки, моля  Hug

# 125
  • В близката далечина...
На нас днес ще ни е първия Сейнт Николас, засега обясняваме, че това е белгийския Дядо Коледа Mr. Green
Лаис, мисли му Grinning И аз така "минах" първата година Grinning Сега се търсят подаръци и на 06,12 и на Коледа.Аргумента е , че живее в Белгия и ако не получела подарък  "и нарушавали правата Rolling Eyes" защото не пила фламанка...А на Коледа "трябвало" да получи, защото "все пак била българка"...Не мога да и оборя аргументите и сега... Снощи със сетни сили сложи морков за елените в една обувка и чаша мляко за Зварте Пит...Сутринта откри една игра с букви...не остана много очарована Grinning Защото искаше голям художнически комплек със статив и т.н....но той остава за нашия Дядо Коледа Grinning

Лори, как е детенцето, нали днес бяхте на зъблекар ?
Ох момичета измъчихме се...мина зъболекаря...едва около пет вечерта ни изписаха(сутринта от девет бяхме там).Пълната упойка си беше като тази в Бг първо газ и после пълна анистезия венозно.Две системи имаше горкото.Махнаха и четири зъбчета...добре че са млечни, и пломбираха 3броя.Пак буйства, пак беше с разширени зеници...Не може да се храни, а се беше озъбило от глад горкото 24 часа без да яде...Цяла нощ е плакала, много я боля, аз и давах Нурофен както каза доктора, но ефекта временен.Добре , че имам една дружка в Холандия тя е мед.сестра.Срам не срам и звъннах през ноща  и я питах какво друго мога да и дам.Тя каза , че за нейните 20 кг.мога да и дам 10-12 капки течен аналгин...Успокои се и заспа.Иначе е доволна, че си има всички зъбчета в бурканче с дата  и т.н. GrinningКаза че и били "боен сувенир".Днес сме пак на намачкан банан, още не може да яде нищо  Cry
Иначе за болницата съм много доволна, любезни усмихнати.Никой не те гледа в ръцете "да бутнеш".За миг не почувствах някакво различно отношение като към емигрант, напротив.Лора беше много нещастна защото Синтклас трябваше да дойде в училище, но тя го пропусна заради зъболекаря.От болницата  обаче бяха организирали Дядо Коледа и 4 Питъровци.Минаха през отделенията, дойдоха и при нас в интензивното...а там цирк.Децата излизат от упойка и се реве, буйства...но бяха много мили.Синтклас мина през всяко детенце , каза му по нещо имаше и сравнително големи подаръци съобразени с възрастта и пола на детето...Петъровците и те голямо внимание...Като си тръгваха тишина в залата, децата бяха онемели.Голяма радост им доставиха...
Разказвам във вкъщи вечерта и някак не мога да се оттърва от усещането , че им дължа пари на тези хора (имам опит с Бг болници и здравеопазнане покрай заболяване на майчето ми, за детето колко съм тичала също).Благодаря им за отношението , а те казват "това ни е работата и ни доставя удовоствие"...Мъжа ми каза, тук доброто отношение не се купува, не са като Бг лекари...
Та така минах и по този път.При нужда мога да давам подробна информация Grinning

Момичета иска ми се да дойда, но нали не мога да шофирам, а половинката ми въобще не иска да чуе да ме закара до Брюксел.Искал да почива, защото и в събота е на работа...та така , ако може да се организираме някак с момичетата които са наблизо съм "за".Иначе следващия път , живот и здраве Grinning

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 11:24 от lllora

# 126
Блонди, вземи влака, аз ще те взема от гарата. Има уикенд билет по-евтино май. Гориво за 250км надали ще е по-евтино. Не може да не дойдеш!  Heart Eyes

Лора, и ти вземи влака. На 50км си от Брюксел, за 30мин си тук.  А може да се организирате със Сони  Simple Smile   Сончеееее, къде си  Laughing

# 127
Блонди, скоро ползвах влакчето с уикенд билет - струваше 7,50 - това е отиване и връщане. Много е удобно, а и влакчетата са на всеки половин час Брюксел-Антверпен

# 128
Блонди , стига де , за какво я купи тази кола ако не я караш ?Хайде по-смело , и аз тук с един джи пи ес се вътртях в събота през нощта 1 час около Вилворд ама ей ме на жива съм и се добрах до нас  Laughing

# 129
  • В близката далечина...
Лора, и ти вземи влака. На 50км си от Брюксел, за 30мин си тук.  А може да се организирате със Сони  Simple Smile   Сончеееее, къде си  Laughing
bonni Аз сама някак не се наемам Sad имам или по-скоро нямам никакво чувство за ориентация Embarassed Напълно дезоориентирана личност съм CrazyВиж ако със Сони или някоя от девойките наблизо направим една организация съм насреща Grinning

# 130
Боже момичета ,чудя ви се на акъла! Аз на ваше място тръгвам и на автостоп Simple Smile Има толкова видове транспорт,хайде съберете се. Що да не вземете и мъжете си, хем ще се запознаят и ще си побъбрят,моя не би пропуснал такава БГ среща. Чакам снимки после и аз. Дано се съберете повече Simple Smile

# 131
  • Semmerzake, Белгия
Чудесно, че най - после се организирахме, но аз май ще ви пропусна, нещо не съм добре, а пък и не съм шофьор, зависима съм от мъжкото тяло. Ако той склони ще пиша и на Лори, но за сега нищо не обещавам. Да си изкарате супер и да пуснете малко снимки моля  Simple Smile

# 132
7.50 за две посоки? Много малко, аз мисля, че около 50-60е ще е  newsm78 Ще проверя и може и така да направим, Кики ще се радва на влака, щом Бони ще е така добричка да ме прибере   Heart Eyes (ама после ще трябва и да ме върнеш пак на гарата  Confused)
Ние сме в Лиеж, на 100км от Брюксел, помян, че с една приятелка искахме да ходим от Брюксел до Остенде и ни искаха почти по около 40е за влака  Thinking Ще проверя  Simple Smile

Жеже, тя колата дойде вчера, още не съм я пробвала, а и тепърва бая тренировки ми трябват, абсурд да тръгна с нея сега  hahaha

П.С. Проверих, 9.90 е за мен, Кики безплатно, супер, значи така ще стане  Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 20:29 от Блонди

# 133

Жеже, тя колата дойде вчера, още не съм я пробвала, а и тепърва бая тренировки ми трябват, абсурд да тръгна с нея сега  hahaha
Еми какво по-хубаво от това да пробваш новата кола по магистралата , тъкмо ще видиш колко вдига  Laughing , а пък и смартчето какво има да му тренираш- и да объркаш пътя , вдигаш го на рамо и обръщаш  hahaha

# 134
 Joy Joy Joy

Като ония виц, дето 4-ма носят едно трабантче по магистралата и ги питат - какво става, развали ли се? И те - не, бе, бързаме  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт