Белгия - 22

• 47 928
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
То пък тука щото хич не умират родилки , айде стига.......само че тука и деца умират......или сами си ги убиват ,или съседа е педофил,или приятелката на бащата ги изгорила........аз тук повече настръхвам отколкото в Бг птази тема

# 106
Привет и от мен  Wink
Аз съм бъдеща мама,
приятно ми е да се присъединя към вашата компания!  Hug
Честит празник на празнуващите днес и наздраве!

# 107
  • Semmerzake, Белгия
Честит празник от мен на всички именници! Да са ни живи и здрави ! Весело изкарване на всички !
Добре дошли на новите мами !
Лори, как е детенцето, нали днес бяхте на зъблекар ?

# 108
Здравейте на всички,

Добре дошли на новите членове на групата.

И така....за кога остава срещтата и къде. Давайте да решаваме че време не остана.

NellyDi, не се притеснявай, мога да те взема ако е към Анверс и ако е въпрос само на средство за придвижване.

Ние си ритаме всеки ден, дебелеем, абе обще взето карам страхотен бременен режим.

Още малко работа до 19/12 и после отпуск.....та да видим до кога.

# 109
Решавайте събота или неделя ?

# 110
  • The QC to be!!!
Aз съм за Неделска среща, ако е в Брюксел.  Peace

За разрешителните за работа за Българи не съм чула да са казали нещо, но не съм и гледала новините тези дни.

Не зн. цялата история за починалите родилки в Бг., но... за първоначалната диагноза на жената на 35 години, ако това е резултата от аутопсията и тя е имала симптомите... 1 секенер на б. дробове отнема 5-6 мин макс. за да се установи проблема и да се почне незабавно лечение. Но разбира се тук става на в-с за Бг. Та ми е ясно защо не са го напраивли...

Миналата седмица се обаждах на 2-3 клиники в Бг. за коронарна анджиография със скенер, и като  ми казаха колко време отнема чакането за това изследване ги попитах дали знаят защо би се поръчало такова изследвана и ако някой може да чака 4-5 дни за него, то това изследване губи всякакъв смисъл.  ooooh! С 2 думи, имаме си техника, но като не знаем за какво се използва и кога, голяма праз. В развитите държави го ползват при спешни случай и макс може да се наложи 1 ден чакане за пре-медикаментиране. В Бг. думи нямам... Прави се ултразвук на сърцето в покой на човек който има симптоми на ескимия по време на висока активност. И съответно ултразвука по време на покой е нормален. Е браво... без думи... така практикуват нашите кардиолози в 3та градска в Сф. и във 2ра.  Confused Бог да пази хората, че лекарите ни явно са скарани с елементарните принципи на диагнозата и симтомите.  Sick

Бони - миналят век.  Grinning

# 111
И на мен неделята ми е по-удобна, в събота също бих могла, ако началния час не е късен. Ако е извън Брюксел, ще пропусна този път Simple Smile
Като четях лятото предишните теми, видях, че сте се събирали в Кидс Фактори. Имаше и предложение от bonni за клуб в Uccle...

# 112
Лиота, добре си дошла сред нас  Hug

Жеже, съгласна съм с теб  Peace  Уууу, толкова не те харесвах преди, пък сега какво стана  hahaha

Брюксел, добре си сложила питане в червено. Отсега усещам, че докато се наканим да се организираме и то уикенда минал  Close 

Да се види кои мами клонят към Брюксел, и кои към Антверпен, явно в едно от двете ще ни е срещата. На нас лично и двете са ни на еднакво разстояние, така че когато и където кажете. Само да действаме, че време не остана  Party

# 113
Аз съм точно по средата на Брюксел и Антверпен така че ще дойда където и да е , в неделя ли последно?В колко - в 2 часа?

# 114
2ч, ама къде?  Laughing Според мен 2 е малко късно, ако е неделя, от гледна точка, че ще прекараме поне по 4ч заедно, някои ще се прибират по-надалече, къпане, ранно лягане за понеделник... Мисля, че може би 11 или 12 е по-добре  Thinking

# 115
Всъщност на мен ми е по-удобно в събота , ама айде поне в 1 , 11 много рано , трябва да станем в 8.30  Crazy
А и в неделя ще е голяма лудница не мислите ли , тъкмо да не бързаме за подготовката за понеделник

# 116
Имаше и предложение от bonni за клуб в Uccle...

То клубчето не е точно в Юкъл, точният адрес е този - Stardust Park, Avenue du Globe 36, 1190 Forest, Bruxelles
това е и сайтът Stardust Park клубът е много хубав, тъй като е подходящ и за малки (ама не много малки) - като моите малки диваци и за по-голями някъде към 8-10 годишни!  Мен лично ме беше страх първият път като ги пуснах там и тримата - клубът е огромен, тия се разхвърчаха в трите различни посоки и аз като попарена на кръстопът се чудех на къде да хукна.  Crazy Crazy Crazy

Ние в неделя правим 8 годинки и тъй като нямаше свободни часове за РД във въпросното клубче, решихме, че ще отидем на свободно към 11 часа - ей така да се навилнеят децата. Така, че който има желание - аз и моите дивачета ще сме там  Peace По-късно става такава лудница, че можеш да си изгубиш детето и да изпаднеш в пълна паника докато не го откриеш - изпитах го и повече няма да отида там след 13 часа!

# 117
Аз лично изпитвам ужас от лудницата , а и целта не е ли да се запознаем и да си побъбрим отколкото да търчим след децата , ако ще е така аз взимам и мъжа ми да бяга той

# 118
  • The QC to be!!!
Да се види кои мами клонят към Брюксел, ...
Aз не влизам в тази категория, така, че ще пропусна тази среща. Приятно изкарване.  Peace

# 119
4естит празник!
На мен в неделя към обяд също ми е удобно.
Лека ве4ер на вси4ки!

Общи условия

Активация на акаунт