Белгия - 22

• 47 949
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Не знам за носилките , обаче аз какво видях току-що Shocked
Едно дете от на Ники класа -легнало в една локва в този студ на двора пред всички , е не.............просто не издържах и отидох при една от госпожите и я попитах дали е нормално това при положение че тя е на 1 метър от него и тя отиде да му направи забележка ,но държеше още 2-3 дечица от най-малките и те съответно за да я последват стъпаха до едно в локвата , значи тези деца цял ден ще са с мокрите крачета  ooooh!
Каквото и да ми говорят , това не е нормално съжалявам , това е изродено спокойствие  Stop
Изобщо не ми е спокойно когато детето е на училище , ама изобщо  Sad

# 151
Точно тази сутрин коментирахме с мъжа ми, че иманно заради това спокойсвтие, или по-точно казано непукизъм, тук така ги снасят децата - по 3 едно след друго, после кое сополиво, кое болно, кое мръсно - никой не обръща внимание. Затова могат да си позволят така 3 породени. Аз бих се побъркала  Crazy За мен също не е нормално подобно отношение, ама...   33uu

# 152
Ти остави сополиво , всяка сутрин една майка пак на едно дете от нашия клас , го оставя на улицата да отиде сам до училището , защото в колата и има и едно бебе , т.е малкия трябва да пресече 2 улици , то не че е кой знае движение но все пак детето няма 4 годинки , и вчера го настигнахме и го хванах за ръчичка и влязоха заедно , ами аз ако съм някоя изродена , спокойно можех да го заведа до вкъщи и примерно .........знаете какви са вариантите по-нататък .......
"Гледам и не вярвам на ушите си" дет' се вика  Rolling Eyes

# 153
 Сега като сме почнали айде и аз още една случка,която не мога да забравя.Нали знаете има едни колички,които се прикачат отзад за колелото да си возиш децата като ремаркенце. Един съсед ненормалник си е прикачил тази количка за мотопеда!!!!! Shocked и диша онова ми ти детенце газове и как може да го излага на такъв риск!? бе хванах се за главата. Два пъти съм го засичала и исках да го снимам,но много бързо изчезва

# 154
Ужас! Това май е достатъчно като коментар на тези случки!
Аз съм такава паника, че не знам с какво сърце ще го оставям Алекс на училище. И това със спането на земята ме уби. Еми явно им се спи на дечицата, може ли да ги мъчат така. Аз и сега вечно се карам на свекървата, че и тя все ги върши едни... после ми вика, че не мога от всичко да го предпазя. Да, ама ние семейството сме първите, които трябва да се погрижим децата да получат най-доброто откъм грижи и възпитание.  Crossing Arms

# 155
Да, обаче според мен грижите за децата до тук се свеждат до едното ядене и ср..е , това са моите наблюдения от няколко семейства тук .Наяло ли се е детето и изходило ли се е , си е супер  ooooh!
Кажете сега колко се събрахме за срещата

# 156
Аз съм там, може би с една приятелка....

# 157
Аз също идвам с малките,Влади не изяви голямо желание

# 158
Здравейте,

Аз нещо изобщо не съм добре днес. Цала нощ имах киселини и цял ден повръщам. Не знам как ще се чувствам утре. Ако съм добре, там съм...ако ли не....ще пропусна. Все пак и малки деца ще има а незнам какво ми е.

# 159
Бони, или който е ходил в това клубче, разгледах снимките в сайта му, освен, че задължават да си направиш карта за две евро за следващи посещения  Twisted Evil , не виждам да има възможност да си седим на маси и същевременно да виждаме чайветата  Thinking Ресторантът е отделно. Трябва ли да препускаме след тях постоянно?  Crazy

# 160
Четох, че от кафенето се виждат само някои от атракционите...
Цитат
cafétaria séparée de la plaine de jeux. On a une vue sur certains jeux, mais on ne peut pas y accéder immédiatement en cas de souci. Bref, on ne peut pas laisser ses enfants (sauf des grands) jouer tout seuls en prenant un verre
Аз ще съм там с големия син. Нямам идея как ще се разпознаем, обаче Laughing

# 161
Ех, хубаво се очертава да прекарате, момичета, браво за инициативата. Ние ще пропуснем, защото много искам да я пазя здрава, предстои ни рождения ден следващата седмица...пупу пу.
Много ви пожелавам да си прекарате весело!

А пък аз подемам нова тема, като се завърнете, да дадете съвет, моля... Къде ще празнувате Нова година? На мен ми се иска да отидем някъде извън вкъщи, да не шетам и по празника...не стига Коледното готвене, ядене до преяждане и миене и подреждане после...Искам да ме глезят. Искам хотел с празненство, ядене, свободно разхождане и веселене с малката и с таткото. Много трудна задача ми изглежда, но може да знаете някое уютно местенце около Брюксел? Аз гледам хотели за Лил, ама не знам, чудя се дали биха имали Новогодишна трапеза в ресторантите...офертите, които предлагат по сайтовете си, не включват вечеря...  newsm78

# 162
Ето в това ранчо сме били и по принцип си го пазим като вариант за някоя нова година (тази се прибираме в БГ). Разгледай. Не е до Брюксел, ама то в тази малка Белгия всичко е близо  Hug

Лаис, като видиш къде има група хубави и приказливи жени - ние сме  hahaha

# 163
Боже момичета това,което пишете за градините в Белгия,направо ме ужасява,добре че се прибрахме в БГ! Тук мият децата преди всяко хранене,обличат им пижамките и децата си спинкат спокойно.Аз съм много доволна от нашите учителки,дано и за напред да е така. как така децата ще спят по земята и ще си лежат в локви newsm78,ужас! Надявам се да не е така в цяла Белгия.

# 164
Боже момичета това,което пишете за градините в Белгия,направо ме ужасява,добре че се прибрахме в БГ! Тук мият децата преди всяко хранене,обличат им пижамките и децата си спинкат спокойно.Аз съм много доволна от нашите учителки,дано и за напред да е така. как така децата ще спят по земята и ще си лежат в локви newsm78,ужас! Надявам се да не е така в цяла Белгия.

Според мен добрите грижи в Бг приключват точно когато децата тръгнат на училище.........и аз бях много доволна от детската градина във Варна , той изкара голям късмет и го приеха в най-добрата и най-старата в града и ми е много мъчно че не ходи вече там , госпожите бяха супер , всеки ден като го вземех минавахме през морската градина , лете и зиме , но........................сега треперя дали не е заспал в някоя локва  Laughing и дали си е изял тъпата филия  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт