Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 415
  • 337
  •   1
Отговори
# 210
Wink Трудно ще ме убеди някой, че един мъж на 25 год може да се забавлява по добре от 45-50 год. Не само, че имат ентусиазъм, а най-вече знят как и къде да се забавляват добре Wink
Ако ти искаш да се забавляваш така - да, но на мен винаги този начин на забавление ми е бил елементарен. Просто остарях много рано, а и не съм контактен човек.
newsm78 извинявай, нещо не разбрах? Къде съм написала точно кой как се забавлява и как ти оцени, че начина е елементарен?

# 211
mi6i, не съм оценявала теб. Просто използвах изказването ти.
Просто някои от забавленията не са за всички хора.
Аз предпочитам приятна компания, тиха музика и просто разговор. Предпочитам разходка в планината или около брега на морето. Шумните места не са били мое предпочитание никога.

# 212
mi6i, не съм оценявала теб. Просто използвах изказването ти.
Просто някои от забавленията не са за всички хора.
Аз предпочитам приятна компания, тиха музика и просто разговор. Предпочитам разходка в планината или около брега на морето. Шумните места не са били мое предпочитание никога.
Затова се учудих, става въпрос за уникални преживявания, които един млад човек трудно може да оцени Wink
Иначе и в шумните места също има стил на забавление в зависимост от музиката, която слушаш, мястото и компанията Wink
Да не обръщаме темата, светът е шарен и хората са различни, макар и на една и съща възраст Simple Smile

# 213
  • Tам през Атлантическия океан

А може би извадката просто се променя. Обществото ни се променя и след като възпремаме толкова много от запада, защо да не прихванем и това!  Laughing Laughing Laughing
НаоПАки възприемаме някои неща  Whistling

ако бе така подобни теми нямаше да има  Whistling

Тук където съм  никой не се впечатлява от такива неща  Laughing не  се чуват възклицания, удивителни подгледи ако някоя двойка има разлика във възрастта в която и да е посока    Wink

# 214
Нашата разлика е  12 години,мъжа ми е по-големия.Идеално сме си така.Според мен няма никакво значение разликата във възрастта,щом се обичаме и ни е добре...

# 215

Тук където съм  никой не се впечатлява от такива неща  Laughing не  се чуват възклицания, удивителни подгледи ако някоя двойка има разлика във възрастта в която и да е посока    Wink

а чужденците в България доста се впечатляват и цъкат от такива разлики и казват , че ''там'' само богатите го правят - да се ожениш за някоя 10-15 години по-млада , за повече да не говорим ...

но жените ''там'' са много по-еманципирани и си знаят цената ...

# 216
Чисто прагматично не мога да приема големите разлики.
Например една жена на 50 си е още сравнително млада, с определени нужди, физичеки и социални. Ако има мъж с 20 години разлика, то той ще бъде тогава на 70, което, да ме прощавате, ама вече си е старец.

точно такава двойка познавам - тя - симпатична , активна , на 50 , прави й се секс , живее й се , а мъжът й - на 67 , трета възраст , играят му се карти пред блока ,
тя вижда , че 50-год. мъже са доста по-различни от 67 год. - работят , правят някакви бизнеси , а тя - взима пенсията на мъжа си и му купува лекарства ,
чувства се фрустрирана и силно прецакана в житейския си избор

# 217
Добре би било мъжът да е по-голям, по простата причина, че на мъжете им трябва повече време да пораснат. Жената е добре да е по-млада с цел раждане и отглеждане на деца.
Но са по-важни хората да си допаднат, не толкова годините....

# 218
  • София
15 години разлика в негова полза Simple Smile

Най-забавното е, че дълго време бях много против големите разлики заради кофти предишен опит. Толкова против, че сестра ми като се зажени за зет ми ( над 15 г разлика ) много я убеждавах да размисли ooooh!
Но както се казва, заречи се нещо, та да ти се случи Mr. Green
Голямата ми любов, от раз загърбих всякакви глупости и ограничения, от които страдах преди - не само за голямата възрастова разлика, а и че е разведен, с големи деца, а и имаме разлика с височината в моя полза  Whistling Но не ми пука, както и на него Heart Eyes

# 219
15 години разлика в негова полза Simple Smile
Но не ми пука, както и на него Heart Eyes
То това е важно и е лошо, ако на някой започне да му пука.

# 220
  • Бургас
То ако започне да му пука, значи нещо вече се е разклатило. Като има любов и всичко е ок, едва ли разликата във възрастта ще се забележи от някого в двойката.

# 221
  • София
Снежа63, цитирала си първото и последното изречение от поста ми, а останалото си изтрила, и смисълът на това, което съм искала да кажа, се променя Confused

# 222
Снежа63, цитирала си първото и последното изречение от поста ми, а останалото си изтрила, и смисълът на това, което съм искала да кажа, се променя Confused

Да, точно така, че на някой т.е. и на двамата не им пука, то годините нямат значение.
Почне ли на някой от двамата да му пука за годините, то нещата се преобръщат.
Yulichka , и само годините могат да клатят, зависи от човека.

# 223
той на 35 аз на 26,доволно.Добре се разбираме Crazy

# 224
  • Провинция
14години ни е разликата.Добре се разбираме, и отношенията ни не са базирани само на интереси.Има и чувства.Винаги съм харесвала по-големи и зрели мъже, защото знаят какво искат.Вярно 14 години са много, хората около нас са против и се почва едно-ама той ще те ревнува, след време няма да може да го вдига,а на теб ще ти се иска най-много...Говорят,но за сега не чувам и имам намерения да остана с него.Разбираме се.Е,годинките му личат,все гледа да се опъне някъде да почине,да полежи,но и аз не съм голяма купонджийка,така че това не ме бърка.Даже по-добре,мога спокойно да си вършея работата,докато той гледа тв.И друго-искам да кажа,че му личат годините заради това,което работи,т.к. се занимава с голямо физическо натоварване.

Общи условия

Активация на акаунт