Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 452
  • 337
  •   1
Отговори
# 75

Снежи проблемите чисто физически-има пластични хирурзи затази работа Mr. Green И на мен не ми е приятно,че изглеждам почти набор на мъжа си.Ще се възползвам един ден Peace
Имах предвид секса, но и за там има "лек", стига другия да го приема.

# 76
Касита това имах предвид и за моя вуйчо Tired
Снежи има си лек и лечители си има Joy

# 77
  • София
. А за секса то е ясно със сегашните норми на стрес а недай боже и други заболявания той може да се окаже мираж и за мъж на 45-50 години. И какво прави една млада жена на 35-36 години да речем тогава???  Mr. Green
При нас +12 г в негова полза. Той сега е на 45. Проблеми в секса нямаме (даже е доста активен). Ако дойде момент секса да спре-винаги има какво да се измисли.

# 78
. А за секса то е ясно със сегашните норми на стрес а недай боже и други заболявания той може да се окаже мираж и за мъж на 45-50 години. И какво прави една млада жена на 35-36 години да речем тогава???  Mr. Green
При нас +12 г в негова полза. Той сега е на 45. Проблеми в секса нямаме (даже е доста активен). Ако дойде момент секса да спре-винаги има какво да се измисли.
Същата разлика но годините му са 36....какво може да се мисли според теб newsm78

# 79
Най- ,,хубавата,, разлика е 6 години в полза на мъжа.  Peace
Поне така твърди китайският хороскоп  Grinning Но и аз вярвам,че една подобна разлика е най-удачна.
А,иначе - свят широк, съдби всякакви. Не това е най-важното.

# 80
  • Варна
А ако е 12г, явно е направо най-хубава по две  Mr. Green

# 81
  • София
Същата разлика но годините му са 36....какво може да се мисли според теб newsm78
Връзката не се гради на секс (поне аз смятам така). Иначе голямата разлика си има и + и - за съжаление...

# 82
  • с/у ОколоМръсТното
5г. ни е разликата и е идеална за мен. Аз съм по-малката.  bowuu  Толкоз е и на моите родители... Скоро правят 42г. брак... Значи е чудесна  Peace

Да речем, че сме имали и 25г. разлика в родата (той на 50г., тя на 25)... Мога много да кажа, предимно отрицателно и затова ще си замълча...  Tired

"Веселата вдовица" току-тъй ли е създадена? М?

# 83
1 г.
Все ми е едно кой с каква разлика е. Това си е техният живот - не моят.

# 84

"Веселата вдовица" току-тъй ли е създадена? М?
hahaha  И аз за това се бях сетила.
Относно секса...да,не е важен,но е един от най-важните в една връзка и който смята по друг начин значи или не се е сблъскал с проблем все още или не иска да признае,че такъв може да има.. Peace

# 85
Мисля, че при голяма разлика се появява с течение на времето и ревността в партньора който е .

# 86
  • Варна
Мисля, че при голяма разлика се появява с течение на времето и ревността в партньора който е .
Болезнена ревност може да има и при връстници.
А един по-възрастен мъж може да гледа със снизхождение забежките на жена си. Именно предвид възрастта си. Едва ли един 70г мъж може да насмогне на една 50г жена. Мъдрост му казвам аз на това. А тя идва /понякога/ с възрастта. Понякога не идва и тогава започват проблемите.

# 87
Ревноста и реакцията при изневяра когато са набори или мъжът е по-млад са първосигнални и спонтанни.По-улегнало разсъждава един здраво стъпил на земята по-възрастен мъж.
Но и това е относително.То си е до човек.Жестока ревност може да има и ако е на 50,а мадамата на 20 Peace Но пък като те е страх от мечки що дириш в гората Mr. Green

# 88
Мъдрост му казвам аз на това. А тя идва /понякога/ с възрастта. Понякога не идва и тогава започват проблемите.
Често идва и по-рано в по-възрастния партньор и затова обикновено той прекратява такива връзки.
Мъдростта е не само уважение към другите, а много често самоуважение.

# 89
  • Варна
Не съм виждала много случаи на 50г мъж, прекратяващ връзката си с двадесет и няколко годишна жена от самоуважение. Обаче мъж на 50г оженил се за двадесет и няколко годишна жена - МНОГО пъти.

Общи условия

Активация на акаунт