Много говорихме, на тази тема, аз поисках тогава да се разделим. А той се кълнеше, че не е имало нищо/аз съм убедена, че не е /, но ако тя е откликнала на закачките дали е щяло да има....Никога не съм забелязала спад на интереса му към мен, родителите му много ме харесват, често ходим в неговия град, всичко правим заедно, нарича ме"любов моя"или пък на всяка дума"обичам те","искам да остарея с теб" ....Когато беше аферата с тази сервитьорка се оказа, че и знае много неща за нея, че е била съученичка на сина ми, че си имала приятел.Започнаха фалшими смс-и от моя страна, фалшиви профили за да науча нещо повече. Оказва се, че и тя знаеше доста работи за него, макар той да не е от този град.Разпитвала е.От тогава аз започнах едно следене на телефони,само да видех непознат номер в телефона му и се обаждах да не е женски глас, не се хранех, отслабнах със 12 кг. за 1 месец, започнах и да пия,и още и още преработвам тази травма и си мисля дали щяло е да се получи нещо и за какво му е бил телефона й. Ровех във всяко шкафче, сякаш да открия нещо,и един ден откривам записан непознат номер.Звъннах-женски глас и побеснях. Поразследвах и се оказа на жена, разбрах и е името доста по далече град от нашия.Попитах го и, а той-не е не знаел на кого е. Хвърлих листчето. След около месец намирам на същото място друго листче със същия номер, само че с объркани цифри. Ядосах се и му показах истинския/бях го запомнила/А той отново ни лук ял, ни лук мирисал- не знае.От тогава /най-вече с искането на номера на сервитьорката/ се филмирам, всяко едно младо момиче я вземам за съперница, намразих младите момичета.Не е редно, но съм прекалено чувствителна. А аз съм желана жена, заглеждана по улицата и той много добре го знае. Ревнува ме/е, не е прекалено/, но ме ревнува.А аз не се помня да съм била такава, чак обсебваща, искам всичко да знам за него, къде ходи, с кого. Не му казвам, но аз се тормозя всеки ден.И това е от искането на номера на момичето.А аз го отдавам и във разликата в годините. Да не ме замести с някоя по млада.Вие как мислите? Защо е поискал номера? Флирт, "почесване" на мъжкото его, закачки ли е имало и там с неговите приятели?....или е търсил нещо..., да не би тази да е била навлека, все още не мога да си го обясня. А той иска да бъде с мен, доказвал ми го е.Не е флиртаджия, дори няма самочувствие достатъчно. Но все пак ако е флиртувал как да съм сигурна, че няма да се повтори отново. И все ми се върти въпроса ако е флиртувал, как Не мога да се позная, не бях такава и психолози посещавах, но нищо не ми помогнаха да го преодолея.
Ако дори за секунда се усъмня, че мъжът ми се задява със сервитьорка, моментално ще го изпратя по живо, по здраво при нея. Няма и да му обяснявам защо и как. Знам, че звучи прекалено, но не и на мен, това ми е мнението. Пък да седна да мисля с кого и къде е
Значи не е до мен, а някъде другаде, да отива там и това е. Който си е с теб, не ти дава поводи да се съмняваш какви ги върши.
Не виждам начин. Дано просто харесват свои връстници и това е! На мен например пък ми върви цял живот само на по-млади мъже. Единствено първото ми гадже беше с 3-4 години по-голям, поради което ми се виждаше доста възрастен