Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 378
  • 337
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Някъде по Дунава
Нашата разлика е само 4 дни, но според мен мъжът трябва да е поне 1-2г. по-голям, защото те по-късно психически узряват. И сега понякога си мисля, че имам не 1, а 2 деца, а чакам и трето  Grinning

# 242
  • Пловдив
2 години и то в моя полза Simple Smile

# 243
13 години разлика  той е по-големия

# 244
  • Варна
9 г, съм по-малка от съпруга ми,

# 245
13 години разлика  той е по-големия
И при нас е така  Peace

# 246
Здравейте!Нова съм във форума и от близо една година  насам ме вълнува тази тема. Живея с партньор 9 години по малък от мен. Аз на 41, а той след два месеца ще навърши 32.Вярно, че никой не може да ми даде годините, изглеждам доста по млада, поддържам се, взе на диети за да не напълнявам, но мисля, че това не е от значение. Аз съм мед.сестра, запознахме се -той беше пациетнт. Взехме да си пишем по социални мрежи и така възникна една голяма любов.Това беше преди 2 г. и малко отгоре.От 1г,6м.живеем заедно, преживяхме много трудности и т.н.И двамата сме разведени с по едно дете. Моето е вече голямо -ще бъде студент. Разбират се двамата, а дъщеря му е при бившата му съпруга. Имах  страхотно доверие, не съм и мислела че някога ще го ревнувам и то обсебващо.Януари месец тази година разбрах, че е поискал тел.номер на една сервитьорка, в чието заведение са посещавали с приятели.Звъннах на този номер-несъществуващ. Явно са му са му дали грешен. От тогава си изтрихме фейсбуците. Защото и той ме ревнува и се филмира, както и аз. Та за сервитьорката-посещавали са заведение с приятели, уж номера бил първо за негов братовчед, после за приятел. Айде бе.....да не съм на 15 г. GrinningМного говорихме, на тази тема, аз поисках тогава да се разделим. А той се кълнеше, че не е имало нищо/аз съм убедена, че не е /, но ако тя е откликнала на закачките дали е щяло да има....Никога не съм забелязала спад на интереса му към мен, родителите му много ме харесват, често ходим в неговия град, всичко правим заедно, нарича ме"любов моя"или пък на всяка дума"обичам те","искам да остарея с теб" ....Когато беше аферата с тази сервитьорка се оказа, че и знае много неща за нея, че е била съученичка на сина ми, че си имала приятел.Започнаха фалшими смс-и от моя страна, фалшиви профили за да науча нещо повече. Оказва се, че и тя знаеше доста работи за него, макар той да не е от този град.Разпитвала е.От тогава аз започнах едно следене на телефони,само да видех непознат номер в телефона му и се обаждах да не е женски глас, не се хранех, отслабнах със 12 кг. за 1 месец, започнах и да пия,и още и още преработвам тази травма и си мисля дали щяло е да се получи нещо и за какво му е бил телефона й. Ровех във всяко шкафче, сякаш да открия нещо,и един ден откривам записан непознат номер.Звъннах-женски глас и побеснях. Поразследвах и се оказа на жена, разбрах и  е името доста по далече град от нашия.Попитах го и, а той-не е не знаел на кого е. Хвърлих листчето. След около месец намирам на същото място друго листче със същия номер, само че с объркани цифри. Ядосах се и му показах истинския/бях го запомнила/А той отново ни лук ял, ни лук мирисал- не знае.От тогава /най-вече с искането на номера на сервитьорката/ се филмирам, всяко едно младо момиче я вземам за съперница, намразих младите момичета.Не е редно, но съм прекалено чувствителна. А аз съм желана жена, заглеждана по улицата и той много добре го знае. Ревнува ме/е, не е прекалено/, но ме ревнува.А аз не се помня да съм била такава, чак обсебваща, искам всичко да знам за него, къде ходи, с кого. Не му казвам, но аз се тормозя всеки ден.И това е от искането на номера на момичето.А аз го отдавам и във разликата  в годините. Да не ме замести с някоя по млада.Вие как мислите? Защо е поискал номера? Флирт, "почесване" на мъжкото его, закачки ли е имало и там с неговите приятели?....или е търсил нещо..., да не би тази да е била навлека, все още не мога да си го обясня. А той иска да бъде с мен, доказвал ми го е.Не е флиртаджия, дори няма самочувствие достатъчно. Но все пак ако е флиртувал как да съм сигурна, че няма да се повтори отново. И все ми се върти въпроса ако е флиртувал, как Не мога да се позная, не бях такава и психолози посещавах, но нищо не ми помогнаха да го преодолея.

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 18:05 от magg-i

# 247
Леле... ти ще се побъркаш така  ...ако си нямате доверие  всичко се обезсмисля.. 

# 248
16 години ни е разликата.Той е по - голям   bowuu

# 249
Той е на 32, вървежен за всички жени от 19 до 50. Не можеш да се страхуваш така от всяка една от тях. Може и да те смени. Може и да е искрен, като казва, че те обича и иска да остарее с теб.

Ако не си в състояние да му имаш доверие и да живееш щастливо и спокойно, без да се оставяш на подобни съмнения, разделете се. Това не е живот - и за двамата.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 12:43 от Буря през август

# 250
  • Sofia
един виц от ФБ  Joy

Скъпа, вярвам че ще разбереш, сега когато ти си вече на 54 години, имам известни нужди, които ти не можеш повече да задоволяваш. Аз съм много щастлив с теб, смятам, че си прекрасна съпруга и искрено се надявам, че няма да реагираш болно като разбереш, че когато получиш този факс, ще съм в хотел "Confort Inn" с Ванеса, 25 годишната ми секретарка. Но не се ......безпокой, ще си бъда в къщи преди полунощ."
Когато мъжът пристига в къщи, намира бележка върху масата :
"Скъпи, прочетох съобщението ти и много ти благодаря за проявената загриженост. Възползвам се от случая да ти напомня, че ти също си на 54 години. И да те осведомя, че когато четеш тази бележка, ще съм в хотел "Fiesta" с Мишел, моя треньор по тенис, който,както и секретарката ти, е също на 25 години.
Понеже освен че си преуспял бизнесмен, си завършил още и математика, ще можеш лесно да разбереш, че си приличаме при тези обстоятелства, но ... с една малка разлика:
"25 влиза повече пъти в 54, отколкото 54 в 25 ..."

# 251
magg-i, не се сърди, ама не си малка вече, че да се филмираш така по мъж.  Shocked Моят мъж също е по-малък с няколко години, но в такъв филм няма да вляза никога и той си го знае. Преживяла съм преди време подобна ситуация, знам колко е безсмислено да бъдеш на някого пъдар и да го следиш.  ooooh! Ако дори за секунда се усъмня, че мъжът ми се задява със сервитьорка, моментално ще го изпратя по живо, по здраво при нея. Няма и да му обяснявам защо и как. Знам, че звучи прекалено, но не и на мен, това ми е мнението. Пък да седна да мисля с кого и къде е  newsm78 Значи не е до мен, а някъде другаде, да отива там и това е. Който си е с теб, не ти дава поводи да се съмняваш какви ги върши.

Ти си постъпи както искаш, ама да седиш, следиш някого, че и да почнеш заради това да пиеш - не ми звучи добре... и то заради мъж  Shocked

# 252
Ако не си в състояние да му имаш доверие и да живееш щастливо и спокойно, без да се оставяш на подобни съмнения, разделете се. Това не е живот - и за двамата.

Да не говорим, че всеки човек, мъж или жена, би бил отблъснат от постоянните подозрения. Доверие наистина е ключовата дума. Доверието се заслужава и се пази внимателно. И от двете страни.

# 253
С риск да ме разкостите , споделям всички мнения на Касита по темата . Напълно разбирам какво вижда един мъж на 40+ в едно момиче на 20+ , но обратното ми е непонятно и някак извратено . Никога не бих приела дъщеря ми да се повлече с някой който може да й е баща . Абсурд . Такова е моето мнение .

# 254
И на мен ще ми е крайно неприятно, ако някой чичка се метне на дъщеря ми. Но как реално ще спасим дъщерите си от такава ситуация  newsm78 Не виждам начин. Дано просто харесват свои връстници и това е! На мен например пък ми върви цял живот само на по-млади мъже. Единствено първото ми гадже беше с 3-4 години по-голям, поради което ми се виждаше доста възрастен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт