Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 383
  • 337
  •   1
Отговори
# 255
Забележително. Сега разбирам, че родителите ми са били извратени, само защото разликата им беше 21 години. Чудовищно направо.  Mr. Green Живяха в мир и сговор 24 години, и на всичкото отгоре "чичката", тоест баща ми, надживя жена си с десет години. Живот, хора, живот.

Напълно разбирам какво вижда един мъж на 40+ в едно момиче на 20+ , но обратното ми е непонятно и някак извратено . 

Обратното е същото. Фактът, че някому едното се струва нормално, а другото извратено налъхва на едни времена, га жените не са имали право на собственост, прощавайте.

# 256
Той е на 32, вървежен за всички жени от 19 до 50. Ще умреш, ако се страхуваш така от всяка една от тях. Да, може и да те смени. Може и да е искрен, като казва, че те обича и иска да остарее с теб.

Ако не си в състояние да му имаш доверие и да живееш щастливо и спокойно, без да се оставяш на подобни съмнения, разделете се. Това не е живот - и за двамата.

Ха- ха...вървежен)да, както при мъжете, така и при жените има риск от изневяра.Изглеждам хайде да не кажа по младата, но набори с него. И / не се хваля/ , но много 20 г. Не могат да ми се опрат.Имам и доста опит зад гърба си/ както и повечето на моите години/ Сега по темата -личи му от километри, че ме обича.Не излиза никъде, когато и двамата се случим да почиваме.Когато съм на работа, а той не е се събира с приятели.Не съм ограничила личното му пространство дори за миг.Но от както поиска номера на сервитьорката не спирам да преработвам мисли- защо, познавам го,  Не е флиртаджия.И аз от тогава умишлено съм му създавала поводи за ревност и той е този, който се гневи, но открито, а аз скрито и се тормозя. Щях да му бия шута още тогава, но той отиде да се разправя с нея откъде имала информация за него, вдигна й скандал, като й каза повече да не занимава.И си мисля, с негови приятели са се закачали с момичето, а то си е вкарвало филми. Аз също съм доста желана жена, все още се заглеждат по мен и половинката го знае прекрасно. Има страх да не ме изгуби, аз също имам такъв. Въпроса ми е- според вас за какво му е бил номера й?

# 257
Не си ме разбрала, май. Не ви сравнявам по вървежност. Посочвам ти огромната възрастова група жени, с които може да бъде и че не може да се вълнуваш така - днес за тази, утре за друга. Отговорът на въпроса ти е, че е безсмислено да си го задаваш. Просто му вярвай. Ако не можеш, не си причинявай мъката да си с него. А е мъка и за другия да бъде обект на съмнения, скандали и игри ревнувам те-ревнувай ме. Това няма да укрепи връзката ви. Вярвай повече в нея.

# 258
Както казах не искам да обидя никой . Изказването  ми беше в смисъл че много ясно че един мъж би харесал едно по- младо момиче . Интересно ми е обаче какво точно би привлякло едно 20 + девойче в един мъж на 40+ . Аз не мога да кажа нищо от свой собствен опит - не харесвам по- възрастни мъже . Имам два примера в семейството си - майка ми - баща й беше 15 г по- голям от баба- тя почина млада и да той я надживя и да майка ми никога не се е разбирала с него и да на нея не -й е било приятно че баща й е толкова по- голям от майка й и тя се е омъжила за мъж неин набор . Втори пример съпругът ми - баща 20+ години по голям от майка му - ми не на мъжа ми не му е било приятно цял живот че баща му е толкова по- голям от майка му , съответно не е много близък с него ,  ама избора не е бил негов . Неговия избор - аз - връстници сме . Не казвам на никой да не се жени за 20+ по- големи от него а само си изказвам мнението . И да свекърва ми сега е още млада и запазена жена а мъжа и е дърт дядка и на нея самата не й приятно ама е направила тоя избор . Един мъж на 40 може да изглежда ОК но след 20 години когато една жена е още млада , той ще е дядо . И тогава разликата си личи . Аз съм си направила моя избор - ще си стареем заедно . Когато и двамата се скапем поне ще сме на един хал

# 259
... Въпроса ми е- според вас за какво му е бил номера й?

На 41 наистина ли питаш  newsm78
Защото по някакъв начин го е заинтригувала и да, вероятно е имал плътски желания.
И какво от това?

# 260
Понякога мъжете наистина вземат телефона на жени чрез свой приятел. Така че това, което е казал, може и да е истина (той е играл ролята на приятеля-посредник).

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 23:39 от Буря през август

# 261
В интерес на истината, понякога мъжете наистина вземат телефона на жени чрез свой приятел. Справка - темата за запознанствата. Така че това, което е казал, може и да е истина (той е играл ролята на приятеля-посредник).

И аз така мисля, изпревари ме. Да, вярвам му и ще му вярвам. А по горния коментар- тц, не е за това.  Мрази изневерите, ненавижда ги, никога, ама никога не си е крил телефона, никога не е говорил потайно, дори напротив, сам ми казва с кого говори, без да съм го питала. На всяка дума" любов моя"или" какво щях да правя без теб".Градим бъдеще заедно, но дразни ме това, че е контактен, по бързо се сприятелява с хората, а аз съм по затворена.Характер. И тази разлика в годините...и колкото добре да изглеждам, ами след 5 г.дали ще е така?

# 262
Ами той ако искаше някоя разтропана трийсетгодишна бърборана, щеше да е с такава, нали? Явно иска теб.
Разбирам страховете ти, но никой тук не може да ги успокои. Те или ще се оправдаят, или не. Но ако им се оставиш, късаш нишката между вас.

# 263
magg-i, как е възможно да си добре изглеждаща, желана, харесвана,  със самочувствие жена и да бъдеш толкова несигурна? 12 кг свалени за един месец! Ами това направо към разболяване отива. И да звъниш на непознати номера да чуеш дали ще отговори женски глас. Това за мен е недопустимо унижение. Я се стегни и се радвай на живота, пък каквото стане - такова. А ако продължиш да намираш скрити листчета с номера на сервитьорки, продавачки, компаньонки и той шикалкави, тогава си помисли дали си струва да се занимаваш с него.

# 264

Права си. И от двата пола няма гаранция, че другия няма да залитне, независимо кой е по голям. Доверието гради връзката е като се замисля и аз съм флиртувала несъзнателно. Постоянно  ми казва" с теб съм и за добро и за лошо"Ако не иска да е с мен няма да е, аз ако не искам никой не може да ме накара да бъда с него" Но да живееш в страх какво ще се случи- измъчващо е...

# 265
Абе то и аз съм флиртувала и с мене са флиртували, ама телефони не взимам и не давам. Също и по джобовете и чекмеджетата на мъжа ми не ровя. Моят мъж също е по-малък от мен, висок, спортен тип и е направо красив. По улицата се обръщат след него. И въпреки това не живея в страх, избрала съм да му вярвам. Досега не ми е дал повод за ревност и съмнение нито веднъж. Ако се случи, ще му мисля, но да си фантазирам варианти, да го следя и да се тормозя - това не е за мене, ще се побъркам. Аз здравето си на улицата не съм намерила, пък тревогите и на външния вид се отразяват.

# 266
Абе то и аз съм флиртувала и с мене са флиртували, ама телефони не взимам и не давам. Също и по джобовете и чекмеджетата на мъжа ми не ровя. Моят мъж също е по-малък от мен, висок, спортен тип и е направо красив. По улицата се обръщат след него. И въпреки това не живея в страх, избрала съм да му вярвам. Досега не ми е дал повод за ревност и съмнение нито веднъж. Ако се случи, ще му мисля, но да си фантазирам варианти, да го следя и да се тормозя - това не е за мене, ще се побъркам. Аз здравето си на улицата не съм намерила, пък тревогите и на външния вид се отразяват.

Така е...колко години е по малък мъжа ти? Аз също не  си давам номерата, ревнив е,пък и не за това, просто не искам. Той доктори като ми звънят и ревнува, понеже съм мед.сестра. Но....човешкия мозък може да измисли  и трета световна война... Grinning Затова се пускаме по течението, пък ако иска да е с теб, ще е с теб...Вече дори не поглеждам телефона му, не го следя, това беше януари месец, когато е поискал този номер.Да, бях се побъркала от следене, дебнене, тормозене, всяка една негова дума я премислях и премислях"какво ли искаше да каже, защо го каза?" Но..вече съм спряла всякакво дебнене и прочие...Пусни птичката на свобода, ако е твой ще се върне, ако не-значи никога не е бил твой.При нас връзката започна по странен и необичаен начин /като мой пациент/, преживели сме за тези 2 години много, родителите му едва ли не не ми целуват краката, но ще ви разкажа, когато имам повече време.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 13:07 от magg-i

# 267
Забележително. Сега разбирам, че родителите ми са били извратени, само защото разликата им беше 21 години. Чудовищно направо.  Mr. Green Живяха в мир и сговор 24 години, и на всичкото отгоре "чичката", тоест баща ми, надживя жена си с десет години. Живот, хора, живот.

Ни го приемай лично.  Peace Ти си свикнала на тази разлика, така както аз съм свикнала, че най-добрият ми приятел ми е по-млад от жена ми с горе-долу същата разлика. За трети и двата типа разлика са  ooooh!

# 268
Единственото сигурно нещо в този живот са смъртта и данъците, останалото нищо не е сигурно😊Няма гаранция ако мъжа е по голям, а дори жената манекенка, че няма да й изневери и изостави. Както и обратното.Бившият ми съпруг беше само с 2 г. По голям от мен, 16 г.брак, дете и се разведохме.Кой кого изостави не е ясно. Не съжалявам за развода, но за други неща...както и да е...Не бива човек да се връща в миналото, особено ако е болезнено. За ревността - аз мисля, че ревнивите хора имат травма още в детството, безразличие от родители, била съм свидетел на кавги и побоища между родителите ми. Сама съм се оправяла  в живота откакто се помня. И може би това е дало отражение, знам ли...

# 269

каква е разликата в годините при вас?8. Имало е разлика от 5 до 15 години.

колко според вас е допустимата разлика?Допустима е тази, която няма да остави единия да вдовства или болногледа без време.

кой трябва да е "по-голям" - мъжът или жената?Според мен мъжът. Ако е жената, ми прилича на силен комплекс тя да се грижи за някого, за мен това не е точно връзка.

голямата разлика винаги ли ви "намирисва" на далавера и изгода?Не. Аз никога не съм имала изгода или далавера от по-възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт