Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 93-тa тема

• 170 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Пепчооо, злото да те забрави, душо! ooooh! За тая вечер не обещавам, но утре ще си поправя грешката  Hug Сетих се аз след известно време, и много ме досрамя  Embarassed И мойте пъдпъдъци си стоят още във фризера.

# 466
Темата се е изпълнила с вкусни малки сладости за Коледа Heart Eyes Heart Eyes А аз все още нищо такова не съм приготвила Embarassed
Дор@, добре, че моя мъж не наднича във форума, че ще ме изяде за пържени кюфтета Laughing Твоите са страхотни, много апетитни, чак ми иде да заръфам монитора Simple Smile
matze, тази свинска мръвка е направо един път Simple Smile
Цецето, перфектно изглеждат макароните! Изобщо не си личи, че ти е първи опит.
Bo Bi, случайно да ти е останало някое срамежливо парченце пица? Ауу, как само се е разтекло кашкавалчето Heart Eyes
megansg, като не фен на наденицата, мога да ти кажа, че твоята направо ми събра очите. Много много апетитна! Домашна ли е?

Аз днес правих лозови сарми, катми и тиквеник. Само тиквеникът обаче е документиран Embarassed Почерпете се!

# 467
# 468
Днес и аз започнах с коледните сладки - засега меденките на Джули/предстои им украсяване/ и 2 дози ванилени кравайчета

Какви прекрасни кутии! Особено голямата с меденките! Искам и аз такава!!!!!! Praynig

# 469
Селма, страхотно са се получили пряниките при теб, чак ми се доядоха отново, че моите свършиха отдавна  Laughing Радвам се, че са ти харесали!  Hug

# 470
Вчера реших да се пробвам да обезкостя пиле и резултата е този. Стана хубаво сочно пиленце, пълнено с ориз, по желание на домочадието.

Правих и един ябълков щрудел, но утре ще го наснимам.

Виждам, че тук кипи коледна подготовка, аз все още не съм почнала с нищо. Надявам се да имам време да направя някои сладки поне.

# 471
  • Под сянката на разлистените кактуси
Разкошни вкуснотийки както винаги, момичета! Аз нямам време да готвя заради Коледните приготовления, затова за вечеря беше една леща с наденички в тенджерата под налягане, която даже не удостоих със снимка. Но иначе беше ползотворен ден:

Меденки

Линцери

Топчета с бърбън

# 472
   Umbra,Пеп-40,благодаря ви!  Hug Hug
   Umbra,ти ли си Alia? Simple Smile Много ми хареса онзи блог!  Heart Eyes

# 473
# 474
Всички сте на коледна вълна:)
tunata много красиви меденки!
lu4a много хубаво панетоне. И аз се каня да пробвам тази рецепта.
пеп-4o, аз заешко не обичам, обаче толкова апетитно изглежда твоето, че чак ми се прияде:)
Цецето, много хубави макарони:)

И аз се включвам - Канелен коледен венец с марципан, който освен и интересен, се оказа и ужасно вкусен, особено с ябълково сладко:)

# 475
Чудно Коледно настроение лъха от темата - страхотни неща сте показали, момичета, БРАВО!

У нас от вчера любимите Кюфтета с бял сос

И Зеленчукови хлебчета - много ароматни и вкусни

# 476
Вчера реших да се пробвам да обезкостя пиле

А как се обезкостява пиле? Много интересно.

# 477
  • София
Здравейте,
Anuck, ох, тези чудни сърмички ...
lina kaz , изкушаваща пастичка
Apr, много ми хареса питката ти за Никулден
mucari , да ти е жив и здрав съпругът, тортата ти е невероятна, браво
Дарилка , разпечатах си рецептата за разкошните ти сладки
BiankaD, много красиви бонбони
Umbra , невероятни сладки - много са карсиви
ЗИЧЕ  , леле какви чудесии си творила в кухнята ...
megansg, супер вкусно е при теб
Bo Bi , приказна пица
labrex, обожавам гювеч
пеп-4o , много апетитни бутчета
tunata  , страхотни сладки  и  бонбони   bouquet
аз се отчитам със скромни шарени принцеси

леща

постна мусака по рецепта на Звездев

# 478
Привет на всички кулинарки. Не съм влизала Почти от месец тук имам доста да разглеждам, но няма особено време за това, а за кулинарстване и снимане почти не остава покрай малкото ни 19-дневно бебче... но днес успях да направя една питка / кифлички  със сиренце докато спинкаше и ето резултата:

и да не е само питката набързо едни пържени кюфтенца и картофки

Отивам да разглеждам, че доста  коледни неща видях да взема някоя идея от вас ...

# 479
  • Варна
Пурпле,Китикат,Сенсерита вкусно
Туната много хубави и цветни са сладките ти
Лулу прекрасен венец
Жужу топвам си от хлебчето в сосчето
Мадла вкусно и си грабвам шарена принцеска
Луча прекрасно е станало патентонето ти
Дора хубаво съчетание
Пепи с тези супер бутчета и сосче ще ме накараш да проям заешко
Мат апетитно
Цецето браво за макароните