Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 93-тa тема

• 170 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Sofia
Сега да видим дали ще успея да си покажа неделните творения:
спаначена супа с кафяв ориз, картофки с пиле, пълнозърнести макарони със сиренце и масълце, пълнозърнест хляб и коледни сладки

# 497
  • София
  Мекици със сирене и праз с масло на фурна.

# 498
Момичета, невероятни сте!  Толкова хубавини и вкуснотийки приготвяте!  Нямам какво да споделя за момента (освен домашно кисело мляко  Crazy), но занапред ще се включвам.
Благодаря на всички за страхотните рецепти и идеи!   Heart Eyes   eat   Flowers Bouquet

# 499
Здравейте приятели!От миналата тема не съм се включвала.Всички сте сготвили страхотни неща.Аз ще се запиша с едни добруджанки за закуска.

# 500
Тари-каква коледна подготовка!
Лулу, Гуинет,Анук,Еликсир!0Много вкусни и ефектни неща сте направили!

У всички е много вкусно! Б раво!  bouquetЩастливци са хората, с които живеете!

От мен едни кексчета с белтъци.Ако имате останали , ако не почвайте да събирате! Ще бъдете очаровани!!!
Храна за ангели

# 501
  • В градината...
Марабу, снощи пробвах твоята картофена супа - чудесна е! Аз винаги поизменям нещата - добавих един морков.
Tari, какви са тези сладички неща с лешника отгоре, би ли споделила рецепта?
Bianka, наистина ангелски кексчета, но изглеждат много трудни, поне по обясненията  ooooh!

# 502
Ето го и моя ябълков щрудел, за който споменах вчера.

Извинете, че не коментирам поименно, но такива вкусотийке сте направили, че ми е трудно да ви изброя дори. От утре смятам да се заема с коледните сладки, ще преглеждам вашите рецепти, вече съм избрала някои неща.

# 503
Sincerita_11, много апетитен щрудел Simple Smile .

От мен днес една Канелена елха

Рецепта

# 504
Здравейте, мили момичета!  Hug
Пак се изгубих от хоризонта, но вие нямате настигане! Успях да изчета пропуснатите 30 страници от миналата тема, видях много вкусни и интересни предложени  #Crazy Коментирам само набързо и започвам да чета новата тема и после пак ще се включа (а имам много неща, които не съм показала)

Благодаря на всички за милите думи, не съм пропуснала нито един коментар и се радвам, че ви харесват нещата, които правя и показвам!  Hug

Веси, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава и много щастлива, изпълнена с енергия и с непресъхващо вдъхновение!   bouquet  Hug И продължавай да ни радваш с прекрасните си картини в чинии!
Пепчо, права си за работилницата- в нас винаги мирише на Коледа, откакто открих тези меденки  Laughing  У вас искам да живея! Много вкусни неща, нямам думи!
Меганс и у вас всеки ден е вкусно и изобилно… дали да не живея половин месец у вас, половин у Пепчо  newsm78
рени55, честито ти внуче! Да ти е живо, здраво и много щастливо! Пу-пу, много е хубаво! И тортичката е много сладурска!
nahodkata, чакаааааааааам!  Shocked
RuVe, едни много красиви охлювчета видях в старата тема!
Данчика, много обичам да разглеждам и чета постовете ти и в тази, и в другата тема! Много ми е приятно и забавно! А аз нямам блог, само Пикасата и Фейсбук ми ядат от времето, но много качествено  Laughing Приятно ми е да забележа, че се отчиташ редовно и то все с вкусни и много добре изглеждащи сладкиши и разни пържолки...
BiankaD, отново минах с усмивка покрай твоята тортичка с нахапани круши и ябълки от мишлетата, разкошна е! и други твои красоти ме зарадваха по страниците!
Джемма, един тутманик с праз ми напълни очите! (някъде из страниците на миналата тема)
labrex, двуцветните кифлички са страхотни!
lu4a, много хубави неща си показала, особено един чийзкейк с малини и ангелските очи!
mari_eta, по принцип съм фен на всичко, което показваш, но особено много се впечатлих от хляба с тиква, орехи и канела! Ще го пробвам задължително!
vanillla, с огромно закъснение, да пожелая на половинката ти много здраве и много да те обича и да ти угажда! Тортата е много нежна!
Роца, всеки път очаквам нещо оригинално и красиво от теб и винаги го откривам в постовете ти! Сега тези макарони с хибискус са направо приказни!
Sincerita_11, добре дошла! Много красиви снимки показваш!
еликсир, страхотно изглежда браунито с орехи, а лилавото цветче много му отива!
Селма, страхотен пост (този с репетицията за Св. Валентин)  И питката с кола ти се е получила идеално за заглавието!
Floran, много ти е красиво карамеленото кремче!
Angellove, невероятно изглеждат пържолките с гъби, направо не мога да си отлепя очите от тях!
matze, и аз   Hug Чудно вкусни мръвки показваш! (дъщеря ми като малка си имаше любима дума- “мръвка”  Laughing Харесваше самата дума, не толкова да яде месо.) А в кифличките съм влюбена и ще ги направя тези дни!
Umbra, страхотно ти изглеждат коледните сладки! А тази елхичка, която ми пречи да си публикувам фермана, изобщо не съм я видяла, да знаеш!

Ето първа част на отчета от мен:

Детски порции винен кебап и картофено руло:

Пилешки филенца със сини сливи, топено сирене и бекон:

Орехов сладолед, полят със сладко от зелени орехчета (невероятна вкусотия) и празнични макарони за закуска:

Дежурни сладки:

И торта с мече:

И подробности.

И сега ви почвам отново (на това му се казва "мазохизъм"  Laughing)

# 505
  • Sofia
Tari, какви са тези сладички неща с лешника отгоре, би ли споделила рецепта?

На BiankaD са: http://vkusnosbety.blogspot.com/2011/12/7.html

# 506
  • В градината...
Благодаря  Embarassed

# 507
  • София
Леля Ог ,може ли рецептата за "Пилешки филенца със сини сливи, топено сирене и бекон"  Praynig .

# 508
Момичета, току що се връщам от Лидъл и се взех един буркан с червено цвекло, дайте идея какво да го направя.Никога не съм правила нищо с червено цвекло и нямам идея как да го приготвя и с какво?

# 509
Момичета, току що се връщам от Лидъл и се взех един буркан с червено цвекло, дайте идея какво да го направя.Никога не съм правила нищо с червено цвекло и нямам идея как да го приготвя и с какво?
С червен лук, магданоз, оцет.. и каквото решиш още на салатка. Ние така го хапваме точно това от ЛИДЛ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт