Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 93-тa тема

• 169 914
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Рядко ми се случва да се запиша преди 10-та страница  Crazy
mari_eta страхотни мекици! Страхотни бухтички и от jozyy.
GlitzyWrites  Wink издай рецептата за салатката  Peace
kiticat любими ореховки.
Sincerita_11 страхотни макарони  Crazy
Tari Tasartir тези мързеливки добруджанките ли са?  Flutter
mama Tin браво на дъщеря ти!  Peace
от megansg си вземам кекса Simple Smile
antonia помниш ли рецептата за ароматното масло?
Labrex, не съм опитвала досега сладкиш с мандарини  Shocked. Вкусен ли е?
VAVA страхотни цветя!
verabel рибата в домашни условия ли е опушена?
Цецето ще пробвам тази комбинация!

С удоволствие бих си опитала от супата на иланг-иланг(какво е пиниз  Embarassed) салатката на BiankaD, от рибата на Зиче , от фокачите на Лулу! и nudel33, от лучника на Дор@, баницата на meri1966 и Ая, пилето на пепчо, пуйката на Pety, ярешкото на delicate, кюфтетата на desi_go,
огретена на Sunny Sky, панираното сирене на Pinki_81,  ягодовото сладко на Radost Nezemna, тирамисуто на Sophia L.,
мъфините на ДОМИНИКАНКАТА и ябълковия пирог на Тайна,  тортата на linakaz, и щрудела на tutulina.

От мен лек и свеж плодов десерт: Сладкиш с дюли

Boiled quince by Dry Thyme, on Flickr

# 61
  • София
verabel рибата в домашни условия ли е опушена?
да, редактирах си поста, защото част от снимките не се виждаха.
Мариета, много вкусна яхнийка и палачинки!
megansg, аз се вземам от кекса и баницата ти!

# 62
rosirai, чудно ти изглеждат сладките, напомнят ми за Коледа  Heart Eyes!

Някой беше пуснал този линк в предишната тема http://www.say7.info/cook/recipe/677-Kurinoe-file-i.html. Направих го, но с карфиол. Много е вкусно! Много! Карфиола с това сосче и пилешкото филенце, и разтопеният кашкавал! Страхотно е! Ще пробвам рецептата и с броколи и с брюкселско зеле:

то почти нищо не се вижда, защото всички продукти са бели, но вкусът наистина е уникален:

# 63
Мариета, с броколи е още по вкусно, и аз снощи покрай щерката го направих у нас. наистина е много лека  и вкусна рецепта. Радвам се че ти е харесала Peace

# 64

Мързеливия Наполеон на Селма.....

# 65
mama Tin, благодаря за рецептата  Hug!

# 66
  • DE
У нас

Соленки

Месце и картофени кнедли

# 67
От мен едни сладки със зърнен микс - http://www.facebook.com/pages/ZorniZZa-PiZZa/264361296928288

Успешна седмица!

# 68
  • София
  Понеже вчера замесих доста тесто, а формата ми е малка и остана, днес пирог със сладко от сини сливи и извара. Много е вкусно.

Всички сте наготвили кое от кое по-вкусни неща, иска ми се от всеки по нещичко да опитам!Е, и аз имах пържолки с картофки, но такова вече съм показвала и не снимах.Благодаря ви за добрите думи!

# 69
  • ВАРНА
Суха Мащерка пиниз е жаргон за тънкост,номер,чалъм ако щеш.

Селски терин
 600гр месо от врат;300гр плешка,500 мгр дроб.Някълцват се на едро.Дроба се маринова с 50мл ракия за ден.А месото се обкусява с кимион,пипер,малко канела,мащерка,чесън и сол.Сипват се около 50мл ракия и също престояват за ден.Една правоъгълна тавичка се "облицова" с пушен бекон така ,че да висят краищата.Сипва се плътно от сместа,в която се добавят 2 шепи булгур бучват се вътре в нея наколко бучици масло,завиват се краищата на бекона.Тавата се завива с фолио и се пече 2-2,5 часа на водна баня при 180  градуса.После леко изстиналата смес се затиска с нещо тежко(буркани примерно) и се охлажда поне 12 часа преди сервиране.Дозата е за 2 тавички от правоъгълните,кексови.

# 70
извинете, че на бегом, но докато върви рекламата  Blush

Днес кюфтета на жар.

И закуската от днес - топли сандвичи с чай

Вчера

мекици

паприковано филе с карамелизиран лук и гъби

задушен дивеч с грах и гъби

Супа картофена с грах

пиле с ориз

и руска салата

# 71
Приключвам вечерта с паста с риба тон и доматено пюре, може пък да ви дам идея за утре.

Искам да благодаря на всички, които подкрепят и  харесват моя блог! Трогната съм от вниманието ви!

# 72
Много съм изтървала,тези дни ще се връщам назад да чета.Извинявайте,че няма да успея да ви коментирам вкусотиите. Embarassed

За да не е празен пост ,преди няколко дена имах рожден ден и нека ви почерпя със малка част от нещата за почерпката/за вкъщи и фирмата/ Wink... Embarassed

# 73
Привет страхотни кулинарки.Почнали сте нова тема аз докато се натуткам.
Ето някои неща от мен от вчера и днес.
питка и борш със кисело зеле

кебапчета и наденица със пържени мачкани картофи/рецепта от баба/

пилешки филенца пак със пържени картофки и кьополу

Шарлота със ябълки във хлебопекарната по Лабрекс

и бисквитени бонбони но не помня на кои са но благодаря

# 74
Синчерита,
тези лимонови пастички направо ме разчетаха. Изглеждат невероятно.
Пепи
, у вас приемате ли гости?! Винаги много вкусно готвиш и то разнообрзно.

Днес у нас имаше паста, гъбена крем супа и едни бисквити.
Тъй като част от коледните произведения, които почвам да готвя тепърва, ги пускам и тук.

Brutti ma buooni или грозни, но хубави

Общи условия

Активация на акаунт