Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 93-тa тема

• 169 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Пицата беше вчера  Sunglasses ама съм се пропуснала да се отчета  Simple Smile

На обяд ще има супа

Гъста картофена супа със сирене

# 91
marabu, иланг-иланг, tutulina и всички други изглежда много вкусно!
Днес от мен кюфтенца

# 92
Запис да ви следя за вдъхновение Simple Smile

# 93
  • София
Здравейте, тука отново е супер вкусно.
Аз набързо се записвам с една пълнена тиква

гофрети

зеленчуци и месца на скара с картофена салата

любимата бисквитена тортичка

# 94
Суха Мащерке, страхотен десерт. Да си призная честно, аз по- скоро свързвам Коледа не с аромата на портокали или канела, колкото точно с този на дюли. Обожавам ги.
Дарилка, супер са сладките! Аз ги обичам точно такива - грозноватички, но пък вкусни Mr. Green
Apr, страхотна торта гараш!

От мен една питка Слънце, която правих за прощрапулника на двамата ми племенника.

# 95
Здравейте, искам и аз да се включа във тази тема. Всички ваши рецепти са страхотни, вие също сте страхотни.Искам и аз да покажа моите умения като начинаеща. Повечето рецепти са използвани от вас. Като за начало ето и питката прощапулник на дъщеря ми от  снощи  Simple Smile :

# 96
Привет на всички  bouquet
При нас-  много вкусно, спаначено меню - любимите дробчета, със сусам и спанак, специалитет на любимия съпруг Wink и баница със спанак и копър...

Адмирации за всички кулинарки  newsm74

# 97
  • Sofia
Айде и аз след тези страхотни питки, банички и какви ли не други вкусотии!!!

Моля за извинение всички, които са питали за рецептата за ябълковия сладкиш... преди десетина странички Sad През почивните дни не можах да седна на компютъра...

Ябълков пай
1 яйце
200 г масло
100 г пудра захар
100 г брашно
канела
1 бакпулвер
ябълки

Разтопеното масло се разбива с пудрата захар. Прибавят се яйцето и брашното с размесен в него бакпулвер. Оставя се в хладилник за 15 минути.

Взима се 2/3 от тестото и се разстила в тавичка. Върху него се редят нарязани на филийки обелени и изчистени ябълки. Ръсят се с канела и захар по желание. Остатъкът от тестото се настъргва с едро ренде върху ябълките. Пече се на 180 градуса.

От мен едни шарени сладки, които не бяха замислени по този начин, но пък ми харесаха и следващия път и по-шарени ще направя Simple Smile

# 98
здравейте ето не6то и от мен

# 99
  bouquet
Да се запиша и аз  в новата тема с вечерята от панирана риба със лимонов сос  той е върху ориза но имаше и в отделна купичка, гаджето ми измисли рецептата, но много отваря апетита, пък аз имам нужда от затваряне на апетита Joy
Сейфнах си няколко  сладкиша от вашите освен това и салалата със хляб Hug
Хубава нова седмица от мен Heart Eyes

Коледна палачинкаи Mr. Green

# 100
Еее,тъкмо прегледах старата тема,където едни броколи на госпожицата на Мама тин направо ми докараха сърцебиене Crazy Peace,толкова са апетитни с тоз потеклия бешамел и чедър, и се прехвърлям тук и какво да видя-още 7 страници ме чакат! ooooh!

Показвам си тогаз сладкия повит хляб и ще се връщам назад да видя още колко изкушения ще ме провокират .

Успешна седмица,дами! Hug

# 101
# 102
Леле мале, колко неща сте направили:))) от вкусни, по-вкусни!

От мен морковена торта, която отдавна исках да направя.

# 103
  • София
  Всичко ви е много вкусно, момичета!

От мен пилешки филенца с картофки,сметана и кашкавалена коричка.Има и мляко с ориз, но не го снимах.

# 104
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет на всички кулинарки Hug
страхотни неща виждам тук   chef

отдавна не съм показвала нищо - ядем, не мрем от глад, но не ми остава време да снимам  Blush

филе риба с пикантни патладжани с ананас

пълнозърнести палачинки с кленов сироп и ябълки

Общи условия

Активация на акаунт