Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 93-тa тема

• 169 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Снощният десерт - първите ми мъфинки:

# 571
    Лабрекс,каква интересна рецепта!  Shocked Grinning Hug
    Благодаря ,че я сподели с нас!   bouquet

*Шоколадче* ,бананови ли са мъфинките?  Simple Smile
   Pety,много апетитни манджички!А мексиканската чорба как се прави ? Flutter

Beni2 ,какви хубави сладки!  Heart Eyes Много време ли ти отнеха?  newsm78

BiankaD,бих се почерпила с  оригиналната ти напитка! Simple Smile Хич не пречи в този "вирусен" период!  Crazy

мишки,хареса ми птичето в/у паничката!  Heart Eyes
   Росалинда,такива високи сладкиши винаги имат привлекателен и сполучлив вид!  thumbsup Поздравления!

Леля Ог,много благодаря за милите и искрените ти думи!
     Аз отново съм възхитена от красотите ,които ни показа!Всичките ти "рибки" са чудни!За дребните сладки и останалото да не говоря!  newsm20
    Виждам,че ползваш блатовете от медовика за 1 час.Искам да те питам,дали си опитвала да ги съчетаеш с млечно-яйчен крем?И въобще с какви други кремове си експериментирала и кое ти допадна най-много.Може и на лични да ми пишеш.  Hug

Лулу!,къщичките са произведение на изкуството!Красиви,фини,изпипани,великолепно поднесени!

# 572
*Шоколадче* , много успешни първи мъфинки Simple Smile
labrex, много интересно предложение, ще се пробва Hug
Леля Ог , smile3501
От мен Кисело зеле с ориз по бързата процедура -в тенджера под налягане Peace

И Кокосови бонбони за детската гардина, които трябваше да приличат на еленчета, но се првърнаха в извънземни Joy

# 573
И си свивам няколко сладчици от Beni2!  Heart Eyes  bouquet

и аз, докато има  Laughing с чаша антиоксидантен коктейл от Бианка   bouquet

kukle, радвам се, че ви е харесало толкова  Hug
Еликсирче, заменям заешко бутче за мързеливка  Wink
Яна, страхотни са масленките   bouquet
Краси,  от 24 е  Laughing Laughing за съжаление.  А гъби обичам само в пирог  Blush много е апетитен този!
Меганс, не стига всеки ден свински хапки, а сега и с бамя  показа  Heart Eyes

у нас за обяд и вечеря ще е  джолан-гювеч със  зеленчуци, първа и мнооого успешна проба с Crock-Pot

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 11:50 от пеп-4o

# 574
Да, с бананово пюре и натрошен черен шоколад, вечерта като ги хапнахме топли бяха с леко разтопени парченца вътре Simple Smile много ефектно. Сега опитах пак едно, но друг ефект усетих - хрупкам си шоколадови парченца Wink

# 575
  • София
  Пепчо, изглежда разкошно, за колко време се сготви? Много ми е мерак, но моите са по бързите неща, даже хлебопекарната не чакат, аз пека, те си купуват хляб.

# 576
Селма , радвам се, че са ти харесали. Не отнемат много време, обаче замесеното тесто трябва да постои в хладилник 1-2 часа най-малко. За 15 мин. замесих тестото, стоя 1 час в хладилника и след това изпекох 3 тави. Слепих ги с конфитюр от горски плодове веднага след като изстинаха. Абе общо около час и половина - два е цялата разправия без престоя в хладилника.

# 577
  Пепчо, изглежда разкошно, за колко време се сготви? Много ми е мерак, но моите са по бързите неща, даже хлебопекарната не чакат, аз пека, те си купуват хляб.

Тайне, за  8 часа.
Но аз го сложих в 23.ч. снощи, а сутринта ми беше готово.
И моите не търпят, затова отдавна имам мерак на такава, в която да сложа всичко сутринта и като се прибера да е готово. Е, поне за 3 дни от седмицата ми е напълно достатъчно. Но предполагам че и повече ще. Знам девойка от тук, която е направила и крем карамела вътре.

# 578
Да, с бананово пюре и натрошен черен шоколад, вечерта като ги хапнахме топли бяха с леко разтопени парченца вътре Simple Smile много ефектно. Сега опитах пак едно, но друг ефект усетих - хрупкам си шоколадови парченца Wink
  Ммм!Много приятно!  Flutter

Селма , радвам се, че са ти харесали. Не отнемат много време, обаче замесеното тесто трябва да постои в хладилник 1-2 часа най-малко. За 15 мин. замесих тестото, стоя 1 час в хладилника и след това изпекох 3 тави. Слепих ги с конфитюр от горски плодове веднага след като изстинаха. Абе общо около час и половина - два е цялата разправия без престоя в хладилника.
    Има ли някъде и рецептата им?  Rolling Eyes Hug

Пеп-4о,какво е Crock-Pot ?  newsm78
   Джоланчето е красотищщщщааааа... Crazy (както и заекът с ориз от предните страници)  Hug

Анук,запаметих ти рецептата на Chocolate Crinkles. Чудя се,дали още днес да не ги пробвам. smile3508

# 579
бавно готвеща тенджера, Селма. Слагаш яденето, отиваш на работа и като се прибираш ти е сготвено  Grinning или докато се наспиш.  Снощи  я настроих за 8 чАса

# 580
  • В градината...
Umbra, благодаря ти за щолен сладките - снощи ги направих. Разкошни са и много лесно се правят. Тестото не е чак много лепкаво /като при меденките например/ и лесно се оформя. Вместо бадеми обаче сложих орехи, защото имам доста и добавих подправка за меденки /от Кауфланд, в нея има микс от подправки, които се слагат на коледни сладки/ и станаха с дъх на Коледа.

# 581
  • по света и у нас
lu4a,може ли рецептата за кокосовите бонбони?Много са интересни "извънземните" и децата със сигурност ще ги харесат! Peace

# 582
# 583
Дор@, заповядай. Рецептата е за кокосови блокчета Баунти, но става и за бонбони.
http://yoli-www.blogspot.com/2009/04/blog-post.html
kiticat , записвам си рецептата, звучи чудесно  bouquet

# 584
  • Варна
Апетитно и много вкусно от всички
Лабрех това чудо ще се пробва
Пепи честито ти придобика прелестно изглежда
Китикат много хубаво е пилешкото
От мен салатка,домашна наденичка с гъби и маринована рибка.
Макар и дъждовно но излизам за подаръци

Общи условия

Активация на акаунт